- 24 Mayıs 2010
- 7.753
- 9.873
- 448
- Konu Sahibi braindamage
-
- #1.141
hadi bu yazmış bunu beğenecek 12 zihniyeti nerden bulmuş acaba. gerçi kendi çevresinden olunca. Allahım insanlara akıl fikir ver
kadınlar kendi hemcinslerini savunmuyor suçlu buluyor. erkeklerden ne beklyoruz kiOnların arasında kızlarda var..
bu yorum o kadar doğruki. şu kkda bile buna şahit oluyorumkadınlar kendi hemcinslerini savunmuyor suçlu buluyor. erkeklerden ne beklyoruz ki
bende hemen hemen her konu da şahit oluyorum buna. Allah akıl fikir versin cidden sadece erkeklere değil kadınlarımıza dabu yorum o kadar doğruki. şu kkda bile buna şahit oluyorum
ayy omu paylaşmış bunu
ayy omu paylaşmış bunu
Bu ne demek biliyor musun? Bunu yazan çocuk da fırsatını bulsa, kuytuda bir kız yakalasa tecavüzünü eder demek.Tiskiniyorum artık. Umarım öbür dünyada TÜRKİYE yoktur.
Bu ne demek biliyor musun? Bunu yazan çocuk da fırsatını bulsa, kuytuda bir kız yakalasa tecavüzünü eder demek.
asıl merak ettiğim şu: bu kuyruk sallamak ne ola ki?Bu ne demek biliyor musun? Bunu yazan çocuk da fırsatını bulsa, kuytuda bir kız yakalasa tecavüzünü eder demek.
Vajinan varsa kuyruk sallıyor oluyorsun default olarak, onlar da bir bahane buluyorlar artık.asıl merak ettiğim şu: bu kuyruk sallamak ne ola ki?
mesela ben bir kadın olarak ne yaparsam kuyruk sallamış oluyorum ve bana tecavüz müstehak oluyor?
misal ben kırmızı ruj süren, topuklu ayakkabı giyen, canı istediğinde tayt, mini etek giyen bir kadınım.
tecavüzü ne kadar hak ediyorum.
biri beni aydınlatsın.
örneğin ben de abuk sabuk şeyler yazan/söyleyen erkeklerin kuyruk salladığını düşünsem ve yanımda bir adet levyeyle gezsem, o zaman ne olacak?
kadın olmayı sevmesem yemin ediyorum dibinden kesip atacağım şu vajina denen şeyi. bu ülkede başına bela oluyor çünküVajinan varsa kuyruk sallıyor oluyorsun default olarak, onlar da bir bahane buluyorlar artık.
asıl merak ettiğim şu: bu kuyruk sallamak ne ola ki?
mesela ben bir kadın olarak ne yaparsam kuyruk sallamış oluyorum ve bana tecavüz müstehak oluyor?
misal ben kırmızı ruj süren, topuklu ayakkabı giyen, canı istediğinde tayt, mini etek giyen bir kadınım.
tecavüzü ne kadar hak ediyorum.
biri beni aydınlatsın.
örneğin ben de abuk sabuk şeyler yazan/söyleyen erkeklerin kuyruk salladığını düşünsem ve yanımda bir adet levyeyle gezsem, o zaman ne olacak?
Ilk sayfalarda yazdigim gibi dun sabah mezun oldugum fakultenin grubuyla bulustuk, 1 de yuruyuse katildik, daha sonra oturup biraz sohbet ettik ve aksam uzeri 6 gibi ayrildik, arkadasim beni metrobuse bıraktı, altunizade duraginda inip otobus duragina dogru yurumeye basladim, hemen arkamda 20 li yaslarda 2 erkek yaratik vardi, ben hizlandikca onlar da hizlaniyordu ve nerdeyse bir adim bile yoktu aramizda kalabaliga yaklasinca yanimdan yuzume baka baka nasil s..lir bu diyerek gectiler. Birden sinir krizi gecirdim bagirmaya basladim, avaz avaz bagiriyordum ne dediğimi bile hatırlamıyorum. Herkes basima toplandi, o ikisi coktan uzaklasmisti, ben yere oturmus agliyordum. Butun gun icimde biriktirdigim ofke patlamaya baslamisti, sakinlestirmeye calisanlara dokunmayin bana diye bagirdiyordum. Biraz kendime gelince eşimi aradim, gel beni al iyi degilim diye. Pijamalariyla cikip gelmis kizimiz da öyle. Kizimi gorunce yeniden kriz gecirdim. Nasil bir dunyaya getirdim ben seni meleğim. Neler yasayacaksin bilmiyorum. En az benim 33 yildir yasadiklarimi yasayacaksin, dusununce bile ölmek istiyorum. Lisede baban yasinda herifler, yanina oturup bacaklarina bacaklarini surtecekler, universitede hocalarin memelerini dikizleyecek, buyudukce yasadiklarin bitmeyecek, koca kadin olacaksin kucaginda cocugunla kalabalik biyere girdiginde biri popona elleyecek. Hepsine bagirip tepki vereceksin ama herkes deli oldugunu dusunecek. Seni korumanin bir yolu olsa keske...
Tiskiniyorum artık. Umarım öbür dünyada TÜRKİYE yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?