- Konu Sahibi braindamage
Öyle şeyler yasasinlar ki ölmek için dua etsinler..Benim temennim de o..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle şeyler yasasinlar ki ölmek için dua etsinler..Benim temennim de o..
yazdıklarına katılıyorum ama bunları ve daha nice önlemleri uygulasak da çoluğumuza çocuğumuza ne kadar göz kulak olsak da minibüse binmek kadar sıradan bir eylem bile tüm önlemleri sıfırlıyor. bu kızcağız ne yaptı ya aklım almıyor. evine gitmek için minibüse bindi. hepimizin hergün yaptığı bir eylem. tabii ki kadın olarak önlemlerimizi alalım, kendimize mukayyet olalım ama sadece bizim çabamızla olmaz. idam geri getirilmeli. çocuk istismarı, kadın tecavüzü gibi toplumun hiçbir kesiminin asla kabul etmeyeceği, hoş görmeyeceği suçlar için tek cezalandırma yöntemi idam olmalı. işte o zaman her minibüse bindiğimizde özgecanla, çocuğumuzu kapı önünde göremeyince gizem ile aynı sonu paylaşma korkusu yaşamayız.Dünya tarihinde hic kadinlarin toplanip, bir erkege tecavuz edip oldurdugu gorulmedi.
Kadin olarak kendimizi korumak icin her onlemi almaliyiz. Bu siteye uye olmayip okuyan bir cok genc kiz var. Ozellikle onlar icin yaziyorum, lutfen ailelerinizi dinleyin. Lutfen aileniz baski yapiyor diye onlara kizmayin. Lutfen her erkege guvenmeyin. Aşk sevgi sozcuklerine ve seninle evlenecegim vaatlerne kanmayin. Bedensel ve ruhsal hazir olmadan, kendinizden % 100 emin olmadan cinsellige adim atmayin.
Haberlerde duyuyoruz sevgilisiyle birlikte olan kizi erkek arkadasi baska erkeklerle yatmaya zorladi vs gibi dramlari. Bunlar iceberg'in gorunen yuzu. Toplumda nice gizlenmis tecavuz hikayeleri var. Gercekten yasaminizi onemseyin ve gencligin verdigi bir coskuyla daha sonra pisman olacaginiz bir seyi sirf sevgiliniz istiyor diye yapmayin. Kendi guvenliginizi her seyden onemli tutun. Bilmediginiz ortamlarda sarhos olacak kadar alkol almayin. Yolda yururken suphelendiginiz araclardan uzaklasin. Cok issiz yollardan gecmemeye calisin. Yolunuzu uzatin gerekirse. Siz kendinizi korumazsaniz kimse sizi koruyamaz bunu unutmayin. Kadin erkek esittir evet bazi hasta yarayiklar kadini sadece cinsel obje olarak gormektedir bu gercegi es gecmeyin.
Konuyla birebir baglantili degil ama yazmak istedim
Özgecan'a Allahtan rahmet diliyorum. Anne ve babasini ise dusunemiyorum.. Allah sabir versin..Cok ama cok uzuldum gercekten..
Bir ülkede tecavüz sanıkları yağlı kazıga oturtuluyormus.Benim temennim de o..
Bu vahşeti ne ile örtecekler oky? Bu ve bunun gibi bir sürü saçmasapan sebepler çıkacak ortaya. Belki özgecanın tahrik ettiğini bile söyleyen çıkacak.Suphi Altındöken'in ağır sakinleştiriciler kullanması TECAVÜZ için neden mi? Sakinleştirici kullananlar tecavüz edebilirler mi? #milliyet
bu kadarmı küçüldün milliyet
O haberi hatırlıyorum ben. Söz konusu bi de pedofili oldu mu ne yurt dışında ne de burada asla rahat bırakmıyolar içerideyken.Şimdi bana kızan da olur belki ama yabancı devlette olmuş bir olay bu kız çocuğuna tecavüz eden adama koğuşta kalan adamlar tarafindan tecavüz ediliyor.bu adamlara o bile az ama aynisini diliyorum.layigini elbet bulurlar.
Evet,benim tek inancım Allah in adaleti,burada kiler belli çünkü bütün insanlar farkında herseyinO haberi hatırlıyorum ben. Söz konusu bi de pedofili oldu mu ne yurt dışında ne de burada asla rahat bırakmıyolar içerideyken.
Halimize bak ki mahkemeden ümidi kestik hepimiz, içerideki başka bi suçlu adaleti sağlasın diye ümit ediyoruz.
Ne iğrenç bi ironidir bunu umut etmeye mecbur kalmak.
Idam hafif kaliyor. Cok daha acili bir sey yapilmali ve uzun surmeli. Inleye inleye olmedikleri surece suclarinin layigi bulamazlar benim vicdanimda.yazdıklarına katılıyorum ama bunları ve daha nice önlemleri uygulasak da çoluğumuza çocuğumuza ne kadar göz kulak olsak da minibüse binmek kadar sıradan bir eylem bile tüm önlemleri sıfırlıyor. bu kızcağız ne yaptı ya aklım almıyor. evine gitmek için minibüse bindi. hepimizin hergün yaptığı bir eylem. tabii ki kadın olarak önlemlerimizi alalım, kendimize mukayyet olalım ama sadece bizim çabamızla olmaz. idam geri getirilmeli. çocuk istismarı, kadın tecavüzü gibi toplumun hiçbir kesiminin asla kabul etmeyeceği, hoş görmeyeceği suçlar için tek cezalandırma yöntemi idam olmalı. işte o zaman her minibüse bindiğimizde özgecanla, çocuğumuzu kapı önünde göremeyince gizem ile aynı sonu paylaşma korkusu yaşamayız.
Keşke bu şekilde olsa maalesef değil kazen bey. Daha geçengün bi minübüste çocuk tecavüzcüsünün hapisten çıkıp minübüs şöförü olduğunu duydum .isyan ediyolardı.ne değişti bence hiçbişey bidaha yaparmı bunu düşünmek istemiyorumTürkiye'de de bu şekilde. Tecavüzcüler asla içerde yaşayamaz.
Suphi Altındöken'in ağır sakinleştiriciler kullanması TECAVÜZ için neden mi? Sakinleştirici kullananlar tecavüz edebilirler mi? #milliyet
bu kadarmı küçüldün milliyet
bakınız hanımefendiBöyle bi konunun altında böyle bi yorum yapmaya vicdanınız nasıl elverdi inanın bilmiyorum. Bu konunun altına şunu yazdığıma gerçekten utandırıyosunuz beni.
Belki Özgecan da sizin o sapkın hakaretini layık gördüğünüz kadınlardan biriydi, belki o da normal buluyordu. Ne oldu şimdi sizin gözünüzde? Daha mı az üzülelim o zaman Özgecan'a? Yoksa hak etti mi diyelim tıpkı o mini etek giydiyse, kırmızı ruj sürdüyse hak etti diyenler gibi?
Daha 2015 in Ocak ayında 27 kadın öldürülmüş. Belki o kadınlardan biri için normaldi, belki izlerlerdi. Bizim yenileri eklenmesin diye birlik olmamız gereken bi anda siz kadınları ayrıştıran yaftalar kullanıyosunuz, bunu da hiç gocunmadan yazıyosunuz.
Yarın aynı şey benim başıma gelse "oh iyi olmuş, sapkındı zaten" mi diyeceksiniz arkamdan?
Hayir okypete. Iceride konulduklari yer normal mahkumlarin kaldigi kogus olmuyor. Ben bizzat duydum olanlari gorgu taniklarinin agzindan. Kulaklarimizi kapatiyorduk cigliklarindan dolayi diye. Yalvarmalari kulaklarimdan gitmiyor diyenler oldu.duyduğum kadarıyla bu pislikleri birşey yapılmasın diye tek kişilik hücrelere koyuyorlarmış artık, ki orada mahkumler öldürmesinler diye
isyan etmiyorum ama doğduğum için utanıyorum
aminAllahım bu anneye sabır versin evlat acısı insanın başına gelebilecek en büyük felaketlerden biri..Rabbim hiçbir anneyi evladıyla sınamasın.Mekanı cennet olsun kardeşimizin..............
bu yapılsa belkı ıcımıze bı nebze su serpılır.. keşke yapılsa keşke..Şimdi bana kızan da olur belki ama yabancı devlette olmuş bir olay bu kız çocuğuna tecavüz eden adama koğuşta kalan adamlar tarafindan tecavüz ediliyor.bu adamlara o bile az ama aynisini diliyorum.layigini elbet bulurlar.