- 22 Mart 2009
- 4.953
- 1.454
fılaş fılaş fılaşşşşşşşşşşşşş!
işte beklenen sonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!! çiçekcikkkk hamile miiiiiiiii azzz sonraaaaaaaaaaaa... hahhahahaaaaaaaa ay nerden nasıl teprik etsem zati dünden beri ediom ama öyle sevindik ki her bi yere yazasımız var valla topikcekkkkk.... :hooray::hooray::sm_cool:
rüyamda görmüştüm çiçeeem hamileydi ve beraber seviniyorduk. yeni güne onun sevinciyle uyandım. öyle çok rüya gören ve gördükleri çıkan biri değilimdir haaaaa yanlış anlaşılmasın. adetine üç beş gün vardı dur dedim sölemim, bişi çıkmazsa boşa ümit vermim. ama ateş tablosu o kadar umut vericiydi ki, hatta benimkine çok benziyordu.. acabaaaa? dedim.. ama benim rüyalarım çıkmazdı ki?..:sm_confused:
sonucu alınca anneme de diyiverdim. o rüyayı sen diil içindeki sabi görmüştür diyince tüylerim diken diken oldu. meğer benim meleğim gelecek kardeşini haber vermiş bana. ah benim meleğim, öyle çok seviyorum ki onu..
biz ayağımızı sürdük, şimdi fikfikçilik sırası sizde.. önce kittim bayrağı sen devraldın..turkbayragi
gelecek güzel haberleri bekliyoruz meleklerimizle.. ve dua ile..
bende tam melegin hissetmiştir diyecektimki annen benim dusuncelerime tercuman olmus fikfikcibasım :1hugpuyorumnanaktan
bayragı bana bırakmayın canım ya yazık kızlara cok uzun sure beklemek zorunda kalabilirler :roflol::roflol: melekler sehrine cevirdiniz burayı :dance::teytey: allahım nazarlardan korusun yigenlerimi :1hug: