• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecavüz edilip, yakılarak öldürülen Özgecan Aslan için..

harika bir çözüm tikkacım şu an mutlu oldum desem vahşi olmam değil mi
Olmazsın canım, onun yaptığının yanında bunun vahşilik gibi bir değeri yok.
Dün gece hep korktum gözüme uyku girmedi, bu haber aklımda dönüp durdu. Tek yaşıyorum. Tamirci çağırdığımda, tüpçü çağırdımda hep komşunun oğlunu da çağırıyorum. Neden buna mecburuz biz ya neden?

sapıkların arkadaşları ağız değiştirmeye başlamış fatih gökçenin hesabı patlatmışlar

Bu pisliğin hesabını bir ben mi bulamadım. Link paylaşabilir misiniz?

#NihatVarsaSurvivorBoykot
valla umarım acun almaz bu pisliği

Mini etek giyenlere tecavüzü hak gören, tecavüzcüleri laik sistemin yarattığını söyleyen #NihatVarsaSurvivorBoykot @acunilicali @Acuncom

Ben bu adamı görmeye de sesini duymaya da tahammül edemiyorum ya. Hiçbir halta yaramayan birini aldık baş tacı ettik. Kendini filozof sanmaya başladı bu yaratık da. Artık TV'ye çıkarıp da fazla prim yapmasına izin vermesinler.

Bu pisliğin hesabını bir ben mi bulamadım. Link paylaşabilir misiniz?

Ben bu adamı görmeye de sesini duymaya da tahammül edemiyorum ya. Hiçbir halta yaramayan birini aldık baş tacı ettik. Kendini filozof sanmaya başladı bu yaratık da. Artık TV'ye çıkarıp da fazla prim yapmasına izin vermesinler.
https://twitter.com/NihatDogan_ND

ne hale geldi bu ülke ya ve nereye gidecek.
Yemin ediyorum dünden beri tüm hayat enerjim çekildi. bu gencecik kız geri gelmeyecek. Katilleri en fazla 13 yıl yatıp çıkacak.
Kadın olarak insanca yaşama hakkı yok bize.

Seyahatlerimde dilini bilmediğim daha önce hiç bulunmadığım ülkelerde şehirlerde tek başıma gece saat kaç olursa olsun başıma bir şey gelmeyeceğini bilerek dolaşan ben kendi ülkemde kendi şehrimde iş çıkışı metrodan evime yürüyemiyorum o yoldaki ışık bozuksa. Bir durak önceden inip yürümek zorunda kalıyorum.

Sonra da amerikada da oluyormuş da isveçte de oluyormuş da bilmem neymiş. İsveçte kadının birine biri laf atsa hemen polis kayıtlarına geçer. Hayat kadınları tecavüze uğradıklarında haklarını sonuna kadar arayabilirler. Bizim ülkede tüm dünyada insanlık suçu sayılan pedofilinin adı çocuk gelindir. Koca eşine tecavüz ettiğinde onun adı tecavüz olmaz. Hayat kadınları hele polise bana tecavüz ettiler diye gitse eminim güler polisler. Tecavüzcüler kadın bağırmadı diye veya ruhsal durumu bozulmadı diye indirim alır. 13 yaşındaki çocuğa rızası vardır kararı verir mahkemeler. hergün televizyonda siyasetçisinden, doktoruna, akademisyeniden gazetecisine kadar herkes kadını aşağılar.

Nefret ediyorum şu ülkeden ya. ben de yanımda silah taşımaya karar verdim bıçak,şok aleti hatta ateşli silah. Artık hangisini temin edebilirsem. Yalnız yaşıyorum çünkü. Tecavüz edilip yakılmaktansa katil olmayı tercih ederim.

Olmazsın canım, onun yaptığının yanında bunun vahşilik gibi bir değeri yok.
Dün gece hep korktum gözüme uyku girmedi, bu haber aklımda dönüp durdu. Tek yaşıyorum. Tamirci çağırdığımda, tüpçü çağırdımda hep komşunun oğlunu da çağırıyorum. Neden buna mecburuz biz ya neden?

dikkat et canım kendine tek bayan yaşadığını bilmesinler zaten
mecburuz evet bende uni de kaldığım yerde kalbim ağzımda kalırdım
apartmandı ama diğer daireler aileydi biz tektik tek basına bayan oldu mu hep batar insanlara ya oysaki bayan bayana destek olması lazım
kimsenin yardımına da inanmıyorum bu dünyada varsa da bir elin parmaklarını geçmez

dikkat et canım kendine tek bayan yaşadığını bilmesinler zaten
mecburuz evet bende uni de kaldığım yerde kalbim ağzımda kalırdım
apartmandı ama diğer daireler aileydi biz tektik tek basına bayan oldu mu hep batar insanlara ya oysaki bayan bayana destek olması lazım
kimsenin yardımına da inanmıyorum bu dünyada varsa da bir elin parmaklarını geçmez
Canım ufak bir yer olduğu için herkes bilir burda.. Taksici bile geçenlerde hocam siz bilmem nerdeki evde değil miydiniz diye sordu, şok oldum. Ev değiştirmiştim ben.. Şu an kaldığım ev müstakil, aile içindeyim yani, ev sahibim tanınan bilinen biri burda, güvenlik sistemleri yapıyor. Ev o açıdan güvenli, tek tesellim bu yani.. Allahtan hava kararmadan eve gelebildiğim bir iş yapıyorum yoksa hava kararınca burda sokaklarda in cin top oynuyor.

paylaşıldı mı bilmiyorum.
10968357_471922909627826_904749803455818564_n.jpg

Dün bu kadını savundum yanlış anlaşıldı diyerek. Ama şunu da eklemek isterim: Tecavüz dünyanın her yerinde oluyor. Ama yalnızca bulunduğumuz coğrafyada suçu kadına yıkılıyor. Amerikada bir öğrenci kız tecavüze uğradığında ne bir erkek ne de bir kadın: ''Eee kız kısmısının okumakla işi neymiş, evde oturmazsa böyle tecavüze uğrar işte yolda bayırda. Başı da açık zaten.'' denmiyor.
Arap ülkelerinde tecavüze uğrayan kadınlar kırbaçlanıyor. Bunun yapıldığı tek bir Avrupa ülkesi dahi yok. Namus cinayetlerinden bahsetmiyorum bile.

[

Dün bu kadını savundum yanlış anlaşıldı diyerek. Ama şunu da eklemek isterim: Tecavüz dünyanın her yerinde oluyor. Ama yalnızca bulunduğumuz coğrafyada suçu kadına yıkılıyor. Amerikada bir öğrenci kız tecavüze uğradığında ne bir erkek ne de bir kadın: ''Eee kız kısmısının okumakla işi neymiş, evde oturmazsa böyle tecavüze uğrar işte yolda bayırda. Başı da açık zaten.'' denmiyor.
Arap ülkelerinde tecavüze uğrayan kadınlar kırbaçlanıyor. Bunun yapıldığı tek bir Avrupa ülkesi dahi yok. Namus cinayetlerinden bahsetmiyorum bile.
haklısın ama yaşadığı ülkenin yaptırımlarına bakarak amerikayla kıyaslasa çok daha doğru olur

farkında mısınız bi olay oluyor sonrasında benzer olaylar duyuluyor.
çocuk-bebek tecavüzleri...17 aylık yavruya tecavüz haberi ilk nasıl karşılanmıştı. herkes ayaklandı. sonrasında da duyduk ama o kadar şaşırmaz olduk.
aile içi tecavüz vakaları.. abiden babadan hamile kalanlar..annesine ninesine tecavüz edenler..
öldürüp yakma vakaları...
şimdi bide hem öldürüp hem yakma hemde elini kesme durumu çıktı ortaya. benim duyduğum ses getiren 3. olay bu böyle.

bu haberler bu şerefsizlere yöntem mi öğretiyor cesaret mi veriyr anlamadım :(

nereye gidiyoruz böyle kafayı yemek üzereyim :(

özgecanın ne giydiği beni zerre ilgilendirmiyo, ama neden internette yoğun bi şekilde mini etek geyiği döndüğünü anlamadım, mini etek mi varmış üstünde de olur olmaz her dangalak mini etek yazıp duruyo tweeterda falan....
mini etek diye laf edenin eski karısını daha hiç pantolonla görmedim ben mesela tv de, kadın ilk çıktığı günden beri mini etek giyer
gerçi benimde mantık aramam saçma adamın şarkı sözleri bile karakterini ele veriyor

özgecanın ne giydiği beni zerre ilgilendirmiyo, ama neden internette yoğun bi şekilde mini etek geyiği döndüğünü anlamadım, mini etek mi varmış üstünde de olur olmaz her dangalak mini etek yazıp duruyo tweeterda falan....
mini etek diye laf edenin eski karısını daha hiç pantolonla görmedim ben mesela tv de, kadın ilk çıktığı günden beri mini etek giyer
gerçi benimde mantık aramam saçma adamın şarkı sözleri bile karakterini ele veriyor
ya o soğukta okuldan dönen kız mini etekmi giyer. üdstünde kesin kalın bir mont vardır yada manto.

97 yaşındaki kadına tecavüz
Adana'da girdiği evde, 97 yaşındaki Ayşe Ulu'ya tecavüz eden 21 yaşındaki Mehmet Fatih AMerkez Seyhan ilçesine bağlı Demetevler Mahallesi’nde 6 Ekim 2010 günü meydana gelen olayda yalnız yaşayan Ayşe Ulu’nun evine, iddiaya göre pencere demirlerini keserek giren Mehmet Fatih Ataş, çalacak eşya aradı.

Kulağı zor işiten yaşlı kadının evinde çalacak bir şey bulamayan Atay, yatağında tespih çekerek ibadet yapan Ulu’ya yaklaşıp, para istedi. Olumsuz yanıt alan Ataş, kulağındaki altın küpeleri istedi.

Ayşe Ulu’nun karşı koyması üzerine mutfağa gidip aldığı bıçakla tehdit eden Ataş, küpeleri zorla aldı. Daha sonra da yaşlı kadının üzerindeki elbiseleri yırtıp, ağzını kapatarak tecavüz etti.
taş, toplam 26 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı

pardon 97 imiş kadının yaşı

Artik yavas yavas herkes herseyi anlamaya baslayacak...Insallah !!!

Back