- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
- Konu Sahibi braindamage
Ne geliyorsa insan içinden geliyor zaten.Ben oğlumu da insan içine katmamayı düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne geliyorsa insan içinden geliyor zaten.Ben oğlumu da insan içine katmamayı düşünüyorum
DNA örneği kalmasın diye ellerini kesmiş
Tarsus İlçe Jandarma Komutanlığı'nda sorgusu devam eden cinayet şüphelisi Suphi Altındöken'in bıçaklayarak öldürdüğü üniversiteli Özgecan Aslan'ın boğuşma sırasında yüzünü tırmalaması nedeniyle, tırnaklarının arasında DNA örneğinin kalmaması için her iki elini de bileklerinden kesip kollarından ayırdıktan sonra yaktığı ortaya çıktı.
Olay yerinde yapılan incelemede Özgecan'ın cesedinin yanında bulunan iki elinin de büyük oranda yandığı belirlendi. Sorgu sırasında, 'Özgecan'ın ellerini neden kestin?' sorusuna soğukkanlı yanıt veren Suphi Altındöken, "Boğuşma sırasında yüzüme tırnaklarını geçirdi. Ben de tırnaklarının arasında DNA örneğim kalmasın diye kestim" yanıtını verdi.
Bu arada cinayetin D-400 karayolu ile Tarsus Mersin otoyolu arasındaki bağlantı yolunda işlendiği anlaşıldı. Cinayet şüphelisi Altındöken'in, D- 400 karayolundan Mersin'e gitmesi gerekirken güzergah değiştirerek Tarsus- Mersin otoyoluna doğru saptığını, 3 kilometrelik bağlantı yolunun ortalarındaki sakin bir bölgede minibüsü durdurduğunu ve olayın orada gerçekleştirdiğini, cinayetin ardından minibüsteki cesetle tekrar Tarsus'a döndüğünü söylediği belirtildi.
ayrıca detayları düşündükçe de deliriyorum. kaçırıldığını anladığı anda telefon edememesi otobüste tek kişi olmadığını gösteriyor. hem arabayı sürüp hem kızın telefonunu gasp edemezler. mutlaka içerde birisinin daha olması lazım. iddia edildiği gibi sonradan babası ve arkadaşına haber vermesi mantıklı değil. organize bir suç var ortada.
ekşiden
DNA örneği kalmasın diye ellerini kesmiş
Tarsus İlçe Jandarma Komutanlığı'nda sorgusu devam eden cinayet şüphelisi Suphi Altındöken'in bıçaklayarak öldürdüğü üniversiteli Özgecan Aslan'ın boğuşma sırasında yüzünü tırmalaması nedeniyle, tırnaklarının arasında DNA örneğinin kalmaması için her iki elini de bileklerinden kesip kollarından ayırdıktan sonra yaktığı ortaya çıktı.
Olay yerinde yapılan incelemede Özgecan'ın cesedinin yanında bulunan iki elinin de büyük oranda yandığı belirlendi. Sorgu sırasında, 'Özgecan'ın ellerini neden kestin?' sorusuna soğukkanlı yanıt veren Suphi Altındöken, "Boğuşma sırasında yüzüme tırnaklarını geçirdi. Ben de tırnaklarının arasında DNA örneğim kalmasın diye kestim" yanıtını verdi.
Bu arada cinayetin D-400 karayolu ile Tarsus Mersin otoyolu arasındaki bağlantı yolunda işlendiği anlaşıldı. Cinayet şüphelisi Altındöken'in, D- 400 karayolundan Mersin'e gitmesi gerekirken güzergah değiştirerek Tarsus- Mersin otoyoluna doğru saptığını, 3 kilometrelik bağlantı yolunun ortalarındaki sakin bir bölgede minibüsü durdurduğunu ve olayın orada gerçekleştirdiğini, cinayetin ardından minibüsteki cesetle tekrar Tarsus'a döndüğünü söylediği belirtildi.
can cekise cekise geberir insallahhhhhhhh bin beterini yasar o acıların Allahım nolur al canımı diye dua eder insallah geberdiğini duyarız da biz de aynı yorumu onun icin yaparız üzerine bide kına yakarız adi aciz sürüngen mahluk aldığı nefes bile kirletiyor dünyamızı böylelerinin.bilgilerin kabrinde sana yardimci olur inşallah demiş gülücük koymuş bide
neÇağ Üniversitesi öğrencisi Özgecan Aslan, Mersin’deki evine gitmek için bir arkadaşıyla halen Tarsus İlçe Jandarma Komutanlığı’nda sorgulanan cinayet şüphelisi şoför Suphi A.'nın minibüsüne bindi. Tarsus’ta oturan arkadaşı inince Özgecan minibüste tek yolcu kaldı.
Şoför Suphi A. Mersin’e D-400 karayolundan gitmesi gerekirken güzergah değiştirerek Tarsus- Mersin Otoyolu doğru saptı. Sürücünün güzergahını değiştirmesinden 'kaçırılıp başına kötü bir şey geleceğini’ anlayınca tepki gösteren Özgecan, onunla tartıştı. Yola devam edip minibüsü tenha bir yerde durduran Suphi A.'nın tecavüze kalkıştığı Özgecan, yanında taşıdığı biber gazını sıkarak karşı koydu. Boğuşma sırasında Özgecan, Suphi A.'nın yüzüne tırnaklarını geçirip direndi. Şoför Suphi A., bıçağını çıkarıp Özgecan’a defalarca sapladı ardından araçta bulunan demir çubukla vurarak öldürdü.
http://www.mynet.com/haber/yasam/universiteli-ozge-yakilarak-olduruldu-1705220-1
Ş....siz pisliğin verdiği ifade.Umarım cezaevinde rahat bırakmazlar seni!!!!!!!
Bir de cümle kurmayı becerebilseydin bari.
Cidden var mı bu şekilde savunanlar!! Düzgün düşünemeyen adam Dna dan yakalanmamak için ellerini bileklerinden kesmeyi nasıl akıl edebiliyor acaba?yok ilaç kullanıyordu yok uyuşturucu bağımlısıydı, düzgün düşünemiyordu diye yazıp resmen savunan bazı haber siteleri var. O pis vahşi bunu bile düşünmüş, nasıl bilincinin yerinde olmadığını savunuyorlar haklı çıkarmaya çalışır gibi!
Döl israfiBir de cümle kurmayı becerebilseydin bari.
bu ne demek ya gözlerime inanamadım. yazık insanlığını kaybetmiş bu tür insanlarla aynı yerde yaşıyoruz. bak arkadaşım o minibüstekiler babası oğlu ve arkadaşları gepegenç kıza zorla tecavüz etti boğazını kesti yetmedi yaktılar ve dereye attılar yazdıklarını bir annene bir kızkardeşin ya da ablana okut bakalım daha sonra onların yüzüne bakabilecek misinBir de cümle kurmayı becerebilseydin bari.
Ha bu arada "kaderinde böylesi bir ölüm varmış demek ki..." deyip geçenlerde vardır şimdi...
ne yazılır ki içim acıyor yutkunamıyorum. okudunuz mu annesi sabah sütünü içirdim harçlığını cebine koydum okula gönderdim demiş ah yavrum ah canım.allah rahmet eylesin.bir insana bu nasıl yapılır nasıl
Allahım buna yürek nasıl dayanır ya . Utanç dolusun erkeklik. Utanç dolusun insanlık.. #ÖzgecanAslan
ben onlara sadece acıyorum ne kadar zavallı ne kadar aciz olduklarını her seferinde gösteriyorlar. düşmanınım bile bu tür bir acıyı yaşamasını asla istemembu zihniyetten korkuyorum artık.
hep insan hakları dedim,hep saygı dedim. ama bazı görüşler kafamı karıştırıyor artık
Aylin Nazlıaka@AylinNazliaka
Dünyada bir milyar kadınla, kadın cinayetlerine, enseste, tacize, tecavüze dur demek için dans ettik. #ÖzgecanArslan
ya ben bunada kızıyorum ben. acıları dans ederekmi protesto edeceğiz biz
bu nedir. sovmu yapıyoruz ,acımı paylaşıyoruz
kendi kızları olsa böylemi protesto edecekler. valla ben kınıyorum bunu