Tebrikler iekcik!

canımcım karşılaşamadık bir kaç gündür.. folic plus kullanmayı unutma........:eek:lmaz: önemlii gerçi sen biliyorsundur ama ben yine hatırlatmak istedim.

canım benimmm yaaa seviyomm senii kocaman yaaaaa hemidee allahım inşallah sanada vercekkkkk meleğini en kısa zamandaaa

merak etme kuşum 1 yıldır nerdeyse folic içe içeee içerde üretime geçecektimm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

çiçemmmmmmmmmmmmmmmm tazee annecim.....nasılsın sana artık burda ulaşacağım........:kedi:

Kızlar artık tebrık etmenıze gerek yok kuzular yınede Çok saolun bu kısa sevınÇtee yettı bana hoŞ alıŞamamıŞtım daha hamŞlıĞeee havadaydı herŞeyy ama yınede gÜzeldı bı kaÇ gÜnde olsa kımyasal gebelık dedıklerı kese gÖrÜnmeden gıttıı kanamaylaaa hayılrısıı bakalımm

üzülme cicegim biliyoruzki cicegimin tomurcukları acıyor tekrar deneriz bu sefer gerekirse tutkalla yapıstırırrız bebişimizi ha ne dersin Şeniz:1hug: seni cok seviyorum canım hadi sen guclusun ben biliyorum cabucak toparlanıp döneceksin aramıza bomba gibi Şenizopuyorumnanaktan

çiçekçik, hayırlı olsun... allah tamamına erdirsin inşallah... kucağında göstersin yavrunu.
darısı, isteyen herkese olsun inşallah.

Sayfanın başını okuyunca gözünüzaydın diye yazmıştım....
Sonunu görünce şok oldummm....akannehir
Herşeyde bir hayır vardırr....
Rabbim en kısa zamanda yine nasip etsin inş...:Saruboceq:
Gönlünüze göre olur inş.herşey...
:Saruboceq:

Son düzenleme:
çiçegim nerdesin bidenem seni cok merakediyorum

Son düzenleme:
Kızlar artık tebrİk etmenİze gerek yok kuzular yİnede Çok saolun bu kısa sevİnÇtee yettİ bana hoŞ alıŞamamıŞtım daha hamŞlİĞeee havadaydı herŞeyy ama yİnede gÜzeldİ bİ kaÇ gÜnde olsa kİmyasal gebelİk dedİklerİ kese gÖrÜnmeden gİttİİ kanamaylaaa hayılrısıı bakalımm

canım inşallah en kısa zamanda yeniden hamile kalırsın üzme kendini herşeyde bir hayır vardır.

X