Tebrikler iekcik!

çiçççeeeeeeeemm tekrar tebrik ederim canım beniim!! inşalllaahh çok sağlıklı bi hamişlik dönemi geçirirsinn.!! kız iyi ki tanıdıık seniii :))
kendim hamiş kalsam ancak bu kadar mutlu olurdum...çoook sevindiim yaaaaaa kaydirigubbakcemile2

Çiçeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmm len beraber mi doğurcaz biz senle delikafadulden
hadi allah tamamına erdrsn hepimizi inş.

tüm hamişlere sağlıkklı hamilelik dönemi veee sağlıklı doğumlar dilerimm kızlar!!!
mercimekleriniz bir an önce büyüüüsün sağlıklaaaaaa kaydirigubbakcemile2

eneeee bir de siz cosmoyla buluştuğunuzda ikiniz de hamilemiymişsiniz yaniiiiiiiii.

kız buluştuğunuzda naaptınız bana da sööleyin hemen ahahahahah :))))))))

cosmo canım seni de tebrik ediyorum :)

Canım gözünaydın tebrik ederim,hamile olduğumu öğrendiğim gün geldi aklıma :) çok güzel bi duygu ya rabbim isteyen herkese nasip etsin.

çiçeğim tekrar tebrik ediyorum seniiii:nazar::nazar:
nolurrrrrrrr bizede dua et :Saruboceq::Saruboceq:hamişlerin duası kabul olurmuş.duaların kabul olsunda bizde arkandan gelelim inşallahhhhhhhhhhhkaydirigubbakcemile5

canım benim bitanem yaaaaaaa....
kendimin olmuş kadar sevindim preseed topicine baktım şimdi ordamısın sesin soluğun çıkıyomu diye...iyikide değilmişsin...
daha yolun başındasın bak ne heyecanlar yaşayacaksın...
ilk gördüğün an o ilk kalp atışlarını duyduğun an hatta ilk hareketini gördüğün an dünyalar senin olacak.yüce rabbim öyle büyükki....
inan okadaaaaaaaaar sevindimki anlatamam sana.dilerim benim gibi bi hamilelik geçirirsin hayatım...çok çok tebrik ederim...darısı tüm isteyen arkadaşlara inşallah.

Çiçeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmm len beraber mi doğurcaz biz senle delikafadulden
hadi allah tamamına erdrsn hepimizi inş.
canım benimmmm aminnnn tatlım birkilteeee doğurcezzz sanırsammm allahın izniylenn kızzzzzzzzzzzzzzzzzzz delikafadulden

hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin işallah..
aminnnnn canımmmmm opuyorumnanaktan

çiçççeeeeeeeemm tekrar tebrik ederim canım beniim!! inşalllaahh çok sağlıklı bi hamişlik dönemi geçirirsinn.!! kız iyi ki tanıdıık seniii :))
kendim hamiş kalsam ancak bu kadar mutlu olurdum...çoook sevindiim yaaaaaa kaydirigubbakcemile2
canım benimmm çok çok saoll tatlımmmmm darısı sizlere artıkınnnnnnnnnnnnn inşallah allahım hepimize hayırlısını nasip etsin inşallahhhh opuyorumnanaktan

tüm hamişlere sağlıkklı hamilelik dönemi veee sağlıklı doğumlar dilerimm kızlar!!!
mercimekleriniz bir an önce büyüüüsün sağlıklaaaaaa kaydirigubbakcemile2
AMıNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

eneeee bir de siz cosmoyla buluştuğunuzda ikiniz de hamilemiymişsiniz yaniiiiiiiii.

kız buluştuğunuzda naaptınız bana da sööleyin hemen ahahahahah :))))))))

cosmo canım seni de tebrik ediyorum :)
heheee ben sizlendee buluşcammmm hahahahaaaaaaaa

Canım gözünaydın tebrik ederim,hamile olduğumu öğrendiğim gün geldi aklıma :) çok güzel bi duygu ya rabbim isteyen herkese nasip etsin.

ayy canım benimm çok saolll AMıNNNNNNNNNNNNNN opuyorumnanaktan

çiçeğim tekrar tebrik ediyorum seniiii:nazar::nazar:
nolurrrrrrrr bizede dua et :Saruboceq::Saruboceq:hamişlerin duası kabul olurmuş.duaların kabul olsunda bizde arkandan gelelim inşallahhhhhhhhhhhkaydirigubbakcemile5
canım benim çok teşkür ederim allahım herkesin gönlüne göre versin hep dualarımdasınız kızlar herbirinizzzzzzzzzzzzzzz inşallah tez zamanada hayırlısıylannnnnnnn melekleriniz gelicekk kızlarr ben en umudumu yitirdiğim zamanda kavuştum inşallah sizlerdeeee kavuşucaksınızzz

canım benim bitanem yaaaaaaa....
kendimin olmuş kadar sevindim preseed topicine baktım şimdi ordamısın sesin soluğun çıkıyomu diye...iyikide değilmişsin...
daha yolun başındasın bak ne heyecanlar yaşayacaksın...
ilk gördüğün an o ilk kalp atışlarını duyduğun an hatta ilk hareketini gördüğün an dünyalar senin olacak.yüce rabbim öyle büyükki....
inan okadaaaaaaaaar sevindimki anlatamam sana.dilerim benim gibi bi hamilelik geçirirsin hayatım...çok çok tebrik ederim...darısı tüm isteyen arkadaşlara inşallah.

AMıNNNNNNNNNNNNNNNN canım benimm çok saollll
dilacımmmmm canım benimmmmmmm aminnn inşallah tatlım yaaa çok çok saoll bende ummuyordummm
biliyormusun preseed kullanmayı bıraktığım ay hamiş kaldımmm :)))))))))

valla buluşup göbekleri tokuşturmadan içim rahat etmicek zaten çiçeeeeeeeeemmmmm ahahahah

bu öyle garip bişi zaten umudun tükendiğinde artık sabrın kalmadığında vee artık bebek için uğraşmadığında geliyo sıpalar.garip bi döngü...boşver sen şimdi sakın uzanma hiç bir şeye tamammı kendine dikkat et...
abartmadan sadece kolarını baş mesafenden yukarı kaldırma okadar.
belden bi yere yükselme...
kendine dikkat et tatlım öpüyorum çok.

çiçekcim hamileymişin allah analı babalı sağlıcakla büyütsün ve bu güzel haberi almayı bir gün bisede kısmet etsin inşallah ben gebe kalamayanlar topiğindeyim bizim içinde dua et olurmu hamilelerin duası kabul olur canım benim allah mutluluğunu bozmasın

ÇıÇem bugn benm tabloma yaorum yapmmŞsın bak gtrdım buraya kadar belımde agrı ve karnımda hafıf sancı var bugun hayrdr ınŞallh

cicekcik canım yaaa tebrik ederim seni canı gönüldenopuyorumnanaktan
Rabbim yüzünü güldürdü inşallah kucağına alacağın seveceğin günşleride görürsün sağlıklı hamilelik dilerim sana:Saruboceq::nazar::nazar::nazar:

bu öyle garip bişi zaten umudun tükendiğinde artık sabrın kalmadığında vee artık bebek için uğraşmadığında geliyo sıpalar.garip bi döngü...boşver sen şimdi sakın uzanma hiç bir şeye tamammı kendine dikkat et...
abartmadan sadece kolarını baş mesafenden yukarı kaldırma okadar.
belden bi yere yükselme...
kendine dikkat et tatlım öpüyorum çok.

canım benim doğru söylüyorsun dediklerine dikkat edicem tatlım çok saollll bir tanemm opuyorumnanaktan

1. 27 eylül Regl başlangıç 36,4
2. 28 eylül 36,4
3. 29 eylül 36,3
4. 30 eylül 36,3
5. 1 ekim (Erkn saat )36,1 - 36,4
6. 2 ekim Erken 36,2* regl bitiş
7. 3 ekim Erken 36,0
8. 4 ekim 36,2 * uzayan yapişkan akıntı
9. 5 ekim 36,3 ov Silik ama 2 czgı sekil belli
10. 6 ekim 36,3* ov ikinci Çizgi cok yakın .uzayan akntı
11. 7 ekim 36,2 ikinci çizgi çok yakn
12. 8 ekim 36,4 * ov dünden birz daha slik
13. 9 ekim 36,4 az akntı
14. 10 ekim 36,6* ov daha slik
15. 11 ekim 36,5 ov daha daha slik ılaca başladm.(progestan)
16. 12 ekim 36,6 ov daha daha daha slik

çiçekcim hamileymişin allah analı babalı sağlıcakla büyütsün ve bu güzel haberi almayı bir gün bisede kısmet etsin inşallah ben gebe kalamayanlar topiğindeyim bizim içinde dua et olurmu hamilelerin duası kabul olur canım benim allah mutluluğunu bozmasın

canım çok saolll AMİNNNNNNNNNNNNNNNN
inşallah canım darısı sizlerin başına tatlım allahım hepimizin gönlüne göre versin canımmm
ediyorumdaa edicemdee dualarr tatlımmmmmmmm hepiniz için ayrı ayrııı inşallahh canımm

ÇİÇem bugn benm tabloma yaorum yapmmŞsın bak gtrdım buraya kadar belımde agrı ve karnımda hafİf sancı var bugun hayrdr İnŞallh
tatlım yaa valla beynim döndü sabahtan beri kendimde değilim ilk fırsatta yaparım sen merak etmeeeeee opuyorumnanaktan

cicekcik canım yaaa tebrik ederim seni canı gönüldenopuyorumnanaktan
Rabbim yüzünü güldürdü inşallah kucağına alacağın seveceğin günşleride görürsün sağlıklı hamilelik dilerim sana:Saruboceq::nazar::nazar::nazar:

çok çok saol canımmmmmmm AMİNNNNNNNNNNNNN canım benimm AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

:lepi::lepi::lepi:
cancağızım tekrar tebrikler bi de burdan kutlıyım dedim elini sürt bize canım bize de nasip olsun.

çiçeğimm çok sevindim tebrik ederim canım.Allah sağlıcakla kucağına almayhı nasip etsin inşallahhha.s.

1. 27 eylül Regl başlangıç 36,4
2. 28 eylül 36,4
3. 29 eylül 36,3
4. 30 eylül 36,3
5. 1 ekim (Erkn saat )36,1 - 36,4
6. 2 ekim Erken 36,2* regl bitiş
7. 3 ekim Erken 36,0
8. 4 ekim 36,2 * uzayan yapişkan akıntı
9. 5 ekim 36,3 ov Silik ama 2 czgı sekil belli
10. 6 ekim 36,3* ov ikinci Çizgi cok yakın .uzayan akntı
11. 7 ekim 36,2 ikinci çizgi çok yakn
12. 8 ekim 36,4 * ov dünden birz daha slik
13. 9 ekim 36,4 az akntı
14. 10 ekim 36,6* ov daha slik
15. 11 ekim 36,5 ov daha daha slik İlaca başladm.(progestan)
16. 12 ekim 36,6 ov daha daha daha slik

canım benimm bariz 12. gün yumurtan çatlamışşş çalışmalarda çok güzel fikfikler yanii inşallah tutunmuştur bebişinnnnnnn ateşinde gayet güzel gidiyor tatlımm artık dua etmekten başka bişey gelemz elimizdennn kuzummm ama inan biraz rahat bırak kendinii bak ben her ayy ayrı bi stres yaptımmm hemde senin yaptığın nekii ama bu ayyy dedimkii jubilemi yapıcam yeterr strese artık girmiycem bu ay gelmezse hatta bebek fikrini rafa kaldırcam dedimmm eeeeeeeeehhh dedimm ve geldii inanamıyorumm lütfen sende daha yolun çok başındasın kendini şimdiden yıpratmaa emi kuşummmmm opuyorumnanaktan

:lepi::lepi::lepi:
cancağızım tekrar tebrikler bi de burdan kutlıyım dedim elini sürt bize canım bize de nasip olsun.

canım benimmm çok saolll AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN opuyorumnanaktan

çiçeğimm çok sevindim tebrik ederim canım.Allah sağlıcakla kucağına almayhı nasip etsin inşallahhha.s.

çok saol balsuratımmmmm çok saolll AMİNNNNNNNNNNNNNNN
inşallah darısı sizlerin başınaaaa inşallah hayırlısıylan sağlıcaklannn canımmm benimm opuyorumnanaktan

canım benimm bariz 12. gün yumurtan çatlamışşş çalışmalarda çok güzel fikfikler yanii inşallah tutunmuştur bebişinnnnnnn ateşinde gayet güzel gidiyor tatlımm artık dua etmekten başka bişey gelemz elimizdennn kuzummm ama inan biraz rahat bırak kendinii bak ben her ayy ayrı bi stres yaptımmm hemde senin yaptığın nekii ama bu ayyy dedimkii jubilemi yapıcam yeterr strese artık girmiycem bu ay gelmezse hatta bebek fikrini rafa kaldırcam dedimmm eeeeeeeeehhh dedimm ve geldii inanamıyorumm lütfen sende daha yolun çok başındasın kendini şimdiden yıpratmaa emi kuşummmmm opuyorumnanaktan

sagl canm yormn ıcın işte beklenmedık belrtlr göryorum işte belım ve karnm agryr ve testlr dahada slik cıkmaya aslyr gun gectıkte anlm veremyrm:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
X