- Konu Sahibi braindamage
-
- #1.261
Trabzon'da Kadınlara tecavüzü savunan bir grup "Özgecan'a iyi yapmışlar" diyerek saldıralı 6 saat oldu.
tecavüz olayı gerçekleşmedi diye indirim alacakmış pislik
Herşeyden önce 18ay önce bebeği ölmüş bir anne olarak yazıyorum ozgecanin annesi ne durumdadır düşünemiyorum evladinin ölmesine mi yansın acı çekerek vahşice ölmesine mi katledilmesinemi çok üzülüyorum ben bile Munibusle evime donuyorsam bir yerden iki kişi kalınca iniyorum korkuyorum yaş 29 ama korkuyorum ist olmasına rağmen o kız ne korkmustur
tecavüz olayı gerçekleşmedi diye indirim alacakmış pislik
Alllah rahmet eylesin. yattığı yer nur olsun bebeğinin..Herşeyden önce 18ay önce bebeği ölmüş bir anne olarak yazıyorum ozgecanin annesi ne durumdadır düşünemiyorum evladinin ölmesine mi yansın acı çekerek vahşice ölmesine mi katledilmesinemi çok üzülüyorum ben bile Munibusle evime donuyorsam bir yerden iki kişi kalınca iniyorum korkuyorum yaş 29 ama korkuyorum ist olmasına rağmen o kız ne korkmustur
Tovbee ne diye sikayetci olsunkiYılmaz Padır @YilmazPadir 1 sa.1 saat önce
Eşinden dayak yiyen kadını kurtardığım için kadın benden şikayetçi olmuş, bir gece nezarette yatmıştım.Kadınlar da bilinçlenmeli #sendeanlat
yok bu bence zihniyet sorunu. evlat candır, ne yapacak tecavüzcü de olsa evlattır. anne baba sonuçta ama teslim edememek, kaçırmaya çalışmak başka, "kuyruk salladı o...., oğlumun başını yedi başka"Bunun aslında armutla, dibine düşmekle ilgisi oldugunu zannetmiyorum. Bu daha çok annelik duygusu + tabi çirkeflik de var...
Mesela bu olayda cesedi yaakıp atmaya yardım eden babaya geçen hafta sorulsa, ''kendi oglum olsa bile onu gebertirim'' falan derdi herhalde. Ama iş başa gelince bilemem orada annelik babalık duygusu her türlü şeye baskın geliyor olabilir. Ama sonuçta ne olursa olsun, sen istedigin kadar iyi yetiştirdigini zannet çocugun ileride bi pislik olabilir... E bu durumda kahrolan sen olursun,. Hemen anneye suç bulmak da hata bence
hesabından bulmuşlardır bunu ben görmüştüm bugünün olayı değil aşina bunlar mahkemeye
bu olayla ilgili trollük moda oldu inanma
ben de iddia ediyorum ki taciz eden tamamen tecavüz edecek imkan ve fırsatı bulamadığından taciz etmekle yetiniyor. yolda gördüğü kadının peşine takılıp sözle onu taciz etmekten haz duyan bir adamalkol, esrar vb uyarıcıların etkisiyle tecavüz de eder.Bence bir basamak altı degil, tamamen farklı şeyler. Tecavüz zihniyetine sahip olan taciz de eder rahatça ama tersi... ona aklım yatmıyor. Taciz edebilenlerin büyük çogunlugu bence tecavüz edemez.
Örnegin birisini çok fena dövmekle, gidip onu öldürmek de bence tamamen farklı şeyler. Yani neredeyse öldüresiye dövmeyi, öldürmenin bir alt basamagı olarak da görmüyorum. İkisi bence tamamen farklı şeyler. Öldürebilmeyi becerebilen öldüresiye dövmeyi de becerir ama tersinin çogu durumda olacagını zannetmiyorum. Yani ''öldüresiye dövebilen birisi yeri gelince öldürür de...'' gibi bir şey diyemem
vallaha tecavüzden alamasa da tecavüze teşebbüs var, suçun gerçekleşmemesi adamın "dur lan napıyom ben, tecavüz kötü bir şey" demesinden değil, kızın direnmesinden yani tecavüzden giymez hüküm ama teşebbüsten giyer bence.(umarım yani)tecavüz olayı gerçekleşmedi diye indirim alacakmış pislik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?