• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecavüz edilip, yakılarak öldürülen Özgecan Aslan için..

cost: 39445319 .!.:
Çünkü o erkek, nasıl dolu dolu söyleniyor değil mi? Errrkek, bizse kadın, tecavüze edilmeye, şiddet görmeye, öldürülmeye reva canlılar.

Ezik canli kadınlar böcek kadar degerimiz yok çoğu yerde

Bizi böyle yapan kim yine o erkek musfetteleri

Sinirlerim tepemde bütün erkekleri uçağa doldurup okyonusa dökesim var.

B95LzXrCMAEYhRO.jpg:large

• arkadaşlar lütfen bunun yalan olduğunu söylesin birileri

Yeter artık yeter nedir bu çektiğimiz ? o kız... o kız 20 yaşında daha hayatının baharını yaşadığı bir yaştaydı, tecavüz etmek artık erkeklerin hayatlarında popüler oldu çünkü erkek denilen insanlıktan nasibini almamış varlıklar, hayvanlara ( bildiğimiz hayvan kedi köpek vs ) , erkeğe , küçük kız ve erkek çocuklara, ve de kadınlara tecavüz ediyorlar. yakında ağaçlara kaleme kağıda bile tecaüz eder bu varlılar. iğrençsiniz iğrenç. Ama hepsi böyle değil altın kalbe sahip erkekler de var kendi hayatına doğru giden başarıı erkekler de var. ama öbürleri ne peki hayvan desen hayvana ayıp olacak artık diyeceğim 3 şey ; Allah büyüktür, Allah büyüktür, Allah büyüktür... Ben sizi Allah'a havale ediyorum. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın sizi.

sanmıyorum, daha mahkemeleri olmadı ki? ancak nöbetçi mahkemeye çıkmışlardır, nöbetçi mahkeme de zaten tutuklar. her şeyden önce can güvenlikleri yok salmazlar, suçları tutuksuz yargılanabilecekleri bir suç değil, üstelik savcı daha iddianeme yazmadı, kızcağızın otopsisi yapılmadı, tanıklar dinlenmedi, mahkemeyi nasıl yapacaklar.
yalan haber elbette. twitter trollerinden biri yine insanların acısından nemalanmaya çalışıyordur.

keşke...
ben artık kadınları geçtim, minik kız çocuklarını kollarıma alıp, kaçırmak istiyorum. çocuk olabilecekleri, erkenden büyümek zorunda olmadıkları, çocukların bilmemeleri, tanımamaları gereken acılarla tanışmadıkları bir ülkede gülsünler, mutlu olsunlar, oynasınlar istiyorum.
9 yaşında taciz edilmeye başlanıp 14 yaşında "kocaya verilen" 15 yaşında oyuncak bebeğini bırakıp kendi bebeğini alan bütün çocukları, bunlara fırsatı bile kalmadan tecavüze uğramış, cinsel organı parçalandığı için kanamadan ölmüş çocukları, bu acılardan uzakta ama her an tehdidi altında olan çocukları kaçırmak istiyorum.
oğlan çocuklarını kaçırmak istiyorum, tecavüzcü değil, bilim adamı, sanatçı...vs olarak yetişebilecekleri bir ülkeye kaçırmak istiyorum.
geri kalanlar... Allah onlara kolaylık versin.

Beni mahveden bu zaten, nasil gonderecegim okula, ogretmenine, servis soforune nasil emanet edecegim? Küçücük bedenine her an zarar verilebileceği korkusuyla hayatima nasil devam edecegim... cok cok uzgunum...

IMG_20836597665565.jpeg

Bu resmigörünce uzuldum gercekten uzuldum bir insan bu kadar aci çekmemeli dedim bu kadarı çok agir dedim ama özge gibi tecavüze uğrayan çocuklar kadınlar aklıma geldi sadece tecavüz değil böylesine insanlığını kaybetip yakanlar işkence edenler geldi .

Onlar kimbilir ne acılar çekti özge kimbilir ne kadar bağırdı haykırdı imdat çığlıkları attı.

Eve gitmeye çalışan bir kız bu kadar aci çektiyse bunu yapanların cezası da bi o kadar agir olmalı dedim

5 yasındaki kız cocuğunu canlı canlı yakan pisliği hatırlıyor musunuz?minicik bir kız hatta bir bebek canlı canlı yakıldı gectiğimiZ sene.mimiğimin ablasının eski nisanlısıydı bunu yapan.artık öyle bir hal aldı ki bebeklere kadar uzandı pisliklerin sapıkların pis elleri

sanmıyorum, daha mahkemeleri olmadı ki? ancak nöbetçi mahkemeye çıkmışlardır, nöbetçi mahkeme de zaten tutuklar. her şeyden önce can güvenlikleri yok salmazlar, suçları tutuksuz yargılanabilecekleri bir suç değil, üstelik savcı daha iddianeme yazmadı, kızcağızın otopsisi yapılmadı, tanıklar dinlenmedi, mahkemeyi nasıl yapacaklar.
yalan haber elbette. twitter trollerinden biri yine insanların acısından nemalanmaya çalışıyordur.

defnedildi ama. otopsi yapmadan mı defnettiler

ne yanı dogru degıl dımı 13 yıl olayı ?????????????????????
yok nasıl doğru olacak? savcı kaç yıl istemiş de hakim 13 yıl vermiş, hangi suçla yargılanmış, diğer ikisi hangi suçtan yargılanmış, kaç yıl almmış.
trolleme çalışması.

Beni mahveden bu zaten, nasil gonderecegim okula, ogretmenine, servis soforune nasil emanet edecegim? Küçücük bedenine her an zarar verilebileceği korkusuyla hayatima nasil devam edecegim... cok cok uzgunum...
ben de çok korkuyorum maalesef. hiç iyi bir yere gitmiyoruz çünkü.
kadınları geçtim, 20 yaşında gencecik kızların ölümü üzerine bile ağzından salyalar saçabilen insanlarla aynı ülkede yaşayacak çocuklarımız, çok korkuyorum ve üzülüyorum.

Kendi eslerine kizlarina kardeslerine bu yapilsa erkek ya namus der onu der bunu der

Bilmem nerelerin de bir sey var diye erkek sanip ortada dolasan bu insan bozmalari

İnsan olmak adam olmak bambaşka size tukurucem tukurugume yazık

Dilerim cezaniz en agir neyse o olsun o hapiste inşallah sizi bekleyen sürprizler vardır.

defnedildi ama. otopsi yapmadan mı defnettiler

otopsi yapılmıştır da açıklanan ön otopsi sonucudur, hatırlayın Defne Joy Foster'ın ölümünde ön otopsisi hemen gelmişti, ayrıntılı otopsi bir, bir buçuk ay sonra açıklandı.
otopsisi tabii yapıldı ama DNA sonuçları falan bekleniyordur daha diye düşünüyorum. kızda sperm vs örneği var mı varsa o herifin mi bunlar açıklanmadı daha.

otopsi yapılmıştır da açıklanan ön otopsi sonucudur, hatırlayın Defne Joy Foster'ın ölümünde ön otopsisi hemen gelmişti, ayrıntılı otopsi bir, bir buçuk ay sonra açıklandı.
otopsisi tabii yapıldı ama DNA sonuçları falan bekleniyordur daha diye düşünüyorum. kızda sperm vs örneği var mı varsa o herifin mi bunlar açıklanmadı daha.

ne bileyim artık korkar olduk onu da mı yapmadılar dedim

Yalnız resim yanlış
Necmettin altindoken in resmi çıkmadı bi yerde 50 yaşında adam, o resimde Necmettin diye verilen fatih gökçe

Bu sosyal medyada dolaşan fotolarda hep bilgi kirliliği var

dediğin gibi necmettin denen şahıs yaşlıymış bu fatih gökçe denen zanlı

ne bileyim artık korkar olduk onu da mı yapmadılar dedim
yok yok, senin eşin polisti değil mi? o biliyordur mesela, daha o herifi alacaklar olay yerine götürüp yediği haltı anlattıracaklar, sonra bilirkişi gidecek o inceleyecek falan fişmekan.
o kadar kolay değil o işler.
elin bebesi bir söylenti atmış ortaya inanmayın.
kızın kanı yerde kalmayacak inşallah.

Back