- 27 Eylül 2012
- 2.965
- 1.437
- 198
- Konu Sahibi braindamage
- #1.301
Kızlar beyaz tv de nihatı çok fena benzettiler..türk halkından özür diliyomuşmuşta..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben şimdi duydum. Ne demiş? Savunduğunu söylüyorlar doğru mu?Kızlar beyaz tv de nihatı çok fena benzettiler..türk halkından özür diliyomuşmuşta..
Aynen öyle.Yani onu yanımızda taşıdığımızı gördüklerinde sorun olabilirmiş.
Ama görüyoruz olayları, neler olduğunu görüyoruz.
Biz çıkıp komisere bu tecavüzcüler bu adiler bu hayvanlar sokakta dolaşırken kuzu gibi korka korka mı yuruyelim yanlarında dersek, o komiserin veya polisin bize işlem uygulayacağını zannetmiyorum.
Ha uyguladı diyelim amenna razıyım..
Acun da bir gram akıl varsa yarışmadan atar bu pisliği.Kızlar beyaz tv de nihatı çok fena benzettiler..türk halkından özür diliyomuşmuşta..
Bunu bir süredir savunuyorum. Cahide Sultan diye biri yok. Tamamen tüzel bir kişilik.bu arada cahide sultan denilen adı olup kendi var olmayan,(bence cahide diye biri yok) arkasında başka güçlerin olduğunu düşündüğüm sanal şahsiyetin
nihat doğansdan farkı yok. dine girmemek adına yazının bir kısmını kopyalamıyorum. geri kalanını kopyalayım.
Özgecan'ın öldürülmesinden çıkarılması gereken çok dersler var.
Cahide Sultan kendi zaman tüneline 12 Şubat, 00:40 tarihli bir gönderi ekledi.
Kızlarımıza ve oğullarımıza kendilerine haram olan kişilerle aynı ortamda yalnız bulunmamaları gerektiğini öğretelim. Amca, hala çocukları gibi yakın akraba bile olsa!
Tüm bu vahşi olaylara rağmen, hâlâ inadına mini etek ve dekolte diyen, kadınları ve kızları aç köpeklerin önüne et atar gibi atmaya çalışan, inadına kızlı-erkekli deyip aynı evde kız ve erkek öğrencilerin bir arada kalmasını teşvik eden, edep ve şeref yoksunu alçakların da şerrinden Allah'a sığınalım."
bu arada cahide sultan denilen adı olup kendi var olmayan,(bence cahide diye biri yok) arkasında başka güçlerin olduğunu düşündüğüm sanal şahsiyetin
nihat doğansdan farkı yok. dine girmemek adına yazının bir kısmını kopyalamıyorum. geri kalanını kopyalayım.
Özgecan'ın öldürülmesinden çıkarılması gereken çok dersler var.
Cahide Sultan kendi zaman tüneline 12 Şubat, 00:40 tarihli bir gönderi ekledi.
Kızlarımıza ve oğullarımıza kendilerine haram olan kişilerle aynı ortamda yalnız bulunmamaları gerektiğini öğretelim. Amca, hala çocukları gibi yakın akraba bile olsa!
Tüm bu vahşi olaylara rağmen, hâlâ inadına mini etek ve dekolte diyen, kadınları ve kızları aç köpeklerin önüne et atar gibi atmaya çalışan, inadına kızlı-erkekli deyip aynı evde kız ve erkek öğrencilerin bir arada kalmasını teşvik eden, edep ve şeref yoksunu alçakların da şerrinden Allah'a sığınalım."
bencede. bir erkeğin yazdığını düşünüyorm. bir tarikat belkide. kadınlara yemekleri yaptırıyor ve sanal bir cahide uydurup yemek aralarına zehirli fikirlerini koyup oraya yemek tarifi okumak için giren kadınların beyinlerini yıkamak adına yapılmış bir tezgah bu.Bunu bir süredir savunuyorum. Cahide Sultan diye biri yok. Tamamen tüzel bir kişilik.
Erkek olma ihtimali de var.
Bunlar bir yana, aksettirdiği kadarıyla kendisinin de 4 tane çocuğu var. Kızı var oğulları var...
Oğlunun biri de şehirdışında okuyormuş güya.
Bu işin erkeği kızı yok, oğullarının başına bir şey gelse, ya da oğulları bir şey yapsa böyle rahat konuşabilecek mi acaba?