• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecavüz edilip, yakılarak öldürülen Özgecan Aslan için..

Kızlar beyaz tv de nihatı çok fena benzettiler..türk halkından özür diliyomuşmuşta..

Yemisim ozrunu ne özrü be
Allahım bu adamı tv lerde yine görcez halk yöne unutacak

Kadın hamile.
Bebek erkekmiş.
Aile mutlu çok mutlu.
Bebek doğdu, pipisini gösterdi amcalara.
Amcalarda bayram sevinci. Dünyanın en gerekli organını gördüler çünkü.
Bebek terledi, çırılçıplak soydular, evde misafirlikte, mahallede böyle gezdi. Bu hakka sahipti çünkü pipisi vardı.
Bebek biraz büyüdü. Sünnet olacak.
Davullar, zurnalar, hediyeler... Çocuk düşündü;
"Sanırım bu çok önemli bir organ"
Çocuk aklının en karanlık köşesine yazdı.
Üç beş güzel kız var gittikleri yerde, annesi babası dedi ki:
"Hangisini alayım oğlum sana?"
Çocuk düşündü:
"Sanırım karşı tarafa sormaksızın seçme hakkım var"
Çocuk bunu aklının en karanlık köşesine yazdı.
Çocuk acıktı, sofrasını varsa kız kardeşleri ve annesi hazırladı. Yemek bitince topladılar.
Çocuk düşündü:
"Sanırım kızlar/kadınlar bana hizmet etmekle yükümlü. "
Kalabalık bir yemek daveti, herkes masaya sığmayacak. Erkekler ve yaşlılar masaya oturdu. Çocuğu da masaya oturtturdular. Annesi ve varsa kız kardeşleri yerde oturuyordu.
Çocuk düşündü:
"Sanırım önemli olan erkeklerin konforu."
Servis yapılacak, önce erkeklere yemek verildi, erkekler yardım etmedi.
Çocuk düşündü:
"Sanırım öncelikli olan erkeklerin karnının doyması. "
Çocuğun kız arkadaşı oldu.
Bütün sülale duydu. Herkesin ağzı kulaklarında. Densiz bir amca:
"Neler yapacan bahim gızlaraaa"dedi.
Çocuğun annesi ve babası:
"Oğlumdan daha iyisini mi bulacak?" dediler.
Çocuk düşündü:
"Sanırım en iyisini hak eden benim ve bu yüzden kızlara rızasıyla ya da rızasız istediğimi yapabilirim. "
Çocuk büyüdü, arkadaşlarıyla dışarı çıktı, gezdi, eğlendi. Eve geç geldi paşalar gibi karşılandı. Kız kardeşi eve geç geldiği için azar işitirken , dövülürken.
Genç düşündü:
"Sanırım eve istediğim saatte girip çıkabilirim. "
Genç bunu aklının en karanlık köşesine yazdı.
Kavga etti, ağzı burnu kan içinde.
Annesi, babası:
"Koçum benim helal olsun. " dedi
Genç düşündü:
"Sanırım güçlüyüm ve sorunlarımı bu şekilde halledebilirim. "
Genç bunu aklının en karanlık köşesine yazdı.
Genç büyüdü
Ama bir türlü adam olamadı.
....
Ve yazılanlar uygulamaya koyuldu

Derya Kır
alıntı

Yani onu yanımızda taşıdığımızı gördüklerinde sorun olabilirmiş.
Ama görüyoruz olayları, neler olduğunu görüyoruz.
Biz çıkıp komisere bu tecavüzcüler bu adiler bu hayvanlar sokakta dolaşırken kuzu gibi korka korka mı yuruyelim yanlarında dersek, o komiserin veya polisin bize işlem uygulayacağını zannetmiyorum.
Ha uyguladı diyelim amenna razıyım..
Aynen öyle.
Ben ayarladım zaten yakında çantamda olucak şok cihazım ...

BEN BU İFADESİNİ AÇIKCA İLK DEFA OKUDUM AYRINTILI YA ÇOK DİRENMİŞ KIZ ÇOKK :KK61::KK61:

"Özgecan 'Mersin'e gideceğim' dedi. Ben D-400 karayolu yerine Hal Kavşağı'ndan otoban istikametine gittim. Özgecan ters yöne gittiğimi daha sonra fark etti, bana bağırmaya başladı. Ben de biraz gittikten sonra aracı kenarda durdurdum tecavüz etmek amacı ile saldırdım. Ancak boğuşmaya başladık, bu sırada cebinden çıkardığı biber gazını yüzüme sıktı, tırnakları ile de yüzümü parçaladı. Çok istememe rağmen direnerek tecavüz etmemi engelledi. Bu sırada tırnaklarıyla yüzümü parçalayarak canımı çok yaktı. Bir anda kendimi kaybettim. Araçta bulunan bıçağımı rastgele sallamaya başladım. Sinirden korkudan ne yaptığımı hatırlamıyorum. Kaç defa sapladığımı hatırlamıyorum. DNA testinde delil bırakmamak için de iki elini bileklerinden kestim, cesedi yaktım."

ailemin yanına gitmek için 4 araba değiştiriyorum. son durakta inen ben oluyorum. dönerkende ilk durakta benim..
otobüse bir kadın binince yüzümdeki tebessüm pahabiçilemez.. bu ülkede olmak bu şekilde yaşamayımı gerektiriyor?

2 gündür kanım donmuş vaziyette..
nasıl bir ülke nasıl bir toplum.
kadını sadece cinsel obje delikten ibaret görenler!!!
bu ülkeye evlat getirmeye bir kere bin kere daha düşünür oldum.

Annesinin : evladımın canı çok yanmıştır keşke tabancayla öldürselerdi" sözü kulaklarımdan çıkmıyor.

Ayrıca Nihat denen türkücü kişinin de böylesine çarpık bukelamun gibi renk değiştirmesi iğrenç ötesi. böyle insanlar yüzünden sakına sakına yaşıyoruz hayatlarımızı. hatta yaşamaya çalışıyoruz.
survivorda da bu zihniyeti asla görmeye tahammülüm yok.
fikri pis insanlar bu toplumda olmasın!

https://www.change.org/p/acun-ilıcalı-nihat-doğan-ın-survivor-sözleşmesi-iptal-edilsin

bu zihniyetin ekranlarda olmasını istemiyorum!

Son düzenleme:
Batmana ilk geldiğimde işe başlarken hesap açtırmam gerekiyordu yol iz bilmem tipim zaten yabancı olduğumu gösteriyo bi minibüse el ettim Halkbanka gitmek istiyorum dedim gel abla dedi şoför, 2 erkek bi ben bir şoför kaldık nereye gidiyoruz bilmiyorum başka yerlere sapsa ne bilicem, derken şoför abla geldik karşısı Halkbank diyo teşekkür edip hayırlı işler dileyip iniyorum, 2 gündür bu olayı özgecanı düşünüyorum, benim. şansım şoförün helal süt emmis ekmeğinin derdinde bir adam olmasıydı, ya aksi olsaydı, bizi karşı cinsin insafına emanet ediyolar oysa ki olmasi gereken bizi hukukun koruması

belki bu ülke de ve adalet sistemin de gereken cezayı alamayacaklar ama ceza evinde bizim birçoğumuz tarafından beğenilmeyen tü kaka gözüyle bakılan hükümlüler onun cezasını kesecek. tabiri caizse onları kendilerine eş tutacaklar.

rabbimin adaletinden sual olunmaz ama rabbim razı gelmesin inşallahhhhh. amin. ecmain.

Müge Anlı da özgecanın ailesiyle konuşulmuş gösterdi içim parçalandı..okumaya gittiği o bölgede kızlara hep kötü gözle bakılıyomuş..annesi hep okulun servisiyle gidiyodu diyo ilk kez minibüse bindi kızım affetmediler dedi içim yandı...avukat rahmi beyde idam edilmeli bu adamlar diyo...

bu arada cahide sultan denilen adı olup kendi var olmayan,(bence cahide diye biri yok) arkasında başka güçlerin olduğunu düşündüğüm sanal şahsiyetin
nihat doğansdan farkı yok. dine girmemek adına yazının bir kısmını kopyalamıyorum. geri kalanını kopyalayım.

Özgecan'ın öldürülmesinden çıkarılması gereken çok dersler var.
Cahide Sultan kendi zaman tüneline 12 Şubat, 00:40 tarihli bir gönderi ekledi.

Kızlarımıza ve oğullarımıza kendilerine haram olan kişilerle aynı ortamda yalnız bulunmamaları gerektiğini öğretelim. Amca, hala çocukları gibi yakın akraba bile olsa!
Tüm bu vahşi olaylara rağmen, hâlâ inadına mini etek ve dekolte diyen, kadınları ve kızları aç köpeklerin önüne et atar gibi atmaya çalışan, inadına kızlı-erkekli deyip aynı evde kız ve erkek öğrencilerin bir arada kalmasını teşvik eden, edep ve şeref yoksunu alçakların da şerrinden Allah'a sığınalım."

bu arada cahide sultan denilen adı olup kendi var olmayan,(bence cahide diye biri yok) arkasında başka güçlerin olduğunu düşündüğüm sanal şahsiyetin
nihat doğansdan farkı yok. dine girmemek adına yazının bir kısmını kopyalamıyorum. geri kalanını kopyalayım.

Kızlarımıza ve oğullarımıza kendilerine haram olan kişilerle aynı ortamda yalnız bulunmamaları gerektiğini öğretelim. Amca, hala çocukları gibi yakın akraba bile olsa!
Tüm bu vahşi olaylara rağmen, hâlâ inadına mini etek ve dekolte diyen, kadınları ve kızları aç köpeklerin önüne et atar gibi atmaya çalışan, inadına kızlı-erkekli deyip aynı evde kız ve erkek öğrencilerin bir arada kalmasını teşvik eden, edep ve şeref yoksunu alçakların da şerrinden Allah'a sığınalım."
Bunu bir süredir savunuyorum. Cahide Sultan diye biri yok. Tamamen tüzel bir kişilik.
Erkek olma ihtimali de var.
Bunlar bir yana, aksettirdiği kadarıyla kendisinin de 4 tane çocuğu var. Kızı var oğulları var...
Oğlunun biri de şehirdışında okuyormuş güya.
Bu işin erkeği kızı yok, oğullarının başına bir şey gelse, ya da oğulları bir şey yapsa böyle rahat konuşabilecek mi acaba?

Ya ben kendimi hümanist sanardım ama yok gercekten bu kafaya tahammulum yok. Ben saygılı olamıyorum bu dusuncede olan kesime ki en yakın akrabalarımda böyle. Bu kafayı surmek istiyorum bu ulkeden. Gitsinler istiyorum. Madem böyle bir hayat istiyorlar kendi kafalarındaki insanlarla baska biryerde yasasınlar istiyorum. Bizde rahat ederiz!

Bunu bir süredir savunuyorum. Cahide Sultan diye biri yok. Tamamen tüzel bir kişilik.
Erkek olma ihtimali de var.
Bunlar bir yana, aksettirdiği kadarıyla kendisinin de 4 tane çocuğu var. Kızı var oğulları var...
Oğlunun biri de şehirdışında okuyormuş güya.
Bu işin erkeği kızı yok, oğullarının başına bir şey gelse, ya da oğulları bir şey yapsa böyle rahat konuşabilecek mi acaba?
bencede. bir erkeğin yazdığını düşünüyorm. bir tarikat belkide. kadınlara yemekleri yaptırıyor ve sanal bir cahide uydurup yemek aralarına zehirli fikirlerini koyup oraya yemek tarifi okumak için giren kadınların beyinlerini yıkamak adına yapılmış bir tezgah bu.
amaç belli.

Cahide Sultan denen salyalarını akıtan insanın son yazısı:

Kadın ölümleri olunca gösteri yapan ve bunu bir nevi erkek düşmanlığına dönüştüren dernekler; O kadınların kendilerini koruması için, ailenin korunması için, toplumsal değerlere sahip çıkılması için de gösteriler yapıp, seslerini yükseltsinler!

Gündüz gözü, yarı çıplak kıyafetlerle kadınların pazarlandığı tv programları, çarpık ilişkilerin işlendiği diziler için de gösteriler yapsınlar!

Her an, cinsellik içeren görüntülerle, beyinlerine şehvet pompalanan, potansiyel tecavüzcülerin aramızda dolaştığını biliyor muyuz?

Bizler; oğullarımıza aman yavrum harama gözlerini kapat, sokakta bakışlarını yere indir,

Kızlarımıza aman kızım kıyafetine dikkat et, kalbinde hastalık olan insanlara karşı kendini koru. Allah'ın emri olan tesettürünü en doğru biçimde kuşan. Güzelliğini, hatta gülüşünü bile gizle diyen,

Kötü görüntülerden uzak tutup, beyinleri, düşünceleri kirlenmesin diye, fuhşiyat akan kanalları evinde izletmeyen, gerekirse evinden televizyonu atan anneleriz.

Oğlum erkektir kız arkadaşı olur. Kızım özgürdür, sevgilisi olabilir diyen anne ve babalar: Bu topluma en büyük kötülüğü siz yaptınız!
Çocuklarınızın ne dekoltesine, ne içki içmesine, ne barda, diskoda zaman tüketmesine ses çıkarmadınız!

Dindar bir hristiyanın, yahudinin bile, dini değerleri vardır. Onlar bile çıplaklığı kabul etmez, kadın ve kızlarının yarı çıplak sokakta dolaşmasına izin vermezken, siz kimliğinizde islam yazdığı halde her türlü çıplaklığı, uygunsuz kadın erkek ilişkilerini meşru gördünüz.

Siz; Bir kadın mal gibi, kasaplık et gibi teşhir edildiğinde, bilmem kaç erkeğin hayalinde tecavüze uğradığında, namusu, iffeti, hayası, kadınlığı ayaklar altına alındığında susan ve hatta destekleyen, ancak bir kadın-kız tecavüze uğrayıp öldürüldüğünde sesi çıkan iki yüzlü sahtekar yaratıklarsınız!

Ama yine en çok bizim içimiz yanıyor. Topluma, gençlere biz üzülüyor, biz dualar ediyoruz.
Yavrularımız Rablerini tanısınlar diye,
helali, haramı bilsinler diye,
toplum ellerinden, dillerinden, bellerinden emin olsun diye canhıraş çalışıyoruz.

Biz; Bir çiçek solduktan sonra ağlamayı beklemiyor, solmadan evvel sulamayı tercih ediyoruz...

Çünkü biz müslümanız!

Back