- 24 Haziran 2013
- 3.034
- 4.655
- 198
- Konu Sahibi braindamage
-
- #1.481
Gerçekten bu durumda bunlari mi arastirmis insanlar, inanamiyorum
Her işin altından bir mana çıkarılmaya çalışılmış gibi geldi bana da. Fazla zorlama olmuş.
Demek ki her şey hakkında bir zorlama bir şeyler yazıyor. Bir kere yazdığı şu cümle çok saçma: İşin ilginç yanı işin içinde neden jandarma var(!)…bende aynı şeyi düşündüm ve sayfasına baktım.
gerçek bir kişi.Yazdığı diğer yazıları ile uyumlu.
Yalnız padişah hazretlerimiz başka partilileri bunun üstünden siyaset yapmamak için lanetlerken kendi partisinin sempatizanlarının paylaşımlarını neden es geçiyor?
Mesela bu...
evet gördüm delirdim yaAdamın son ifadesini gördünüz mü?
Avukat mı buldular ne yaptılar ifadeyi değiştirmiş. Yanında kimse yoktu diyor erkek vardı o bindirdi diyor.
Ben öldürmek istemedim ilk önce o saldırdı aklıma tecavüz etmek ve öldürmek yoktu ittim kafası çarptı demiş.
Çevirmiş ifadesini alçak.
Hukukta böyledir, herkesin savunulma hakkı var. İlkeler çignenemez yoksa bu ilkesizlik olur.
Normalde zaten avukatlar para için her gün yüzlerce, binlerce haksızı haklı, haklıyı da haksız çıkarıyorlar sonuçta, bu bir ilk degil. Bu avukata neden özellikle bu kadar yüklenildigini de anlamıyorum... aslında anlıyorum ama söylemiyim neyse.
Bir de davayı reddeden avukatlar... Sanki çok mu temizler? Daha geçen gün bi iş adamının ya da bir kurumun zenginleşmesi için bir yoksulun elinde avucunda ne varsa alan ya da bir suçluyu sırf parası var diye suçsuz ilan eden şahıslar bu davayı reddedince mi ''ooo çok ahlaklı avukatmış'' oluyor.
Cahide sultan denen ruh hastası atmasyon haberleri ve yaziları çok sever. Diyorum ya o yazıları düzenleyen Mahlukat kim ise inşallah kısa zamanda açığa çıkar ve bu tüzel kişilik ifşa olur da o zaman ahkam kesmek ne insanlar gösterir o ucube varlığa..cahide bilmem neyi de almış yapıştırmış bunu hemen. sabahtan beridir onunla uğrasıyorum engelledi facebooktan instagramdan... hayatımda kimseyi ittirmedim bile ama o kadının üstünde tepinesim var tüm hırsımı ondan alacağım elime verseler
evet gördüm delirdim ya
bu gibi olaylarda cıkıp hukuktan bahsetmeyiniz artık ya ortada vahset var hala daha neden yukleniliyor diyebilmenizide biz anlayamadık hersey ortada benim kanım canım olsun avukatlıgını yapmaya kalksın yuzune bakmam..verdiginiz ornekde olusan durumda yanlıs ama bu durumda bu ornek uyusuyormu simdi
bütün suçu baba ya attı sen ne biçim annesin çocuğunu başı boş koyvermişsin kadın sinirlerimi bozdu rezil yayahu bu kadın ne diyor show tv de Allah aşkına ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?