Tecavüz edilip, yakılarak öldürülen Özgecan Aslan için..

Yüzündeki gülümseme sinirlerimi bozdu. Kabir başında müzik çalınmasından da hiç hoşlanmıyorum. Bu ne ciddiyetsizlik ya?

Arkadaşlar olayı din ve siyaset boyutunda ele almayalım. Hani dini ve siyasi görüş böyle bir katliamı onaylar? Boş verin insanların saçmalıklarını.

Dünden beri çok üzüldük haberde annesini ve babasın çığlıkları mezardaki görüntüleri ne kadar acı , allah kimseye bunları yaşatmasın ,evlat acısı ,çok üzgünüm

evet tv de de bu sekilde koydular sinirlerim alt üst oldu

Mersin'deki Avukatlar Zanlıları Savunmak İstemiyor

Mersin Barosu yönetimi, Tarsus’ta hunharca katledilen Özgecan Aslan’ın katil zanlılarını savunmak istemediklerini açıkladı.

Mersin Barosu yönetimi, Tarsus'ta hunharca katledilen Özgecan Aslan'ın katil zanlılarını savunmak istemediklerini açıkladı.

Mersin Barosu Başkanı Alpay Antmen, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, öncelikle Özgecan Aslan'a Allah'tan rahmet, acılı ailesine ve yakınlarına sabır diledi. Tarsus'ta hunharca katledilen Özgecan Aslan'ın katil zanlıların yakalandığını ve soruşturma devam ettiğini hatırlatan Antmen, "Yargılama sürecinde sonuna kadar ailenin yanında olacağız ve bu davaya müdahil olup, sanıkların en ağır cezalandırılması için elimizden geleni yapacağız. Öte yandan Mersin'den hiçbir avukat bu canileri savunmak istememektedir. Ceza Muhakemeleri Kanunu (CMK) müdafiliğinden görev gelmesi halinde, avukat arkadaşlarımız bunu kabul etmeyeceklerdir. Herkesin savunma hakkı bulunduğu düşünülse dahi biz canileri savunmak istemiyoruz" dedi. - MERSİN

http://www.sondakika.com/haber/haber-mersin-deki-avukatlar-zanlilari-savunmak-istemiyor-6967692/

özgecan'a yapılanların böyle geniş tepki toplaması sevindirirken çoğunuzun ikiyüzlülüğünden de midem bulanıyor. bu kez tecavüze herkes sinirli. neden? çünkü bu kez beyinsizliğinizle milyon kere tekrar ettiğiniz "ama o da..."larınızı bulamadınız. kız okulundan çıkmış, evine gitmek için minibüse binmiş, alkol yok, dekolte yok, gündüz vakti, erkeklerle öncesinde bir diyaloğu yok. sadece kadın olduğu için tecavüze uğradı ve öldürüldü. ve siz bu kez "yani minibüste tek yolcu da olmamak lazım aslında tabii" demiyorsunuz çünkü o küçük beyniniz bile artık saçmalığın farkına vardı.
yıllarca, tecavüzü normalleştirmeyin, "fatmagül'ün suçu ne? hohohoho" şakaları yapmayın, sırf hoşunuza gitmiyor diye kadınları "kaşar, motor, orospu" diye yaftalamayın, "o kız resmen aranıyor, kıyafetine bak" gibi yorumlar yapmayın dediğimde kimlerden ne tepkiler aldığımı biliyorum. o yüzden ikiyüzllülüğünüzden midem bulanıyor. samimiyetinize zerre inanmıyorum.
çok geriye gitmeye gerek yok, birkaç yıl önce "fatmagül'ün suçu ne?" şakası yapan herkes şimdi net bir şekilde görebilir, kafa yapısının kimlere denk olduğunu. tecavüzcüden farkınız biraz daha iyi bir ailede, biraz daha iyi okullarda eğitim almış olmaktan öte değil. bunları sadece erkeklere söylüyorum da sanmayın sakın. kendisinden fazla ilgi çeken, küçük beynindeki sınırlara gore kısa bulduğu eteği giyen kadını "kaşar", "motor" diye yaftalayan kadınlar en az erkekler kadar, benim gözümde daha da büyük suçlu.
aynaya bakın, bu caniliğe kurban seçilen kadın cuma akşamı gece 3'te kısa bir etekle taksim'de alkol alıp eğlendikten sonra evine dönen bir kadın olsaydı, böyle tepki verecek miydiniz? yoksa "olmaması gerekirdi tabii ama o saatte yalnız kadın tehlikeli yani, bir de etek..." diye mi konuşacaktınız? bana cevap vermenize gerek yok çünkü ben ne mal olduğunuzu çok iyi biliyorum ama aynada bir kendinize cevap verin önce.

başımız sağolsun. evet, insanlığımız çoktan öldü.
ekşi...

Hele annesinin sütünü içirdim harçlığını verdim demesi bile tarif edilemez.
babasına dayanamadım ben daha çok o yanmış bedenini öptü adam. tırnaklarında kan izi kalmasında adamı bulamasınlar diye kızın kollarını kesmiş var mı böyle bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…