- 3 Aralık 2011
- 10.447
- 12.578
- 298
- Konu Sahibi braindamage
-
- #1.281
Bu adamları Allah korkusu caydıramıyorsa idam korkusu hiç caydıramaz. Bence idam değil kısasa kısas olayı getirilmeli. Kızı tecavüz edip yaktı mı, aynısı o adama yapıp da öldüreceksin. İdamla bunun kurtulur yanı yok. Acı çekmesi gerekiyor. Özgecan'ın yaşadığı korkunun aynısını yaşaması gerekiyor.Arkadaşlar kim ne derse desin bu yapılan canilik ve eğer 7 sene hapis yatıp çıkarsa bu şerefsiz lik tir kim ne derse desin idam getirilmeli idam edilmeli
Bakın belli suçların cezası idam olsa insan yapmadan önce o işin sonunda idam olduğunu bilir nefis ölümden korkar ve ölüm korkusundan yapmaz
Temennim odur hapishane de onun ne yaptığını öğrenilerde o hapishane ona ...... olur
Ben de nato taşıyorum. Ama çok korktum şu an. Baksanız ya kız biber gazını sıkmış nasıl bir öküzse o bile kar etmemiş.Arkadaşlar gündüz elektroşok cihazını konuşyorduk bulamadım. Polis bir arkadaşım onu taşımanın yasal olmadığını söyledi.
Ayrıca ilk temasda çoğunlukla bir etki yapmıyormuş. süreklilik halinde felç ve bayılma gibi yan etkileri olabilirmiş. zaten bu sitelerde satılanlar dandıkmiş.
Ayrıca kullanırken karşı tarafla temas halinde olduğun için kullanan kişi içinde riski varmış birden fazla kişilerse zaten işe yaramazmış...
Biber gazı kullanıyorsanız en etkili olanı nato imiş.
Ben de nato taşıyorum. Ama çok korktum şu an. Baksanız ya kız biber gazını sıkmış nasıl bir öküzse o bile kar etmemiş.
eskiymis bu , yorumlara ve tarihlere bak
yorumlara bak ya adi reziller !!!!
Bilemedim. İnan algılarım kapalı şu an. Kıza zaten çok üzüldüm ağlamaktan içim şişti. Bir taraftan da tedirgin oldum.Ben de otobüsle gidip geliyorum işe.Canım ya iyi değildi, ya son kullanma tarihi geçmişti, birde şu var kız minibüs içinde nasıl kaçacak ki. Hadi sıktı diyelim Kapıları otomatik nasıl açacakkapana kısılmış resmen. Toplum polisleri, karakol polisleride nato kullanıyormuş acil müdahelede en iyisi o dedi bana arkadaşım polis. Çevik kuvvetin ki daha ağırdır tabi.
Adamın emekli bir kadının parasını çalmaktan sabıkası var alttaki resmi facete paylaşıp arkadası bu kim diye sorunca 'benim gençliğim' diyebiliyor ve resmi bir ulaşım şirketi bu adamı işe alıyor,cinayeti çagırmışlar resmen.
Eki Görüntüle 1417473
inanmıyorum yaaaaa
soysuz herifffff allahın belasıııııııı
Bence o na ada yerlileri yapsın aynını bakalım..şu nihat doğan denen koyun filozofunu survivora götürsünler ve ıssız adada terk etsinler lütfen
Bu ilk cinayeti mi bilemem ama ben ilk tecavüzü olduğunu düşünmüyorum.Arkadasımın ablası okuyordu oralarda,berbat bir yermiş geçen sene dayanamadı bu ilde özele geçti.
Bu ilk cinayeti mi bilemem ama ben ilk tecavüzü olduğunu düşünmüyorum.Arkadasımın ablası okuyordu oralarda,berbat bir yermiş geçen sene dayanamadı bu ilde özele geçti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?