Tecavüz edilip, yakılarak öldürülen Özgecan Aslan için..

Serpil öğretmeni bilmiyordum birkac kez adını duyunca biraz baktım şimdi yine dehsete düştüm. Gercekten iğreniyorum. Nefret ediyorum kahretsin ya.

Barda diye bir film vardı o geldi aklıma.

Bu yaratıkların oldugu bir dünyada yasıyoruz inanamıyorum.

Bizim avukatlığı bilmemek gibi bi sorunumuz var demiş bide ha davayı reddeden 1600 avukat bilmiyo sen biliyosun

Nazmi Karataylı denen avukatın facebookta paylaştığı şarkının altına insanlar dadanıp yorumlar yazmışlar.
Edepsiz olanları sildim. (Malum Kazen makasına girmeyelim diye.)
  • Orkun GüngörKardeş onları iyi savun. Mümkünse ceza bile almasınlar. Çünkü biz onları cezaevinde değil dışarda görmek istiyoruz.
    1 saat · Düzenlendi · Beğen · 10

• Oguz Solmaz
    Eğer o savunma en baştan şu an olduğu gibi olsaydı ben ve bunca insan sana karşı hiçbir nefret duygusu beslemeyecektik . Ancak şuan o ifadeyi, katilin ilk ifadesinden sonra senin değiştirip değiştirmediğin hakkında herhangi bir açıklama yapmadığın süre...Daha Fazlasını Gör
    1 saat · Düzenlendi · Beğen · 28

• Kamil Lofçalı
    Better call nazmi reklamlari ne zaman geliyor.
    1 saat · Düzenlendi · Beğen · 5

• Bora Soykan
    Allahsız bu adam şeırefsizdir çok bariz /// DH
    1 saat · Beğen · 2

• Erbug Bayraktar
    Eğer o ifadenin değiştirilmesinde katkın varsa bu suçun ve bundan sonra işlenecek bu tür suçların ortağısın demektir. İnsanlar bu kadar öfkeli ve kederliyken yüklendiğin ağır sorumluluğa karşı verilen tepkilere smiley kullanarak cevap veriyorsan da vicdansız ve sorumsuzsun anlamına gelir.
    1 saat · Beğen · 8

• Bora Soykan
    bi de gülüyo z.ç. sen tartusta rahat dolaşacağınımı sanıyosun lavuk?? yolda yürürken arkana 2 kere bak bundan sonra
    1 saat · Beğen · 2

• Özgür Okan
    Nazmi göz kapaklarını kaşlarına yapıştırıp saatlerce, beynin ömrünü yitirene dek bu klibi seyrettireceğiz sana
    https://www.youtube.com/watch?v=ya-p6od3hT8...
    (Taksim PSY camiası SiKeR)

TWIN PEETZ & MOOLSAASA - Absence Of Gravity
    INFO & DOWNLOAD: ROHS!011 CD/ Twin Peetz &...
    YOUTUBE.COM
    1 saat · Düzenlendi · Beğen

• Zlatko Vadic
    Çok hoşuna gidiyor dimi meşhur olmak ondan bu sırıtmalar,operasyon çocuğu.
    1 saat · Beğen · 3

• Ali Koçak
    yorumları açmış birde amacın ne senin metin feyzioğluna mı özeniyorsun? herkes senden mi bahsetsin istiyorsun?
    1 saat · Beğen

• Alihan Çöpelci
    GENCECİK MASUM BİR KIZIN GÜNAHINA GİREN CANİCE KATLEDEN ŞEREFSİZLERİN SAVUNMASINI YAPAN 'SEN' BİR GÜN ELBET HAKKINI BİZİM GİBİ TÜRK HUKUKÇULAR TARAFINDAN BULACAKSIN.O GÜN DE BUGÜN GİBİ PİŞKİN PİŞKİN GÜLÜP BUNCA YARALI İNSANLA DALGA GEÇEBİLECEKMİSİN PİSLİK HERİF.
    1 saat · Beğen · 5

• Hasan ışın
    bari kabahatinle otur nazmi....
    1 saat · Beğen

• Abdil Işik
    yok yavrum cocugum atıp tutumuyoruz tarsus tarih yazar merak etme senin gibi kompetanlar'ın çok harcanmışlıgı vardır tarsusta bu büyük bu olay çok kötü harcanıcaksın anladıgım kadarıyla hazırsında hangi inanca hangi tanrıya dua ediyorsan artık ettttt
    56 dk. · Beğen · 1

• Sevgi Arıpişirici
    Şeytanın avukatı , başta özgecanın annesi olmak üzere bütün annelerin bedduaları üzerine olsun
    53 dk. · Beğen · 3

• Fehmi Mutlu
    Müdafi hazır bulunmaksızın kollukça alınan ifade, hâkim veya mahkeme huzurunda şüpheli veya sanık tarafından doğrulanmadıkça hükme esas alınamaz. Bu maddeyi çok iyi bilen, cani bir avukattır. Cinayete zihnen ortak olmuş, dahası katili kurtarmak için yalan ifade bile yazmıştır. Yatacak yeriniz yok yatacak.
    52 dk. · Beğen · 2

• Aslı Şahin
    bu cinayete ortak olmaktan başka birşey değil geceleri nasıl uyuyabiliyorsun merak ediyorum.Ben Adana'da yaşıyorum Tarsusta okuyorum tanıdığım herkese ama herkese senin kim olduğunu söyleyeceğim bütün Adana'ya reklam ol.HERKES SENİN YÜZÜNÜ EZBERLEYENE,SENİ TANIYIP SANA MESLEĞİNİ YAPTIRMAYANA KADAR BİZE DE BUNDAN SONRA RAHAT UYKU YOK RAHAT OL NAZMİ....
    35 dk. · Beğen · 2

• Mehmet Yılmaz
    Allah büyüktür gün gelir savunduğun şey senin başına gelir ozaman anlarsın acıyı yazıklar olsun sana şeref yoksunu
    32 dk. · Beğen · 1

• Serhat Uzunarslan
    ülkenin en iyi hukuk okulundan mezun olan, muhtemelen de başarılı bir avukat bu davanın failinin avukatlığını üstlenmekle kendine neden kötülük yapar? gerçekten mantıklı bir açıklamanız var mı?
    32 dk. · Beğen · 1

bu ülkede Nazmi Karataylı gibi avukatlar da var, ondan daha beteri, bu katil tecavuzculeri, haklı görüp, cazai indirim uygulayan hakimler, savcılar var. Adalet falan yok bizim ülkemizde.

Erdoğan: Özgecan için dans edeceğine Fatiha oku

RADİKAL - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , Özgecan Aslan cinayetini bizzat takip edeceğini belirterek, faillerin en ağır cezaya çarptırılması gerektiğini söyledi. Erdoğan'ın konuşmasında, Özgecan cinayetini dans ederek protesto eden ve aralarında CHP Milletvekili Aylin Nazlıaka'nın da bulunduğu kişileri de sert bir dille eleştirmesi ve "Özgecan’ımızın ölümünü dans ederek güya protesto ediyorlar. Bu ne biçim iştir ya, sen biliyorsan bir Fatiha oku" sözleri de dikkat çekti.

Ankara'da müteahhitlere seslenen Erdoğan'ın konuşmasında şu konular öne çıktı:

GEZİ'YE ATIF YAPTI

"Evine gitmek için bindiği otobüste yakılan kızımız karşısında susanlar, eylem sırasında ölenler için Türkiye ’yi ayağa kaldırmaya çalıştılar.

Hunharca katledilen Özgecan’ımızın ölümünü dans ederek güya protesto ediyorlar. Bu ne biçim iştir ya, sen biliyorsan bir fatiha oku. Ailesine bir başsağlığı dile. Dans ediyor. bunun bizim kültürümüzdeki yeri nedir, adeta bu ölümden zevk alıyor. Ölüm karşısında dans etmek nedir bizim kültürümüzde? Belli, tabi ateş düştüğü yeri yakar. Özgecan kızımıza ben bir kez daha rahmet, bütün milletimize başsağlığı diliyorum.

KADINA ŞİDDET KANAYAN YARA

Bu canice vahşice yapılan bu katlin failleri yakalandılar. İnşallah hak ettikleri cezayı da en ağır şekilde almaları için bizzat davanın takipçisi olacağım. Şu anda da zaten takip ediyorum.

Kadına şiddet ülkemizin kanayan yarasıdır. Yaradılmışların en şereflisidir. Erkek denmiyor, kadın denmiyor, çocuk denmiyor, insan deniyor. Bizim kültürümüzde de kadının ayrı ve özel bir yeri vardır. Osmanlı’yı anarken Haymana’yı Nilüfer hatunu anmadan geçemeyiz. Zübeyde hanımı anmadan Gazi Mustafa Kemal’i anlayamayız. Cumhuriyetin kuruluşunda da kadınlarımız önemli roller üstlenmişlerdir.

Şu cüzdanlarımızdaki 50 liralık banknotu hazırlarken dedim ki, bir de biz tarihimizde başarılı hanımlarımız var onlardan bir tanesinin resmini buraya koyalım. Buna rağmen kimi zaman töre denilerek kadının şahsiyetinin yok edildiğine, çağdaşlık denilerek kadının metalaştırıldığına şahit olduk.

KADINA ŞİDDET UYGULAYAN ALÇAKTIR

Kadını zayıf görerek, aciz görerek ona şiddet uygulayan her kim olursa olsun alçaktır zavallıdır.

Cahiliye döneminde kadını bir eşya gibi alıp satanla, bugün medyada sokakta iş yerinde onu bir meta gibi pazarlayan arasında bizim nazarımızda hiçbir fark yoktur. Ben bütün siyasi hayatım boyunca kadınları hak ettikleri konuma getirmenin çabası içinde oldum. Kadına şiddete karşı da metalaştırmaya karşı korumak için mücadele ettim. Kurucusu olduğum siyasi partide kadınların siyasette erkeklerle eşdeğer düzeyde temsili için çabayı gösterdim.

Türkiye’nin en aktif çalışan kadın teşkilatlandırmasını gerçekleştirdik. Hala yeterli siyasi temsil düzeyine ulaşamadıklarını biliyorum. Geçmişte mukayese edilemeyecek mesafe kat edildiğini de tespit edilmeliyiz. Kadınların ekonomik ve sosyal hayatındaki durumunu düzeltmek ileriye taşımak için çaba yürüttük. 2009’da kurduğumuz komisyonla bu konunun meclis’te sürekli denetim izleme altında olmasını temin ettik. 2012’de çıkardığımız ailenin korunması kadına şiddetin önlenmesine dair kanun gerçek bir devrim niteliğindedir.

Son olarak kadın istihdamını teşvik edecek bir dizi kanun değişikliği gerçekleştirdik. Tüm bunlar elbette önemli. Ama daha önemlisi bütün bu yasal değişikliklerin uygulamasındaki eksiklikleri gidermek için müeyyide mekanizmaları geliştirmektir, ancak böylelikle uzun vadede zihinlerdeki anlayış da değişecektir. Karar mekanizmalarının büyük çoğunluğunu oluşturan siz beyefendilere sesleniyorum. Bu olay hepimizin kızının başına gelebilirdi. Bu konuyu bu hassasiyetle sizler bizler sahiplenmedikçe gerçek bir iyileşme mümkün olmayacaktır.

Ben Özgecan kızımızın vefatıyla ortaya çıkan hassasiyetin yeni bir dönemin başlangıcı olmasını temenni ediyorum. bunu günlük siyasete alet etmeye tevessül eden herkesi de lanetliyorum.

DANS EDEREK PROTESTO ETTİ
Üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’ın evine gitmek üzere bindiği minibüste vahşice katledilmesi Türkiye’yi ayağa kaldırdı. Türkiye’nin dört bir yanında her kesimden insanların katılımıyla eylemler yapıldı. CHP Milletvekili Aylın Nazlıaka’nın da aralarında bulunduğu bir grup da Özgecan’ın katledilmesini protesto için bir grup kadınla dans etti. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan da bugünkü konuşmasında bu eylem biçimini eleştirekek, sert tepki gösterdi.

Tüm dünyada her yıl 14 Şubat’ta milyonlarca kadın ve erkek “1 billion rising” (1 milyon ayaklanıyor) etkinliği kapsamında kadına şiddeti dans ederek protesto ediyor. Nazlıaka da bu etkinlik kapsamında Ankara’daki eyleme katılmıştı.

Paylaşan oldu mu bilmiyorum sayfa sayısı çok ilerlemiş paylaşmak istedim padişahımız her zamanki gibi mikserlik yapmış, gezi olayları ile bunu bir tutmuş.
Pes artık ya yuh diyorum...

bişeyler diyeceğim ama geçen azar yedim siyaset yapma diye, edepsiz oldum bide o yüzden öyle buyurmuşlar Efendimiz diyim

Yalnız padişah hazretlerimiz başka partilileri bunun üstünden siyaset yapmamak için lanetlerken kendi partisinin sempatizanlarının paylaşımlarını neden es geçiyor?
Mesela bu...

Nazmi karataylı diye bi avukatın adı geçiyo face profili gülücük dolu adamın, sanırım bu dava ile adını duyurma derdinde

bir yorum var bu adamın face sayfasında çok beğendim.
"iyi savun adamları dışarı çıksın.Onlar bize dışarıda lazım cezasını biz vereceğiz "diye.
iyi savunsun gerçekten dışarı çıksın bu şerefsizler.

Hukukta böyledir, herkesin savunulma hakkı var. İlkeler çignenemez yoksa bu ilkesizlik olur.

Normalde zaten avukatlar para için her gün yüzlerce, binlerce haksızı haklı, haklıyı da haksız çıkarıyorlar sonuçta, bu bir ilk degil. Bu avukata neden özellikle bu kadar yüklenildigini de anlamıyorum... aslında anlıyorum ama söylemiyim neyse.

Bir de davayı reddeden avukatlar... Sanki çok mu temizler? Daha geçen gün bi iş adamının ya da bir kurumun zenginleşmesi için bir yoksulun elinde avucunda ne varsa alan ya da bir suçluyu sırf parası var diye suçsuz ilan eden şahıslar bu davayı reddedince mi ''ooo çok ahlaklı avukatmış'' oluyor.

Her disari ciktigimda aklima ozge geliyor, gece yatarken, sabah kalktigimda, yolda yururken. Her kadina kiza dikkatle bakiyorum pesinde biri var mi, nereye gidiyor diye.
Korkuyor mu acana diyorum, veya karsimda gelen adam benim ondan korktugumu biliyor mu...

Onca yil okuyup da avukat (!) olup, adam olamamis insanlar cikip bu caniye indirim almasi icin taktik veriyor.
Allahim diyorum su avukati biri yolda giderken indirse gebertse.
Hic mi anasi bacisi yok diyorum, arkadasi, kuzeni yok diyorum.
Bunlara akil hocasi verme zorunlulugu neden, neden savunmasina ihtiyaci var ki?
Yaptigi hayvanlik belli neyi savunuyor anlayamiyorum,.

bu olaydaki son nokta
facede paylaşımı bu şekilde.destekçiside çok.
şunu özellikle belirteyim tarsus yolu yıllardır jandarma bölgesidir.bilmeden konuşanlar için dipnot olsun.

Binnur Günay
14 Şubat, 18:48 ·
Özgecan’ın ailesi Tunceli’den gelmiş. Tunceli bir Alevi ailenin kızı!
Velhasıl Dersim’li!!..
Kızı öldürenler Ağrı doğumlu!
Bir diğer ayrıntı ise kız yanında biber gazı taşıyor! Demek oluyor ki bu noktada kızın tepkisini bilenler var!!!
Herhangi bir minübüse binmiyor kız. Oradan bir jandarmanın(!) çevirdiği bir minübüse biniyor!
İşin ilginç yanı işin içinde neden jandarma var(!)…
Kitle eylemleri oluşturmak için uygun bir konu seçilmiş gibi görünüyor!!!...
Ve olayı hemen Selahattin Demirtaş’ın sahiplenmesi!..oldukça manidar…

Gerçekten bu durumda bunlari mi arastirmis insanlar, inanamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…