Tecavüz edilip, yakılarak öldürülen Özgecan Aslan için..

Bunlar ne çeşit ruh hastası ya o cezaevleri mezarınız olur inşallah

Eklentiler

• asdq.png
    497,5 KB · Görüntüleme: 145
İcim okadar yandı ki ya parcalandim ne kadar igrenc pislikler ALLAH belalarini versin o melek kiza yasatiklarinin bin katini yasasinlar oyle cok aci ceksinler ki ölmek icin yalvarsinlar adi köpekler

ALLAHIM boyle pislik yaratiklardan herkezi korusun

Ankarada'da olacakmış. Güvenpark'ta saat 14:00

Dün gece o kadar ağladım ki. ..
Aylardır Allahım bana sabır ver diye yatıyodum ki duam Allahım bendeki sabri da Özgecan in ailesine ver oldu. ..

Evet hakim bey tahrik etti bu kiz
Ama baba ogulum ve diger adamlarin hic suçu yok ha yanlis anlama
Onlar gayet namuslu duzgun insanlar
Ama kiz mini etek giydi ya hani(kesin bilgi ddgil)
Hani bacaklari gorundu ya
O namuslu insanlar da dayanamadi
Affet hakim bey serefli insanlari.!!!!
O yorumu okuyunca nevrim döndü
Ne dmek baynlar biraz giyimine dikkat etsin!!!!!

Haberi okurken gözlerim doldu çok çook kötü oldum, bunlar insan olamaz bunu bi insan yapamaz, ne istediler kızcağızdan böyle ölmeyi kimse hak etmeeezzzz!!!! İdam cezası gelse kimse cesaret edemez böyle pislik yapmaya

Fatih Gökçe nin cep numarası bile var facende sürekli farklı şehirler de yer bildirimi yapmış adi kim bilir daha neleri var ve bir kızı var altın sarısı saçları öz kızındanda mı utanmadın ? O kız büyüyünce babasının ne olduğunu öğrenince ne yapıcak ?

Hadim etsinler onları seylerinden assinlar idam olsun sonları ahhh benim elime verecekler ki onları

Yaptıklarının aynısını onlara yapacaksın ceza sıstemı boyle olmalı

sabahtan beri ağlıyorum. Allah rahmet eylesin. bu caniler bu dünyada yaşamayı haketmiyorlar

faceden fatih gökçe denen mahlukatın profiline baktım kendinin de kızı varmış
güya ülkücü geçiniyo kendi gibi bi dolu döl israfı arkadaşı var onlarda geleceğin tecavuzcusu işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…