• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecavüz edilip, yakılarak öldürülen Özgecan Aslan için..

Bu ülkede ölüye bile tecavüz edenler varsa daha neler olur bilemiyorum. Hele bir de geçen duydum. Bir mahallede çocuklar hamile bir kediyi saatlerce kovalayıp parçalayarak öldürmüşler. Bu çocukların psikolojisi bozuk cidden. İlerde bu çocukların katil olmayacağı ne malum?
çocukluktan başlıyolar caniliğe. ne diyebilirz ki ilerde o çocuklarında çok sağlılıklı düşünebileceğini sanmıyorum :( çok korkunç

Bir an önce kıyamet kopsa da daha fazla vahşete tanık olmasak.
Biliyorum sonu gelmeyecek bu zulümlerin.
ÖZGECAN ilk değildi son da olmayacak.
Ne adalete güveniyorum ne insanlara.
Bu olayda bile kadını suçlayan zihniyet varsa, bu caniyi savunan ifadesini değiştiren avukat varsa bu pisliklerin devamı gelecektir...

kesinlikle birileri yardım etmiştir. o beyinle bu ayrıntıları düşünemez. aptal adam dna örneği kalmasın diye kızın elini kesip yakmayı düşünmüş ama kızcağızın bedeninin bir kısmını yakıp ulu orta bir dereye atmış, onu tanımazlar diye düşündüm demiş. iste bu gerizekalı ancak bu kadar mantıklı bir plan yapabilmis.
degistirmede, o masum kızı suçlu göstermekte kim ona yardım ettiyse o da katilin suç ortağı, babasından ve fatih gökçe denilen adamdan hiçbir farkı yok.
aynen öle cezayı hafife indirmeye çalışanda bir o kadar onlar kadar suçlu insan hiç mi düşünmez kendisinde başına gelebilirdi.

aynen böyle bi hikayeyyi akıl edemezdi kesinlikle. ustaca kurgulanmış baksana. bi faydası olmaz inşallah bu yazılanların indirim alamasınlar :KK43:
Vicdanlı ehli vicdan sahibi bir hakim inşallah gereken cezayı verir diye umut ediyorum...

Isimleri gizli degil suphinin avukati Nazmi Karatayli, baronun atadigi biri degil gonullu avukat ustelik.
En son okuduğumda kimlikleri gizli diye okumuştum.Demekki suphiye aklı veren paragöz o avukat ismini ezbeleyip sivil hayattta o adamada ekmek yedirmemek lazımm..Bir o kadarda onun ellerinede bulaştı masumun kanı.. :( :(

Bir an önce kıyamet kopsa da daha fazla vahşete tanık olmasak.
Biliyorum sonu gelmeyecek bu zulümlerin.
ÖZGECAN ilk değildi son da olmayacak.
Ne adalete güveniyorum ne insanlara.
Bu olayda bile kadını suçlayan zihniyet varsa, bu caniyi savunan ifadesini değiştiren avukat varsa bu pisliklerin devamı gelecektir...
Bir forumda takılıyorum. Günlerdir ağlaya ağlaya demediğim kalmadı.
Hatta herifin biri çıkmış ''31'' yaşında, edebinle giyin, (Bu fotoğrafım var) Fotoğraftaki gibi olursan sana baban bile tecavüz eder, kaşarsın belli ki senin gibilere kim üzülür ki.'' dedi.

''ÖZGECAN ilk değildi son da olmayacak'' sözünüze katıldığım için vesile oldu bu aldığım yorumu paylaşmak. Son olmayacak sesi duyurmak bile boşa böyle zihniyetler olduğu sürecek.

Bir forumda takılıyorum. Günlerdir ağlaya ağlaya demediğim kalmadı.
Hatta herifin biri çıkmış ''31'' yaşında, edebinle giyin, (Bu fotoğrafım var) Fotoğraftaki gibi olursan sana baban bile tecavüz eder, kaşarsın belli ki senin gibilere kim üzülür ki.'' dedi.

''ÖZGECAN ilk değildi son da olmayacak'' sözünüze katıldığım için vesile oldu bu aldığım yorumu paylaşmak. Son olmayacak sesi duyurmak bile boşa böyle zihniyetler olduğu sürecek.
Allah onları bildiği gibi yapsın şeref yoksunları.

Nazmi karataylı diye bi avukatın adı geçiyo face profili gülücük dolu adamın, sanırım bu dava ile adını duyurma derdinde

Back