Tecavüz edilip, yakılarak öldürülen Özgecan Aslan için..

O kanunu çıkartmak için de sesimizi duyurmalıyız.
Kadın milletvekillerimize ulaşmalıyız.
Her turlu yoldan olabilir ama çözüm bizde..
yanlış hatırlamıyorsam daha önce mecliste önerge verildi idam geri gelsin diye kabul edilmedi kadın milletvekillerine ulaşalım yazalım ama onlarda bir çözüm bulamaz yeterli oy toplanmadığı sürece mecliste

Seninle birlikte kalbimi kaybettim. Seninle birlikte ruhumu kaybettim. Hiç korkma bende seninle birlikte yarın gomulecem hep yanındayım ruhum. Başımız sağolsun. Mekanın cennet olsun ruhum...

Ablasının yazdıkları... Kelimeler kifayetsiz.

O kardeşimiz ile birlikte ailesi de öldü ruh halleri berbattır :'(

Seninle birlikte kalbimi kaybettim. Seninle birlikte ruhumu kaybettim. Hiç korkma bende seninle birlikte yarın gomulecem hep yanındayım ruhum. Başımız sağolsun. Mekanın cennet olsun ruhum...

Ablasının yazdıkları... Kelimeler kifayetsiz.

Allah ım ne kadar zor :KK43:

Yıllar önce Ayşe Paşalı kadın cinayetlerinin simgesi olduğunda yürüyüşler yapıldı, ama noldu yine? Kadın cinayetleri iki kat arttı. Temelde yanlış olan bir şey var, sadece yürüyerek "korkutma" yetmez. Köklü şeyler lazım ama kısa vadede olacağını hiiiç sanmıyorum. Bu ülkede kamuoyu yaratma gerçek anlamda Münevver Karabulut cinayetinde olmuştur, başarılı da olmuştur. Bu tür kamuoyu yaratma becerisi sınırlı sayıdaki vakalarda oluyor Türkiye'de. Can güvenliğimiz, özgürlüğümüz işgal edilmesin diye daha çok paranoyak olup, daha çok "kezban" damgası yiyeceğiz. Bu ülkede yaşadığımız müddetçe kaderimiz bu.

İstanbulda olsaydım canı gönülden katılırdım..internet ortamından yapabileceğimiz ses getirecek bir eylem varsa katılabilirim...yazık olmuş kızcağıza daha dün akşam bdv de bir arkadaş yazmıştı bunu akrabasıymış sanırım kız...üzüldüm gencecik kız..artık minibüsede binemeyeceksek yuh yani...yeter artık erkek egemen bir hayat istemiyoruz...kadın ne ya alınıp satılan mı yenilip yutulan mı bize mal bir eşya muamelesi yapan yada yapmak isteyenlere bir dur demek lazım...doğuda 12 sinde 70 yaşında adama verirler sormazlar kadın oluverir küçük bedenleri ve kocaman yürekleriyle o kızlar çığlık çığlığa bağırırlar kimseler duymaz seslerini...boşanmak ister kadın yada boşanır aradan yıllar geçer adam hala kendi malı eşyası sanır yolda hunharca bıçaklar ölür yada yaralanır kadın kimse dur demez...okul dönüsü minibüse biner genç kız üc pislik gençlik hayallerini hayatını alır birkaç saat içinde insanlıktan çıkmış pis hayvan adamlar kızı yakmışlar yaa içim cız etti tanınmaz haldeymiş dna yapılmış kız öyle tanınmış..
Okumak da suç bu ülkede zehir zıkkım ediyorlar. Okuldan çıkarsın eve giderken hayvanlar tecavüz eder öldürür. Ya hu o kızın ne suçu vardı ne:cry::KK42:

yanlış hatırlamıyorsam daha önce mecliste önerge verildi idam geri gelsin diye kabul edilmedi kadın milletvekillerine ulaşalım yazalım ama onlarda bir çözüm bulamaz yeterli oy toplanmadığı sürece mecliste
Evet bunu nasıl yapabiliriz acaba, mail adresi veya mektup için posta adresi falan bulmalıyız.
Ama gerçekten yapmalıyız, buradan da duyurabiliriz.
Onbinlerce kadın var burada ve hepimiz duyarlı insanlarız.
Butun her şey bizde bitiyor.

Adana'da yaşadığım için olayın geçtiği TOK otobüslerini bu zamana kadar çok fazla kullanırdım.
Haberi okuyunca şok geçirdim insan bi an durup düşünüyor ya ben olsaydım diye..
Allah'ım bu nasıl bir acıdır ailesi arkadaşları nasıl dayanır nasıl sabreder.
Şimdi benim elime verseler lime lime edecekken bu sütü bozukları ailesinin hem acısı hem öfkesi..
Offff..

yarın ki yürüyüşe basın da gelecektir illa ki ordan kameralar karşısında bağıra çağıra milletvekillerine seslenmek lazım ilk etkili yol bu mail adresleri de başbakanlık sitesinde vardır sanırım ordan ulaşılmalı

neler yapacağımızı kararlaştıralım en azından mailler atalım kadın millet vekillerine gazetecilere falan herkes kısa ve öz bişeyler yazıp göndersin mektup daha etkili olur ama ne olursa fark etmez.bişeyler yapmalıyız

X