Tecavüz edilip, yakılarak öldürülen Özgecan Aslan için..

Ceza indirimi falan alamaz avukat arkadaşım müebbetle yargılanır dedi.
işlediği bir suçu gizlemek ve delillerini ortadan kaldırmak için kasten adam öldürme suçundan ağırlaştırılmış müebbet alır dedi. Ne indirimi?
Öbürleri müebbet almazmış ama epey hapis cezası alırlarmış.

Antalya'da acılacak bir genclik merkezinin adı ÖZGECAN ASLAN koyulmus az önce haberlerde izledim.acımızı hafifletmeyecek elbet ÖZGECANImızı geri getirmeyecek,ama en azından adı yasayacak.zaten geriye bir tek adı kaldı ve kalbimizde acısı

Bu ne demek biliyor musun? Bunu yazan çocuk da fırsatını bulsa, kuytuda bir kız yakalasa tecavüzünü eder demek.
asıl merak ettiğim şu: bu kuyruk sallamak ne ola ki?
mesela ben bir kadın olarak ne yaparsam kuyruk sallamış oluyorum ve bana tecavüz müstehak oluyor?
misal ben kırmızı ruj süren, topuklu ayakkabı giyen, canı istediğinde tayt, mini etek giyen bir kadınım.
tecavüzü ne kadar hak ediyorum.
biri beni aydınlatsın.
örneğin ben de abuk sabuk şeyler yazan/söyleyen erkeklerin kuyruk salladığını düşünsem ve yanımda bir adet levyeyle gezsem, o zaman ne olacak?

Vajinan varsa kuyruk sallıyor oluyorsun default olarak, onlar da bir bahane buluyorlar artık.

Ilk sayfalarda yazdigim gibi dun sabah mezun oldugum fakultenin grubuyla bulustuk, 1 de yuruyuse katildik, daha sonra oturup biraz sohbet ettik ve aksam uzeri 6 gibi ayrildik, arkadasim beni metrobuse bıraktı, altunizade duraginda inip otobus duragina dogru yurumeye basladim, hemen arkamda 20 li yaslarda 2 erkek yaratik vardi, ben hizlandikca onlar da hizlaniyordu ve nerdeyse bir adim bile yoktu aramizda kalabaliga yaklasinca yanimdan yuzume baka baka nasil s..lir bu diyerek gectiler. Birden sinir krizi gecirdim bagirmaya basladim, avaz avaz bagiriyordum ne dediğimi bile hatırlamıyorum. Herkes basima toplandi, o ikisi coktan uzaklasmisti, ben yere oturmus agliyordum. Butun gun icimde biriktirdigim ofke patlamaya baslamisti, sakinlestirmeye calisanlara dokunmayin bana diye bagirdiyordum. Biraz kendime gelince eşimi aradim, gel beni al iyi degilim diye. Pijamalariyla cikip gelmis kizimiz da öyle. Kizimi gorunce yeniden kriz gecirdim. Nasil bir dunyaya getirdim ben seni meleğim. Neler yasayacaksin bilmiyorum. En az benim 33 yildir yasadiklarimi yasayacaksin, dusununce bile ölmek istiyorum. Lisede baban yasinda herifler, yanina oturup bacaklarina bacaklarini surtecekler, universitede hocalarin memelerini dikizleyecek, buyudukce yasadiklarin bitmeyecek, koca kadin olacaksin kucaginda cocugunla kalabalik biyere girdiginde biri popona elleyecek. Hepsine bagirip tepki vereceksin ama herkes deli oldugunu dusunecek. Seni korumanin bir yolu olsa keske...

Iste bunlari yazan insanlarin fotograflarina bakalim hep bakalim iyice bakalim cevrelerini inceleyelim. Belki mahallemizde yakinimizda bu insanlar. Dikkatli olalim. Benim anam da babam da yok bir esim var. Ondan bile korkar oldum. Paikolojim bozuldu. Ama bu seyler insanin basina bir kez geliyor ve ikinci sansi olmuyor insanin. Riske degmez.

bide sarışın falansan yandıne baya aranıyorsun sen

pislik reziller! !

çok iğrenç sözle tarifi yok ben artık bunların anaları bacıları kızları yok mu diye de düşünmüyorum 3 gün evden çıkarmasan onlara uçkur çözer bu pislikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…