• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecavüz edilip, yakılarak öldürülen Özgecan Aslan için..

pislik reziller! !

çok iğrenç sözle tarifi yok ben artık bunların anaları bacıları kızları yok mu diye de düşünmüyorum 3 gün evden çıkarmasan onlara uçkur çözer bu pislikler

Kuyruk salladim bi de, 33 yasinda bir anneyim, uzerimde dizime kadar kalin bir mont, basimda bere, gribim elimde pecete, burnumu sile sile geziyorum. Hizla otobuse yetismeye calisiyorum, o halimle bile s...lir geldim adamlara, normal bir gun olsa duymazdim bile belki, ama boyle bir gunde, duymamak mumkun mu... sans eseri yasiyoruz iste, sansliysak kalabaligin arasinda taciz edip geciyorlar, sanssizsak biyerde tek bulup saldirip iskence edip olduruyorlar.

yok çok şükür kestane saçlı ela gözlü normal yurdum kadınıyım. sarışınlara Allah sabır versin zaten bu ülkede.

Ben de sarıyaheves ediyodum aman kalsın gerçi bilinmez ki adam esmerden tahrik oluyorsa

Kuyruk salladim bi de, 33 yasinda bir anneyim, uzerimde dizime kadar kalin bir mont, basimda bere, gribim elimde pecete, burnumu sile sile geziyorum. Hizla otobuse yetismeye calisiyorum, o halimle bile s...lir geldim adamlara, normal bir gun olsa duymazdim bile belki, ama boyle bir gunde, duymamak mumkun mu... sans eseri yasiyoruz iste, sansliysak kalabaligin arasinda taciz edip geciyorlar, sanssizsak biyerde tek bulup saldirip iskence edip olduruyorlar.

en acısı bu zaten pelin tacizi tecavüze yeğler olduk

Ilk sayfalarda yazdigim gibi dun sabah mezun oldugum fakultenin grubuyla bulustuk, 1 de yuruyuse katildik, daha sonra oturup biraz sohbet ettik ve aksam uzeri 6 gibi ayrildik, arkadasim beni metrobuse bıraktı, altunizade duraginda inip otobus duragina dogru yurumeye basladim, hemen arkamda 20 li yaslarda 2 erkek yaratik vardi, ben hizlandikca onlar da hizlaniyordu ve nerdeyse bir adim bile yoktu aramizda kalabaliga yaklasinca yanimdan yuzume baka baka nasil s..lir bu diyerek gectiler. Birden sinir krizi gecirdim bagirmaya basladim, avaz avaz bagiriyordum ne dediğimi bile hatırlamıyorum. Herkes basima toplandi, o ikisi coktan uzaklasmisti, ben yere oturmus agliyordum. Butun gun icimde biriktirdigim ofke patlamaya baslamisti, sakinlestirmeye calisanlara dokunmayin bana diye bagirdiyordum. Biraz kendime gelince eşimi aradim, gel beni al iyi degilim diye. Pijamalariyla cikip gelmis kizimiz da öyle. Kizimi gorunce yeniden kriz gecirdim. Nasil bir dunyaya getirdim ben seni meleğim. Neler yasayacaksin bilmiyorum. En az benim 33 yildir yasadiklarimi yasayacaksin, dusununce bile ölmek istiyorum. Lisede baban yasinda herifler, yanina oturup bacaklarina bacaklarini surtecekler, universitede hocalarin memelerini dikizleyecek, buyudukce yasadiklarin bitmeyecek, koca kadin olacaksin kucaginda cocugunla kalabalik biyere girdiginde biri popona elleyecek. Hepsine bagirip tepki vereceksin ama herkes deli oldugunu dusunecek. Seni korumanin bir yolu olsa keske...
:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:

bide sarışın falansan yandıne baya aranıyorsun sen
evet ben bunu yasadım yıllardır cok sevdiğim sarı saclarımdan vazgectim sonunda gittim siyaha boyadım,okadar rahatsız ediyorlardı ki iğrenc bakıslardan saclarımızı sarı yapmamız da bile bir mana arıyorlar dikakt cekmek icin ahlaksız olduğumız icin saclarımızı sarıya boyattığımızı düsünüyorlar bunu düsünen hatta yüzüme söyleyen bayanlar bile oldu düsünün..yeni bir eve tasındık ailemle isciler sitede calısmaya devam ediyor hergün evden cıktığımda iscilerin irenc bakıslarına maruz kalıyordum yanlarından gecerken defalarca sacı cakma mı doğal mı diye tartıstıklarını duydum acık giyinmeyi gectim saclarım sarı diye tahrik oluyorlardı düsünün gittim sonunda vazgectim sarı saclarımdan iste herzaman suclu biziz burada calısan amelelerin bana bakmalarına sebep olan benim cünkü ya acık giyinmisimdir ya sacımı sarıya boyayarak ben kasarım mesajı vermek istemisimdir ya kuyruk sallamısımdır onlara iste herzaman suclu biz oluyoruz tecavüze de uğrasak öldürülsek de suclu hep biziz biz sebep olmususzdur erkeklerin sucu yoktur,cünkü biz cok meraklıyızdır taciz edilmeye,tecavüze uğramaya vahsice katledilmeye biz cok meraklyızdır cünkü.tek sucumuz kadın olmak mı?

pelin66 geçmiş olsun:(
Kadınsanız yaşınızın, analığınızın, hatta hatta görüntünüzün önemi yok, kadın nefes alsın yeter mantığı var erkeklerde:KK62:
Adam gibi adamları tenzih ederim lakin nefes alsa yeter deyip el kadar çocuklara bile nefsi kabaran sapkınlar çoğunlukta:KK62:

meğer benim de ne çok taciz hikayem varmış bilinçaltıma gömdüğüm, hepsi mantar gibi çıktı. meydana

ortaokulda fen laboratuvarına her inmede bacaklarımızı kesen hoca, işyerinde saat tam 5te is çıkışı beni odasına çağıran saçım basimla ilgili yorum yapan amir, hatta daha ileri gidip gerekirse masaj yaparım biz mesai arkadaşıyız demişliği var,her imza attırma sonrası dönüp giderken popoma bakıyo kesin diye içimden geçirmem, bu endişe ile yaz günü bile uzun uzun hırkalarla gezmem, Kızılay batıkent arası yolculuklarda yaşanan gerginlik akabinde eve yürüme sıkıntıları öfffffff

farkında mısınız bi olay oluyor sonrasında benzer olaylar duyuluyor.
çocuk-bebek tecavüzleri...17 aylık yavruya tecavüz haberi ilk nasıl karşılanmıştı. herkes ayaklandı. sonrasında da duyduk ama o kadar şaşırmaz olduk.
aile içi tecavüz vakaları.. abiden babadan hamile kalanlar..annesine ninesine tecavüz edenler..
öldürüp yakma vakaları...
şimdi bide hem öldürüp hem yakma hemde elini kesme durumu çıktı ortaya. benim duyduğum ses getiren 3. olay bu böyle.

bu haberler bu şerefsizlere yöntem mi öğretiyor cesaret mi veriyr anlamadım :KK43:

nereye gidiyoruz böyle kafayı yemek üzereyim :KK43:
Yakında ne olacak biliyormusun
bu olaylar o kadar artacakki herkes normal hayatın getirileri gibi görecek
hani kanserler yaygınlaştı biri kanser olduğunda ilk zamanlarda herkes neye uğradığını şaşırıyordu günümüzde başağrısı gibi normalleşti ya işte bu olaylarda böyle olacak
yakındır önlem alınmazsa tamda bu dediğim gibi olacak

meğer benim de ne çok taciz hikayem varmış bilinçaltıma gömdüğüm, hepsi mantar gibi çıktı. meydana

ortaokulda fen laboratuvarına her inmede bacaklarımızı kesen hoca, işyerinde saat tam 5te is çıkışı beni odasına çağıran saçım basimla ilgili yorum yapan amir, hatta daha ileri gidip gerekirse masaj yaparım biz mesai arkadaşıyız demişliği var,her imza attırma sonrası dönüp giderken popoma bakıyo kesin diye içimden geçirmem, bu endişe ile yaz günü bile uzun uzun hırkalarla gezmem, Kızılay batıkent arası yolculuklarda yaşanan gerginlik akabinde eve yürüme sıkıntıları öfffffff
bu hikayelerden hepimizde okadar cok ki kadın olup da erkeklerin irenc tacizlerine maruz kalmayan var mıdır acaba?

eğer uyuşturucu kullandıkları için yani öyle söyleniyor sırf bu yüzden indirim alırsalar bile, ayık olmayan bir kafayla trafiğe çıkmalarına nasıl müsade edildi, nasıl şoför bu? neresinden tutsan elinde kalır. bu kadar insanın duası boşa gitmez inş. bu dünyada alabilecekleri en büyük fiziki ve psikolojik acıyı çekerler.
bu gibi insanlar yüzünden sanki suçlu bizmişiz gibi utandık, annemize babamıza söyleyemedik tacizlerimizi. karşı tarafı tahrik edecek bir durumum da olmadı. ama hep ben kendimi suçlu hissettim. o psikolojik acıyı ben çektim. allah hepsinin cezasını versin.

Tiskiniyorum artık. Umarım öbür dünyada TÜRKİYE yoktur.
Bir de yanına başı kapalı bir kız koymuş ki herhalde kızın edeplisi böyle olur falan demeye getiriyor. Böyle her canice şerefsizce işin sonrasında neden hep kadın suçlu oluyor ki acaba? Kızın işi gücü yok akşam vakti eve giderken Allah'ın domuz şöförüne kuyruk sallayacak oldu. Bir de bunun yazdığını beğenen 12 kişinin zihniyetini ***********

Ilk sayfalarda yazdigim gibi dun sabah mezun oldugum fakultenin grubuyla bulustuk, 1 de yuruyuse katildik, daha sonra oturup biraz sohbet ettik ve aksam uzeri 6 gibi ayrildik, arkadasim beni metrobuse bıraktı, altunizade duraginda inip otobus duragina dogru yurumeye basladim, hemen arkamda 20 li yaslarda 2 erkek yaratik vardi, ben hizlandikca onlar da hizlaniyordu ve nerdeyse bir adim bile yoktu aramizda kalabaliga yaklasinca yanimdan yuzume baka baka nasil s..lir bu diyerek gectiler. Birden sinir krizi gecirdim bagirmaya basladim, avaz avaz bagiriyordum ne dediğimi bile hatırlamıyorum. Herkes basima toplandi, o ikisi coktan uzaklasmisti, ben yere oturmus agliyordum. Butun gun icimde biriktirdigim ofke patlamaya baslamisti, sakinlestirmeye calisanlara dokunmayin bana diye bagirdiyordum. Biraz kendime gelince eşimi aradim, gel beni al iyi degilim diye. Pijamalariyla cikip gelmis kizimiz da öyle. Kizimi gorunce yeniden kriz gecirdim. Nasil bir dunyaya getirdim ben seni meleğim. Neler yasayacaksin bilmiyorum. En az benim 33 yildir yasadiklarimi yasayacaksin, dusununce bile ölmek istiyorum. Lisede baban yasinda herifler, yanina oturup bacaklarina bacaklarini surtecekler, universitede hocalarin memelerini dikizleyecek, buyudukce yasadiklarin bitmeyecek, koca kadin olacaksin kucaginda cocugunla kalabalik biyere girdiginde biri popona elleyecek. Hepsine bagirip tepki vereceksin ama herkes deli oldugunu dusunecek. Seni korumanin bir yolu olsa keske...
keşke...
ben artık kadınları geçtim, minik kız çocuklarını kollarıma alıp, kaçırmak istiyorum. çocuk olabilecekleri, erkenden büyümek zorunda olmadıkları, çocukların bilmemeleri, tanımamaları gereken acılarla tanışmadıkları bir ülkede gülsünler, mutlu olsunlar, oynasınlar istiyorum.
9 yaşında taciz edilmeye başlanıp 14 yaşında "kocaya verilen" 15 yaşında oyuncak bebeğini bırakıp kendi bebeğini alan bütün çocukları, bunlara fırsatı bile kalmadan tecavüze uğramış, cinsel organı parçalandığı için kanamadan ölmüş çocukları, bu acılardan uzakta ama her an tehdidi altında olan çocukları kaçırmak istiyorum.
oğlan çocuklarını kaçırmak istiyorum, tecavüzcü değil, bilim adamı, sanatçı...vs olarak yetişebilecekleri bir ülkeye kaçırmak istiyorum.
geri kalanlar... Allah onlara kolaylık versin.

Bir de yanına başı kapalı bir kız koymuş ki herhalde kızın edeplisi böyle olur falan demeye getiriyor. Böyle her canice şerefsizce işin sonrasında neden hep kadın suçlu oluyor ki acaba? Kızın işi gücü yok akşam vakti eve giderken Allah'ın domuz şöförüne kuyruk sallayacak oldu. Bir de bunun yazdığını beğenen 12 kişinin zihniyetini ***********
her durumda her sekilde kadın suclanıyor simdi bu kızcağızı bası acık olduğu icin suclu gören pislikler var yarın öbür gün Allah korusun,kapalı bir kızın basına bu gelse bu sefer de kapattığı icin merak uyandırdı ondan tecavüz edildi diyenler bile cıkar,sunu demeye calısıyorum her durumda ne olursa olsun kadını suclu cıkarırlar iste pislikler

her durumda her sekilde kadın suclanıyor simdi bu kızcağızı bası acık olduğu icin suclu gören pislikler var yarın öbür gün Allah korusun,kapalı bir kızın basına bu gelse bu sefer de kapattığı icin merak uyandırdı ondan tecavüz edildi diyenler bile cıkar,sunu demeye calısıyorum her durumda ne olursa olsun kadını suclu cıkarırlar iste pislikler
Her şeyden bir sebep buluyorlar ve işin ilginci artık kadının nefes alması bile umurlarında değil ki bir ölüye tecavüz etmişler sanırım. Nerde duyduğumu hatırlamıyorum ama böyle bir şey de yaşanmış yani.

Her şeyden bir sebep buluyorlar ve işin ilginci artık kadının nefes alması bile umurlarında değil ki bir ölüye tecavüz etmişler sanırım. Nerde duyduğumu hatırlamıyorum ama böyle bir şey de yaşanmış yani.
evet adam kadın öldükten sonra 4 saat daha ilişkiye devam etmis düsünebiliyor musun?ama bunun da kulbu var nakrofili deniyor ölü sevici.bir hastalık olarak görülüyor burada suclu adam değil nakrofili.hicbirzaman erkek suclu değil nedennn?artık sinirlerime hakim olamıyorum.

evet adam kadın öldükten sonra 4 saat daha ilişkiye devam etmis düsünebiliyor musun?ama bunun da kulbu var nakrofili deniyor ölü sevici.bir hastalık olarak görülüyor burada suclu adam değil nakrofili.hicbirzaman erkek suclu değil nedennn?artık sinirlerime hakim olamıyorum.
Çünkü o erkek, nasıl dolu dolu söyleniyor değil mi? Errrkek, bizse kadın, tecavüze edilmeye, şiddet görmeye, öldürülmeye reva canlılar.

Back