• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecavüz edilip, yakılarak öldürülen Özgecan Aslan için..

avukat tutulmuş belli ne derse indirim alır diye ince ince hesaplanmış. Ya inanırsa devlet? ki inanmaya dünden razı :KK43:
Yok öyle bir dünya. Cezası ağırlaştırılmış müebbet hapis. Türk Ceza Kanunu'na göre verilebilecek en ağır cezadır. Af veya indirim gibi bir durumdan yararlanması mümkün değildir.

Yok öyle bir dünya. Cezası ağırlaştırılmış müebbet hapis. Türk Ceza Kanunu'na göre verilebilecek en ağır cezadır. Af veya indirim gibi bir durumdan yararlanması mümkün değildir.
normali bu. olması gereken bu. hakettikleri bundan daha fazlası belki. ama bizim ülkemzde ne zaman suçlular hakettiği cezayı aldı ki. bi seneryo yazmışlar ki görme. hangi avukat yazdırdıysa artık terbiyemi korumakta zorluk çekiyorum

Ben diyorum siz endişelenmeyin. Diyorum çünkü aksini normalleştirme çabasından nefret ediyorum.

Elbette asıl suçlu kocadır, 2. kadının evli kadına sadakat borcu yok, etik olarak suçlu, hukuken de dava açılabilir ama evlilik 2 kişi arasındadır, adam başka kadına gidiyorsa suçu onda ve kendinde araman gerek, kadın kocanın kafasına silah dayamıyor.

Tabi ki böyle yani. 1 milyon kişi aksini savunsa ne olur? Gerçek olan bu. Her konuya yazıyorum o sebeple.
ben kadının kadına yapabileceklerine daha çok öfkeleniyorum. erkekler söz konusu olunca zaten kimin ne olduğu gün gibi meydanda belli ediyor kendini de erkek yancısı kadınlardan tiksiniyorum.
şu BDV'deki konuların yarısında yorumların %50'den fazlası erkeklerden öğrendikleri namus kavramıyla hemcinsini aşağılayan kadınlarla dolu.
dün o kadar öfkeliydim ki sahte konu da bile verdim veriştirdim millete

normali bu. olması gereken bu. hakettikleri bundan daha fazlası belki. ama bizim ülkemzde ne zaman suçlular hakettiği cezayı aldı ki. bi seneryo yazmışlar ki görme. hangi avukat yazdırdıysa artık terbiyemi korumakta zorluk çekiyorum
Daha bir de üstüne kızı suçlu çıkarabilmişler ya. Akıl veren kişiye oscar vermek istiyorum. İdam cezası zaten yürürlükte olsaydı direk verilen karar idam olurdu. Yapabilecekleri en iyi şey en ağır cezayı vermek. Bu da ağırlaştırılmış müebbet hapis. İşte bizim paralarımızda vergilerimizle o çam yarmasını tek kişilik odada besleyecekler.

ben kadının kadına yapabileceklerine daha çok öfkeleniyorum. erkekler söz konusu olunca zaten kimin ne olduğu gün gibi meydanda belli ediyor kendini de erkek yancısı kadınlardan tiksiniyorum.
şu BDV'deki konuların yarısında yorumların %50'den fazlası erkeklerden öğrendikleri namus kavramıyla hemcinsini aşağılayan kadınlarla dolu.
dün o kadar öfkeliydim ki sahte konu da bile verdim veriştirdim millete

Bakın forumda en çok yazılan cümleler ilk 2 meşhur klasik cümle dışında şöyledir herhalde

''Erkekler de nefsini bir türlü tutamıyor.'' : Bu konudaki adam da tutamamış o zaman. Nefsini tutamamış, tecavüz etmiş.

''Kadına hayır diyecek erkek yoktur.'' : Hangi mahallede yaşıyorlar ise artık.

''İradeleri yok, şeyine sahip çık be adam!!'' : Özellikle bu tavırdan iğreniyorum. Sanki sorun şeyine sahip çıkamaması adamın. Sorun öyle biri olması değil sanki, yapması sadece.

Herkes belirgin potansiyel tacizci ve yasakçı kocasından, erkek dediğin sahiplenir diye bahsediyor. Yolumuzu onlar yüzünden değiştirdiğimiz ''apaçi''lerin eşleri bunlar.

Adam birine yalvarıyor (taciz ediyor yani) onunla yatsın diye. Kadın taciz ettiği kadının numarasını arıyor. Yorumlarda da taciz etmeye cesaret ettiğine göre kadının yüz verdiği falan konuşuluyor.

Bu konu 143 sayfa. Böyle şeyler yazan 10 üye vardır bu şekilde diğer konularda.

Kadın hamile.
Bebek erkekmiş.
Aile mutlu, çok mutlu.
Bebek doğdu, pipisini amcalara gösterdi.
Amcalarda bayram sevinci. Dünyanın en gerekli organını gördüler çünkü.
Bebek terledi, çırılçıplak soydular, evde, misafirlikte, mahallede böyle gezdi. Bu hakka sahipti çünkü pipisi vardı.
Bebek biraz büyüdü. Sünnet olacak. Davullar, zurnalar, hediyeler... Çocuk düşündü:
"Sanırım bu çok önemli bir organ.."
Çocuk bunu aklının en karanlık köşesine yazdı.
Üç beş güzel kız var gittikleri yerde, annesi babası dedi ki:
"Hangisini alayım oğlum sana?"
Çocuk düşündü:
"Sanırım karşı tarafa sormaksızın seçme hakkım var."
Çocuk acıktı, sofrasını varsa kız kardeşleri ve annesi hazırladı. Yemek bitince topladılar.
Çocuk düşündü:
"Sanırım kızlar/kadınlar bana hizmet etmekle yükümlü."
Kalabalık bir yemek daveti, herkes masaya sığamayacak. Erkekler ve yaşlılar masaya oturdu. Çocuğu da masaya oturtturdular. Annesi ve varsa ablaları yerde oturuyordu.
Çocuk düşündü:
"Sanırım önemli olan erkeklerin konforu."
Servis yapılacak, önce erkeklere yemek verildi, erkekler yardım etmedi.
Çocuk düşündü:
"Sanırım öncelikli olan erkeklerin karnının doyması."
Çocuğun kız arkadaşı oldu.
Bütün sülale duydu. Herkesin ağzı kulaklarında. Densiz bir amca:
"Neler yapacan bahim gızlaraa" dedi.
Çocuğun anne ve babası:
"Oğlumdan iyisini mi bulacak?" dediler.
Çocuk düşündü:
"Sanırım en iyisini hak eden benim ve bu yüzden kızlara rızayla ya da rızasız istediğimi yapabilirim."
Çocuk büyüdü, arkadaşlarıyla dışarı çıktı, gezdi, eğlendi. Eve geç geldi, paşalar gibi karşılandı. Kız kardeşi eve geç geldiği için azar işitirken, dövülürken.
Genç düşündü:
"Sanırım eve istediğim saatte girip çıkabilirim."
Genç bunu aklının en karanlık köşesine yazdı.
Kavga etti, ağzı burnu kan içinde.
Annesi, babası:
"Koçum benim, helal olsun" dedi.
Genç düşündü:
"Sanırım güçlüyüm ve sorunlarımı bu şekilde halledebilirim."
Genç bunu aklının en karanlık köşesine yazdı.
Genç büyüdü.
Ama bir türlü adam olamadı.
Ve yazdıklarını uygulamaya koyuldu..

ALINTIDIR.

1998 de annnesiyle yolda yururken kacirilip annesinin gozu onunde defalarca kez tecavuze ugrayip vucudu yuzlerce bicak darbesiyle paramparca edilen, memeleri ve vajinasi kesilip atilan serpil yesilyurt un katilleri su an nerdeler? Biri disinda hepsi aramizdalar. Bu da oyle olacak 10 yil yatip çıkacak, cezaevinde basina su gelecek bu gelecek diye de avutamiyorum kendimi, fatma nur celik e evinde tecavuz edip öldüren sapık hala yasiyor mu, yakinda iyi hal indirimi de alir mi? Serpil yesilyurt un katilleri evlerine döndü mu? Evet degil mi?
Olan masumlara oluyor, sapik katillerin yanina kaliyor. O yuzden tiksiniyorum bu dunyadan...

Daha bir de üstüne kızı suçlu çıkarabilmişler ya. Akıl veren kişiye oscar vermek istiyorum. İdam cezası zaten yürürlükte olsaydı direk verilen karar idam olurdu. Yapabilecekleri en iyi şey en ağır cezayı vermek. Bu da ağırlaştırılmış müebbet hapis. İşte bizim paralarımızda vergilerimizle o çam yarmasını tek kişilik odada besleyecekler.
aynen okuyunca şok oldum yok kız saldırdı yok benim tecavüt etmek gibi bi niyetim yoktu yok bilmem ne. ne olur cezasız kalmasın ya bunlardan dolayı indirim alma ihtimali olabilir :( delircem ya

Ah böyle erkekleri alacaksın hemen idam etmeyeceksin.
Hergün bir parçasını koparacaksın.

Artık 20 yaşındaki kızlarımızıda anaokul çocukları gibi okul kapısında bekleyelim.
Malesef idam cezası gelmezse daha çok böyle haberler okuyacağız.
Bide adamları paşalar gibi cezaevinde besliyoruz,çok vicdanlı ülkeyiz biz.

ay ben bile haberi okuyunca yere göğe sığamadım ya cezasız kalırsa bu caniler? çok korkuyorum yle bişey olmasın lütfen. aklım almıyor ya bana dünyaları verseler böyle adamları savunmam. :KK43:
Malesef gözünü para bürümüş avukatlar var kiii bu ifade bu hali aldı...En ağır cezayı alması için yürekli olan avukat kardeşlerimizde vardır. İnşallah adalet yerini bulur.

Malesef gözünü para bürümüş avukatlar var kiii bu ifade bu hali aldı...En ağır cezayı alması için yürekli olan avukat kardeşlerimizde vardır. İnşallah adalet yerini bulur.
canım ne verirlerse versinler ne kadar para verirlerse versinler hangi vicdan savunabilir bunları :(

Dün okuduğum haber ile şimdiki haber arasında dağlar kadar fark var ki anlatsam destan olur. Lütfen avukat arkadaşlarımız varsa alınmasınlar, böyle katilleri savunacak avukatta hiç mi vicdan yok ya ????
Şimdikinde tecavüz olayı bile geçmiyor ''Otopside çıkacak görürsünüz'' diyor.
Ulan sen TECAVÜZE yeltenmişsin. Yeltelenirken boğuşmuşsunuz. 100 TL istemekte neyin nesi.

Bakın forumda en çok yazılan cümleler ilk 2 meşhur klasik cümle dışında şöyledir herhalde

''Erkekler de nefsini bir türlü tutamıyor.'' : Bu konudaki adam da tutamamış o zaman. Nefsini tutamamış, tecavüz etmiş.

''Kadına hayır diyecek erkek yoktur.'' : Hangi mahallede yaşıyorlar ise artık.

''İradeleri yok, şeyine sahip çık be adam!!'' : Özellikle bu tavırdan iğreniyorum. Sanki sorun şeyine sahip çıkamaması adamın. Sorun öyle biri olması değil sanki, yapması sadece.

Herkes belirgin potansiyel tacizci ve yasakçı kocasından, erkek dediğin sahiplenir diye bahsediyor. Yolumuzu onlar yüzünden değiştirdiğimiz ''apaçi''lerin eşleri bunlar.

Adam birine yalvarıyor (taciz ediyor yani) onunla yatsın diye. Kadın taciz ettiği kadının numarasını arıyor. Yorumlarda da taciz etmeye cesaret ettiğine göre kadının yüz verdiği falan konuşuluyor.

Bu konu 143 sayfa. Böyle şeyler yazan 10 üye vardır bu şekilde diğer konularda.
o konuyu hatırlıyorum ve çok azdır o kadar sinirlendiğim konu.
hep dediğimi tekrar diyeceğim, dünya bizim kendi çemberimizdeki erkeklerden ibaret değil. örneğin benim çemberimde
ne bir kadına seks için yalvaracak bir adam var ne de bir kadına tecavüz edecek adam. benim çemberimdeki adamlar telefondan, bilgisayardan birşeyler izlemesin diye casus program yüklesem beni özel hayatını ihlal ediyorum diye kapının önüne koyacak adamlar (mahkemeye vermezse tabii)
çevremdeki erkeklerin hepsinin iradesi güçlü ve şeylerine de sahip çıkıyorlar valla. hepsi eğitimli, iyi ailelerde yetişmiş, doğru düzgün adamlar, namus namus diye tutturup kendilerini ve eşlerini baskı altında tutup ilk fırsatta sapıtan cinsten değil.
Özgecan'ın başına gelenler kokuşmuş ahlak ve namus anlayışımız yüzünden. Kadın bize "emanettir" diyenler "mal"ın emanet edildiğini bilmezmiş gibi saçmalıyorlar. kadını insan gibi görün erkekten bağımsız görün, bacağının arasındaki zarla değil, insanlığıyla hüküm verin dediğimizde de entel, havalı, modern ötesi KK kadını oluveriyoruz

o konuyu hatırlıyorum ve çok azdır o kadar sinirlendiğim konu.
hep dediğimi tekrar diyeceğim, dünya bizim kendi çemberimizdeki erkeklerden ibaret değil. örneğin benim çemberimde
ne bir kadına seks için yalvaracak bir adam var ne de bir kadına tecavüz edecek adam. benim çemberimdeki adamlar telefondan, bilgisayardan birşeyler izlemesin diye casus program yüklesem beni özel hayatını ihlal ediyorum diye kapının önüne koyacak adamlar (mahkemeye vermezse tabii)
çevremdeki erkeklerin hepsinin iradesi güçlü ve şeylerine de sahip çıkıyorlar valla. hepsi eğitimli, iyi ailelerde yetişmiş, doğru düzgün adamlar, namus namus diye tutturup kendilerini ve eşlerini baskı altında tutup ilk fırsatta sapıtan cinsten değil.
Özgecan'ın başına gelenler kokuşmuş ahlak ve namus anlayışımız yüzünden. Kadın bize "emanettir" diyenler "mal"ın emanet edildiğini bilmezmiş gibi saçmalıyorlar. kadını insan gibi görün erkekten bağımsız görün, bacağının arasındaki zarla değil, insanlığıyla hüküm verin dediğimizde de entel, havalı, modern ötesi KK kadını oluveriyoruz

İşte benim aynı masada yemek yemeyeceğim, aynı işyerinde çalışmayacağım adam ile kadının biri evleniyor.

Sonra diğer bütün kadınlar suçlu oluyor.

Bu zihniyette insanların çoğu ifadelerinden belli olur. Annesi kadınların açık giyinmesinin iğrenç bir şey olduğunu ve bunun kadının davetkar olduğu anlamına geldiğini çocuğuna öğretirse, o çocuğun tecavüzcü olmasına kimse şaşırmasın. Bu insanları çevrelerinde barındıranlar da kendileriyle yüzleşsin.

Sayfalari takip edemiyorum ama sık sık cezaevinde alirlar intikamini tarzi dusunceleri okuyorum. Tecavuz edildikten sonra yuzlerce bicak darbesiyle oldurulen, vucuduna jiletle resimler yapilan serpil yesilyurt un katilleri 7 yil sonra cezaevinden turp gibi ciktilar (sadece biri yeniden tutuklandi)

Cok gerilere gitmeyelim, ablasi terketti diye 5 yasindaki gizemi kacirip tecavuz edip diri diri yakan katil hala yasiyor mu? Davalarda hic de kotu muameleye maruz kaliyormus gibi bir hali de yok. Kendimizi avutmayalim bunlari ya birarada tutuyorlar ya da tek kisilik hucrelerde koruma altinda kalıyorlar. Adalet cezaevindeki diger mahkumlar tarafindan degil, yargi tarafindan saglanmali, o da bu ulkede ruya gibi bisey.

canım ne verirlerse versinler ne kadar para verirlerse versinler hangi vicdan savunabilir bunları :KK43:
derdi imanı para olan vicdansızlar töbe haşa Allahsızlar savunur....Baksana akıl hocası olduğu kesin yoksa o cibiliyetsiz böyle ifade veremezdi..

aynen okuyunca şok oldum yok kız saldırdı yok benim tecavüt etmek gibi bi niyetim yoktu yok bilmem ne. ne olur cezasız kalmasın ya bunlardan dolayı indirim alma ihtimali olabilir :KK43: delircem ya
Bu ülkede ölüye bile tecavüz edenler varsa daha neler olur bilemiyorum. Hele bir de geçen duydum. Bir mahallede çocuklar hamile bir kediyi saatlerce kovalayıp parçalayarak öldürmüşler. Bu çocukların psikolojisi bozuk cidden. İlerde bu çocukların katil olmayacağı ne malum?

derdi imanı para olan vicdansızlar töbe haşa Allahsızlar savunur....Baksana akıl hocası olduğu kesin yoksa o cibiliyetsiz böyle ifade veremezdi..
kesinlikle birileri yardım etmiştir. o beyinle bu ayrıntıları düşünemez. aptal adam dna örneği kalmasın diye kızın elini kesip yakmayı düşünmüş ama kızcağızın bedeninin bir kısmını yakıp ulu orta bir dereye atmış, onu tanımazlar diye düşündüm demiş. iste bu gerizekalı ancak bu kadar mantıklı bir plan yapabilmis.
degistirmede, o masum kızı suçlu göstermekte kim ona yardım ettiyse o da katilin suç ortağı, babasından ve fatih gökçe denilen adamdan hiçbir farkı yok.

aynen böyle bi hikayeyyi akıl edemezdi kesinlikle. ustaca kurgulanmış baksana. bi faydası olmaz inşallah bu yazılanların indirim alamasınlar :(

Back