Tecavüz edilip, yakılarak öldürülen Özgecan Aslan için..

babasını izlemedim, şimdi söylediklerinizden sonrada izleyebilceğimi düşünmüyorum, annesi kahvaltısını yaptırdım sütünü içirdim dedikten sonra dayanamadım kanal değiştirdim, bizim için bu kadar kolay acıdan kurtulmak, kanal değiştirmek kadar kolay, ya onlar için...
hala anasının kuzusu bebeğiydi...

izlersen dayanamazsın zaten öyle bi hali var ki

emin ol savunan avukatlar çıkacaktır ne yazık ki.

Yine yakılarak öldürülen minik gizemin katilini de mecburen bi avukat savunmuştu. Bence avukatların reddetme özgürlüğü olmalı.

Cem garipoğlu gibilerin avukatları para için savunuyor ama bunu savunanlar mecburi malesef

babasına dayanamadım ben daha çok o yanmış bedenini öptü adam. tırnaklarında kan izi kalmasında adamı bulamasınlar diye kızın kollarını kesmiş var mı böyle bişey
Özgecanın mı kollarını kesmişler. Burayı duymamıştım ben.

mercani ne zordur dimi böyle pislikleri mecburen savunmak,o avukatların yerinde olmak istemezdim.düşünsene ya.çok berbat bişey.

avukatların reddetme özgürlüğü yok mu? feci bişey bu.

Hukuk okuyorsunuz az çok bilirsiniz,mersinde ki avukatlar istemiyor ama galiba yine bu adamlar için avukat atanır değil mi mecburiyetten.

demin bahsettğimiz tipte kadınlar burda da var sanırım, biri facebookta ölüsevici demiş kadınlar kulubune, evet bi kadın

mercani ne zordur dimi böyle pislikleri mecburen savunmak,o avukatların yerinde olmak istemezdim.düşünsene ya.çok berbat bişey.

avukatların reddetme özgürlüğü yok mu? feci bişey bu.

Evet bu haberden sonra annem bana böylelerini mi savunacaksın diye sordu. Bildiğim kadarıyla reddetme hakki var ama birisi mecbur savunmak zorunda.

Haberlerde görmüştüm gizemin katilini de kimse istememişti ama birine verdiler mecbur.

Hukuk okuyorsunuz az çok bilirsiniz,mersinde ki avukatlar istemiyor ama galiba yine bu adamlar için avukat atanır değil mi mecburiyetten.

Daha birinci sınıfım ama Gizem'in davasında yine kimse savunmak istememişti ama baro yine de birini atamıştı.

ben avukat olsam bu itleri savunmak zorunda kalsam kahrımdan ölürüm

İnşallah meslek hayatında senin karşına böyle savunmak zorunda olduğun bi dava çıkmaz.

Daha birinci sınıfım ama Gizem'in davasında yine kimse savunmak istememişti ama baro yine de birini atamıştı.
Evet o olayda da atanmıştı,gizemin katilinde ağırlaştırılmış müebbet verilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…