- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.405
- Konu Sahibi braindamage
atmayın meleğime toprağı diye ağlıyor babası Allahım sabır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne kadar masumsun melek gibisin seni tanımıyorum ama senin için çok üzüldüm.hepimiz aynı korkularla yaşıyoruz çantanda biber gazı taşımışsın kim bilir ne hayallerin ne umutların vardı mekanın cennet olsun
size katılıyorum cezaların caydırıcı olması gerek daha ne kadar bu acılar yaşanacak.münevver sinem küçük gizem ve unuttuğumuz niceleriVe...
Verilecek ceza en fazla 15 yıl... Tabi ilerleyen yıllarda indirime gidilmezse...
Başıma ağrılar girdi ya hu! Hele yapılan yorumları gördükçe.
Biliyormusun bir kadın demiş aaaaaa kadınlara bakın başları acık meftayı kaldırıyorlar yuhhh demiş..
evet kadına şiddetin cezası bu olmalı.hele -hadi tecavüz etmiş bıçaklamış bari yakmasaymış -şeklinde yorumları görünce insanlığımdan utanıyorum ve midem bulanıyor.umarım ailesi ve yakınları bu yorumları görmez.
ayrıca detayları düşündükçe de deliriyorum. kaçırıldığını anladığı anda telefon edememesi otobüste tek kişi olmadığını gösteriyor. hem arabayı sürüp hem kızın telefonunu gasp edemezler. mutlaka içerde birisinin daha olması lazım. iddia edildiği gibi sonradan babası ve arkadaşına haber vermesi mantıklı değil. organize bir suç var ortada.
ekşiden
bencede cezası bu olmalı ama olmuyor işte ne denirse densin devlet kendi bildiğini yapacak. Ailesine sabır dilemek bile zoruma gidiyor ne kadar sabır yaralarının kabuk bağlamasını sağlar ki. geri dönüşü yok. Akli dengelerini kaybetmeden atlatabilirler inşallahevet kadına şiddetin cezası bu olmalı.hele -hadi tecavüz etmiş bıçaklamış bari yakmasaymış -şeklinde yorumları görünce insanlığımdan utanıyorum ve midem bulanıyor.umarım ailesi ve yakınları bu yorumları görmez.
Cogu da pismis kelle gibi siritiyor.Aylin Nazlıaka@AylinNazliaka
Dünyada bir milyar kadınla, kadın cinayetlerine, enseste, tacize, tecavüze dur demek için dans ettik. #ÖzgecanArslan
ya ben bunada kızıyorum ben. acıları dans ederekmi protesto edeceğiz biz
bu nedir. sovmu yapıyoruz ,acımı paylaşıyoruz
kendi kızları olsa böylemi protesto edecekler. valla ben kınıyorum bunu
inanılmaz sinirlendim. halktan kopmayı marifet sanıyorlar. böylemi protesto edilir. oy moy yok bunlara artık.Cogu da pismis kelle gibi siritiyor.
erkeğin mini etek giymesine mi takayım, mini eteği tecavüz bahanesi saymasına mı yanayım, lan baban anneni dölleyeceğine eline boşalsaydı da bizim oksijenimizden çalmayaydın, oksijen israfı.Bir de cümle kurmayı becerebilseydin bari.
ulan bi bitmediniz be! hakkaten bi bitmediler. s....olup gitmek istiyorum bu ülkeden, sadece mini etek giydim diye tecavüze uğradığımda oh olsun diyen insanların yaşamadığı bir ülkeye s...olup gitmek istiyorum.birde böyle gerizekalılar var