Tecavüz edilip, yakılarak öldürülen Özgecan Aslan için..

Bu dünyada bir bebeğe tecavüz ediliyor sorumlusu annesi oluyor, damacanaya tecavüz ediliyor sorumlusu 'cinsel açlık' oluyor, genç kıza tecavüz ediliyor sorumlusu eteği oluyor, köpeğe tecavüz ediliyor sorumlusu 'zoofili' oluyor, erkek erkeğe tecavüz ediyor sorumlusu cinsel sapma oluyor, ölüye tecavüz ediliyor sorumlusu nekrofili oluyor...
hep bir sorumlu bulunuyor hep...
ama nedense bu işlerin sonucu Hadım olmuyor neden?

ozgecan-aslan_738548.jpg

Ve...

Verilecek ceza en fazla 15 yıl... Tabi ilerleyen yıllarda indirime gidilmezse...

Başıma ağrılar girdi ya hu! Hele yapılan yorumları gördükçe.
size katılıyorum cezaların caydırıcı olması gerek daha ne kadar bu acılar yaşanacak.münevver sinem küçük gizem ve unuttuğumuz niceleri

Allah bunların toptan belasını versin!

Bi tarafta bu pisliği bu kızcağıza yapan geberesice pezevenkler diğer tarafta ağızlarından zehir saçan kızın yaşam tarzı, kızlı erkekli gibi yorumlar yapabilen itler. İkisi de benim gözümde aynı.

Özge de o saatte çıkmasaydı diyen yüksek ahlaklı kadınların umarım aynısı başına gelir. Bi harika sizsiniz di mi gerizekalılar? Şuan sinirden titresemesem şu yorumları yapan gerizekalı kadınların tek tek ekran görüntülerini alıp paylaşırdım ama şu an cümle bile kuramıyorum ellerim titriyor. Bu nasıl zihniyet? Bu işi yapandan ne farkınız var sizin?

Bi de ama yaşam tarzı diyen şeref yoksunu erkekler var tabi. Sizin de ananızın kardeşinizin başına gelsin inşallah. Normalde ama onun ne suçu var aa diyen bi insanım ama bunlar pislikler ancak analarına kardeşlerine bir şey oldu mu anlarlar. O zaman da dersiniz artık ananıza ama anne sen de niye tahrik ediyorsun diye. Pis şeref yoksunları.

Yazıyorum biraz rahatlarım diye ama olmuyor. İstanbul'a yarın dönüyorum keşke bugün dönüp yürüyüşlere katılabilseydim belki içim biraz daha rahatlardı.

Biliyormusun bir kadın demiş aaaaaa kadınlara bakın başları acık meftayı kaldırıyorlar yuhhh demiş..
İnanabiliyormusunuz bunu bir kadın demiş..
Ben pislikleşmiş cani insanları ve böyle düşünen kadInları turkiyede istemiyorum..
Böyle kadınlara ne kadar kufretsem az..
Butun bu olanlat pasif kadınlar kadınlar kendilerini ezik gördükleri icin oluyor... boyle zihniyetleri yok etmeli..

ayrıca detayları düşündükçe de deliriyorum. kaçırıldığını anladığı anda telefon edememesi otobüste tek kişi olmadığını gösteriyor. hem arabayı sürüp hem kızın telefonunu gasp edemezler. mutlaka içerde birisinin daha olması lazım. iddia edildiği gibi sonradan babası ve arkadaşına haber vermesi mantıklı değil. organize bir suç var ortada.
ekşiden

Telefonu bozukmuş sanırım. O an neler hissettiğini düşündükçe nefes alamadığımı hissediyorum. Ne kadar çok korkmuştur kim bilir... ben düşündükçe bile deli oluyorum.

Bir de ben böyle durumlarda katille o masum kızın fotoğrafının yan yana koyulup haber yapılmasına karşıyım. Ben böyle bir pislik tarafından öldürüleceğimi düşünmeden verdiğim gülümseyen fotoğrafımın yanına beni öldüren şerefsizin fotoğrafı koyulsun istemem şahsen.

evet kadına şiddetin cezası bu olmalı.hele -hadi tecavüz etmiş bıçaklamış bari yakmasaymış -şeklinde yorumları görünce insanlığımdan utanıyorum ve midem bulanıyor.umarım ailesi ve yakınları bu yorumları görmez.
bencede cezası bu olmalı ama olmuyor işte ne denirse densin devlet kendi bildiğini yapacak. Ailesine sabır dilemek bile zoruma gidiyor ne kadar sabır yaralarının kabuk bağlamasını sağlar ki. geri dönüşü yok. Akli dengelerini kaybetmeden atlatabilirler inşallah :KK43:

muhtemelen adalet yerini bulmayacak, zaten bu şerefsizlere ne ceza verirsen de az ama inşallah cezaevinde o kızcağıza yapılanın bin beteri başınıza gelsin, inşallah acılar çekerek geberirsiniz adi pislikler.

Aylin Nazlıaka‏@AylinNazliaka

Dünyada bir milyar kadınla, kadın cinayetlerine, enseste, tacize, tecavüze dur demek için dans ettik. #ÖzgecanArslan

B9zpSt_CEAAT_Z0.jpg

B9zpSxkCUAI_7mb.jpg

ya ben bunada kızıyorum ben. acıları dans ederekmi protesto edeceğiz biz
bu nedir. sovmu yapıyoruz ,acımı paylaşıyoruz
kendi kızları olsa böylemi protesto edecekler. valla ben kınıyorum bunu
Cogu da pismis kelle gibi siritiyor.

B9z2eMYIAAAfIHk.jpg
Bir de cümle kurmayı becerebilseydin bari.
erkeğin mini etek giymesine mi takayım, mini eteği tecavüz bahanesi saymasına mı yanayım, lan baban anneni dölleyeceğine eline boşalsaydı da bizim oksijenimizden çalmayaydın, oksijen israfı.
birde böyle gerizekalılar var
B90BOKUCIAAuhGD.jpg:large

ulan bi bitmediniz be! hakkaten bi bitmediler. s....olup gitmek istiyorum bu ülkeden, sadece mini etek giydim diye tecavüze uğradığımda oh olsun diyen insanların yaşamadığı bir ülkeye s...olup gitmek istiyorum.
topunuzun köküne kibrit suyu.

o gerizekalı beyinsiz dişilerin de hiç aklına gelmiyor, bizler tecavüz edilip öldürülüpp soyumuz kuruyunca sıra o beyinsizlere gelecek ama bizim soyumuz kuruduğundan onların haklarını koruyacak biz olmayacağız bok yoluna ölecekler.

Aylin Nazlı aka ayşe paşalının avukatı idi mecliste aklım vekillere verdiği derste inanılmazdı, bence hemen harcamamak lazım çünkü kendisi bu konuda en çok emek verenlerden

X