Tecavüz edilip, yakılarak öldürülen Özgecan Aslan için..

Sok cihazi daha etkili ancak kalabalık bir durum olursa cok dezavantaj... Yaptigimiz hesaplara düşündüğümüz şeylere bakin ya

Arkadaşlar birkaç yıl önce bahçelievlerde Fatma Nur'un başına geldmişti belki hatırlarsınız, internet tamircisi yapmıştı

o şerefsiz ağırlaştırılmış müebbet aldı

inşallah bunları 8 yıl sonra geri salmazlar

Son düzenleme:
11001822_360910690767228_2964739753601993222_n.jpg

babam tek başıma yolculuk yapmayı bana öğretirken sakın kimse yoksa binme , tek kalma herkes inerse sen de in demişti hatırlıyorum şimdi hiç dikkat etmediğimi , çok tek başıma kaldım dolmuşun içinde, hatta internet bağlatmaya gelen biri kıza tecavüz etmişti geçen aradım servisi geldiler evime iki adam tektim , ya hiç dikkat etmiyordum korkmamız da lazım artık ve dikkat etmek gerek.
Annemde bana ve erkek kardeşime hala söyler,Otobüsü pek sevmem genellikle dolmuşu kullanıyorum,evim son durakta değil,o yüzden ben evimde inerken bile dolmuşun içi kalabalık oluyor,tek kalsam bende korkardım galiba,hatta bir kere eve değilde başka yere gidiyordum ve gittiğim yere kadar herkes indi ben tek kaldım tabi korkuda var o zaman ama geleceğim yerde indim,erken bir durakta inmiş olsam mesafe yürü yürü bitmezdi,dediğiniz olayı hatırladım geçen sene olmuştu eğer eve usta falan gelecek olursa eğer ben tek olacak olursam kardeşime diyorum benimle beraber bekliyeceksin diye kimseye güven olmuyor maalesef.

kusura bakmasınlar da dangalak danslarını protesto göremem
sizin acınızı yaşamanıza ......
anladınız
Birisi bu insanlara burasının Türkiye olduğunu söylemeli. Biz acımızı bu şekilde yaşamıyoruz. Papazların kilisede şarkı söylemesi gibi bir şey. O kültürlerde bu tip şeyler olabiliyor ama bize kesinlikle aykırı. Biraz önce videosunu izledim, rahatsız oldum gerçekten.

Bize de söyler misiniz, özel mesaj da atabilirsiniz..Ben de yeğenim ablam ve kendim için alıcam.

Alırsan muhakkak bize de söyle nerden bulduğunu... ben de araştıracağım bunu. 2 kardeşim var biri üniversitede biri lisede. Bu haberden sonra daha da korkar oldum. Hemen onlara alacağım.

brain nerden alırsan bıze de adres ver

Söyleyeceğim mutlaka, 4 kız kardeşiz ve bugun yemekte başka bir konu konuşamadık.
En sonunda da karar kıldık bu cihazlardan almaya.
Artık haberlerde 'genç kıza,kadına,çocuğa tecavüz edildi' yerine 'tecavuze yeltenen varlık şok cihazı ile bayıltıldı' haberleri dolaşmalı.
Ki savunmasız zannetmesinler bizleri..

Ne kadar zordur, bilir misiniz?
Bir babanın, öz kızının tabutunun başında..

Ağlamamak için, dişlerini sıkması..

İnsanlar, “Yazık, adamın kızını nasıl öldürmüşler, ağlayamıyor.” diye bakar.

O adam, içinde hıçkıra hıçkıra ağlar..

Boğazı düğümlenir, kelimeler birbirine kenetlenir, cümlelere dönüşemez..

Babalar en çok kızlarını sever, gözü gibi bakarlar kızlarına. Bir babanın en büyük varlığı evladıdır, çocuğudur. Kendisinden bir parçadır çünkü.

Bu babayı düşünün şimdi.

Gözü gibi baktığı, bugüne kadar bir fıske vurmadığı kızını, elin 3 adamı öldürüyor..

Ey Devlet Büyükleri !

Şu babanın yerine kendinizi koyun da bir düşünün, sizin kızınıza, tecavüz edilip öldürülse, cesedi yakılsa. Ne yapardınız ?

"Kader." dimi.. Ne de olsa siz kadın erkek eşitliğine inanmıyorsunuz..

"Tahrik edici hareketler yapmıştır." dimi ey diyanet hocaları..

"Erkeği etkileyecek şekilde giyinirse, haketmiştir." dimi

"Kahkaha atmıştır." değil mi sözde müslümanlar..

"Kadın haber sunamaz, günah." değil mi değerli hocam..

"Bağırmadı, rızası var." değil mi sayın savcım..

"Müvekkilimin sinir hastalığı raporu var." değil mi avukat bey..

O kız sadece evine gitmek istemişti..

Ne tahrik edici kıyafeti vardı

Ne kahkaha attı

Ne tahrik edici hareketler yaptı

O kız sadece, evine gidiyordu. Siz katlettiniz.
Yani şu olayı da devlete bağladınız ya pes, böyle bir olay üzerinden prim yapmak çok çirkin!

Annemde bana ve erkek kardeşime hala söyler,Otobüsü pek sevmem genellikle dolmuşu kullanıyorum,evim son durakta değil,o yüzden ben evimde inerken bile dolmuşun içi kalabalık oluyor,tek kalsam bende korkardım galiba,hatta bir kere eve değilde başka yere gidiyordum ve gittiğim yere kadar herkes indi ben tek kaldım tabi korkuda var o zaman ama geleceğim yerde indim,erken bir durakta inmiş olsam mesafe yürü yürü bitmezdi,dediğiniz olayı hatırladım geçen sene olmuştu eğer eve usta falan gelecek olursa eğer ben tek olacak olursam kardeşime diyorum benimle beraber bekliyeceksin diye kimseye güven olmuyor maalesef.
Canım tedbirli olmakta fayda var tabi ama Allah kötü insanlarla karşılaştırmasın. Ben üviversite hayatım boyunca gece yolculuğu yaptım hemde tek başıma. Şimdi düşünüyorum da cahil cesareti diye buna deniyor sanırım. Allahım sen koru evlatlarımızı.

Söyleyeceğim mutlaka, 4 kız kardeşiz ve bugun yemekte başka bir konu konuşamadık.
En sonunda da karar kıldık bu cihazlardan almaya.
Artık haberlerde 'genç kıza,kadına,çocuğa tecavüz edildi' yerine 'tecavuze yeltenen varlık şok cihazı ile bayıltıldı' haberleri dolaşmalı.
Ki savunmasız zannetmesinler bizleri..

http://m.gittigidiyor.com/urun/147274100

Gittigidiyor da gördüm bir tane.

Canım tedbirli olmakta fayda var tabi ama Allah kötü insanlarla karşılaştırmasın. Ben üviversite hayatım boyunca gece yolculuğu yaptım hemde tek başıma. Şimdi düşünüyorum da cahil cesareti diye buna deniyor sanırım. Allahım sen koru evlatlarımızı.
Âmin canım.

az önce kapı çaldı, annem gelmiş bu saatte.
"hayırdır annem" dedim.
"yarın sınava gireceksin ya içime sinmedi" dedi.
sınava gireceğim yer aslında ortalık bir yerde hafta içi de baya kalabalık ama dün telefonda konuşurken gireceğim yerin, üniversitenin biraz tenha bir yerinde olduğunu işçilerin çalışma yaptığını söyledim, haberleri duyunca içine sinmemiş 29 yaşındaki kızını sınava götürmeye gelmiş.
annelerin, insanlara güvenemeyip 30 yaşında yetişkin çocuklarını sınava götürmeye karar verdikleri bir ülkede yaşıyoruz.

Öldürdükten sonra özge arabada iken Tarsus'a gitmiş babası ve arkadaşını almış sonra beraberce yakmışlar ve dereye atmışlar. Diğer türlüsünü düşünmek istemiyorum.
Kötünün iyisi diye buna denir herhalde. Ben ilk önce o kızı üç hayvanla boğuşurken hayal etmiştim, yemin ederim gece uyuyamadım. Neresinden tutsan elinde kalıyor. Ne diyeceğimi şaşırdım ya.

Sok cihazi daha etkili ancak kalabalık bir durum olursa cok dezavantaj... Yaptigimiz hesaplara düşündüğümüz şeylere bakin ya
Evet ben bile lanet ediyorum bunları söylerken.
Sanki azılı suçlu bizmişiz gibi hissediyorum.
Korka korka yaşaması gereken onlar aslında.

Evet ben de yorumları okumaya çalışıyorum özellikleri falan farklılık gösteriyormuş.
Yasal değilmiş, zaten yasal olduğunu düşünmüyordum ama beni yine bağlamıyor.
Gördükleri yerde karakola alabilirler.
Hiç umrumda da değil, benim elimden o cihazı alabilecek bir polis düşünemiyorum.

Tarifsiz bir acı ne yazılabilir ki ?
Neler yaşadı diye düşünmeye bile dayanamazken , ailesi ne haldedir , nasıl dayanabilir bu yaşananlara ?

Bu kadar detay düşünen o rezillerin daha ne pislikleri vardır kimbilir .
Acıyla acıyla geberin ...

Allah kötü insanlarla karşılaştırmasın. Dünyanın her yerinde böyle manyaklar var. Adam hasta, deli. Böyle adamların yaşamaması lazım.

Evet ben de yorumları okumaya çalışıyorum özellikleri falan farklılık gösteriyormuş.
Hiç umrumda da değil, benim elimden o cihazı alabilecek bir polis düşünemiyorum.
Kimse alamaz o cihazı. Kendimizi koruyamayacağız mı ?
Yok o yasak
Yok bu yasak
Yok şu yasak diye diye katlediliyoruz, mahvoluyoruz. Gerekirse delici, kesici aletler taşırım hapishaneye gireceğimi bile bile.
Lütfen güzel araştırmalarınız sonucunda beni de bilgilendirirseniz sevinirim. Çünkü bu korkuyu yaşamış insanım. Benim elimde ne şok cihazı ne de biber gazı vardı.

Valla istediğii kadar yasak olsun benim de umrumda değil.

X