- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.260
- Konu Sahibi braindamage
Aynı kız canım dünkü konudaki kızcağız bu...bende okudum o konuyu..
Link atabilir misiniz acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı kız canım dünkü konudaki kızcağız bu...bende okudum o konuyu..
Valla ben cepten giriyorum bi bakıyım hemen tam konu adını yazayımLink atabilir misiniz acaba
yanlış hatırlamıyorsam daha önce mecliste önerge verildi idam geri gelsin diye kabul edilmedi kadın milletvekillerine ulaşalım yazalım ama onlarda bir çözüm bulamaz yeterli oy toplanmadığı sürece meclisteO kanunu çıkartmak için de sesimizi duyurmalıyız.
Kadın milletvekillerimize ulaşmalıyız.
Her turlu yoldan olabilir ama çözüm bizde..
Seninle birlikte kalbimi kaybettim. Seninle birlikte ruhumu kaybettim. Hiç korkma bende seninle birlikte yarın gomulecem hep yanındayım ruhum. Başımız sağolsun. Mekanın cennet olsun ruhum...
Ablasının yazdıkları... Kelimeler kifayetsiz.
Seninle birlikte kalbimi kaybettim. Seninle birlikte ruhumu kaybettim. Hiç korkma bende seninle birlikte yarın gomulecem hep yanındayım ruhum. Başımız sağolsun. Mekanın cennet olsun ruhum...
Ablasının yazdıkları... Kelimeler kifayetsiz.
Okumak da suç bu ülkede zehir zıkkım ediyorlar. Okuldan çıkarsın eve giderken hayvanlar tecavüz eder öldürür. Ya hu o kızın ne suçu vardı neİstanbulda olsaydım canı gönülden katılırdım..internet ortamından yapabileceğimiz ses getirecek bir eylem varsa katılabilirim...yazık olmuş kızcağıza daha dün akşam bdv de bir arkadaş yazmıştı bunu akrabasıymış sanırım kız...üzüldüm gencecik kız..artık minibüsede binemeyeceksek yuh yani...yeter artık erkek egemen bir hayat istemiyoruz...kadın ne ya alınıp satılan mı yenilip yutulan mı bize mal bir eşya muamelesi yapan yada yapmak isteyenlere bir dur demek lazım...doğuda 12 sinde 70 yaşında adama verirler sormazlar kadın oluverir küçük bedenleri ve kocaman yürekleriyle o kızlar çığlık çığlığa bağırırlar kimseler duymaz seslerini...boşanmak ister kadın yada boşanır aradan yıllar geçer adam hala kendi malı eşyası sanır yolda hunharca bıçaklar ölür yada yaralanır kadın kimse dur demez...okul dönüsü minibüse biner genç kız üc pislik gençlik hayallerini hayatını alır birkaç saat içinde insanlıktan çıkmış pis hayvan adamlar kızı yakmışlar yaa içim cız etti tanınmaz haldeymiş dna yapılmış kız öyle tanınmış..
13 yaşındaki kıza 15 domuz tecavüz ettiğinde nasıl kendi rızası dedilerse aynen bunu da böyle kapatıp bitirecekler ama Allah yarına bırakır yanlarına bırakmaz elbetYok işte bu lanet ülkede şimdikızın da rızası vardı derler üstüne indirim bile verirler
Gözlerimden yaşlar geliyor.13 yaşındaki kıza 15 domuz tecavüz ettiğinde nasıl kendi rızası dedilerse aynen bunu da böyle kapatıp bitirecekler ama Allah yarına bırakır yanlarına bırakmaz elbet
Allah ailesine sabırlar versinGözlerimden yaşlar geliyor.
Amin.Allah ailesine sabırlar versin
Evet bunu nasıl yapabiliriz acaba, mail adresi veya mektup için posta adresi falan bulmalıyız.yanlış hatırlamıyorsam daha önce mecliste önerge verildi idam geri gelsin diye kabul edilmedi kadın milletvekillerine ulaşalım yazalım ama onlarda bir çözüm bulamaz yeterli oy toplanmadığı sürece mecliste
Attım canımLink atabilir misiniz acaba