Tebrikler iekcik!

tebrik ederim çiçekcik.. Allah nazardan saklasın, bebişini sana ve eşine bağışlasın inşş..... :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

kuşuuuum tebrikler, buradan da kutlayayım, preseed topiği olarak çok sevindik haberine, asıl iş rahat olabilmek, başarabilen hamiş zaten, inşallah sağlıklı ve güzel bir 9 ay geçirirsin, darısı isteyen tüm arkadaşların ve benim başıma, amiiiiin :)

kuşuuuum tebrikler, buradan da kutlayayım, preseed topiği olarak çok sevindik haberine, asıl iş rahat olabilmek, başarabilen hamiş zaten, inşallah sağlıklı ve güzel bir 9 ay geçirirsin, darısı isteyen tüm arkadaşların ve benim başıma, amiiiiin :)

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN
canım benimmmmmmmmm çok çok teşekkür ederimmmmmmmmmmmmm inşallah canım benim darısı sizlereee tatlım dualarım sizinleeee hepppppp
aynen öylee rahat bırakıncaa biraz daha kolaylaşıyor tatlımm allahım hepimizin gönlüne göre nasip etsin inşallahhh

ÇıÇeĞım tebrıkler canım ya...allahım saĞlıklı sıhatlı kucaĞına almayıda nasıp etsın ınŞallah...

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN
canım benimmmmmmmmm çok çok teşekkür ederimmmmmmmmmmmmm inşallah canım benim darısı sizlereee tatlım dualarım sizinleeee hepppppp
aynen öylee rahat bırakıncaa biraz daha kolaylaşıyor tatlımm allahım hepimizin gönlüne göre nasip etsin inşallahhh

muuuuuccccckkkkaydirigubbakcemile3

Kıttyy benımkıne Şımdıden hazırlan bak ÖnÜmÜzdekı ay bÖle dandık kutlama ıstemem ben baŞtan sÖyleyım gÜzel bıŞeyler ayarla artık

ÇİÇeĞİm tebrİkler canım ya...allahım saĞlıklı sıhatlİ kucaĞına almayıda nasİp etsİn İnŞallah...

saolll benim hırçın kedimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm inşallah bu ayda sen vericen kittylen birlikteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee opuyorumnanaktan

Kİttyy benİmkİne Şİmdİden hazırlan bak ÖnÜmÜzdekİ ay bÖle dandİk kutlama İstemem ben baŞtan sÖyleyİm gÜzel bİŞeyler ayarla artık

hahaaaa kuzum sen kal hamiş yiğenimizeeeeeee tüm topikler feda olsunnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan

ayyh çiçeeem!!!!!! heryerden kutladıım bir burası kalmışşş buradan da geri kalmayayımmm dedimmm kaydirigubbakcemile3
Tebriikkk ederimmmmmmmmmmmmmmmm
allah'ım kucagına almayı da nasip etsinn!
bizlere de dua et emiiiiiiiiiii a.s.

Bebekime ve sincapıma katılıyoooruumm bizle tanıstıgının 1aysonrası hamiş olduunn!!
ayagını sürdün hadi bakalım sıra bizde insallahh! seni seviyooruuzz iyiki varsıınn ! :1hug:
kendim hamiş olsam bu kadar sevinmezdim herhalde ya :)

Çiçemmmmm tebrik ederim bitanem..........Allahım saglıcakla kucagına alabilmeyi nasip etsin....
bak çiçem bizede bol bol dua edeceksin .......
opuyorumnanaktanöpüyorum fındığınla senii..
Maşalalh ya

Kittycim ellerine saglık canım bu akdar ince düşünlerin içinde gerçekten en büyük sevgiyi ilgi ve alakayı hakediyorsun ablacım....darısı seninde başına sonra bizlere kocaman öpüyorum

cok mutluyum hemide cokkkkkkkkkkk sositosositodelikafadulden:dance::teytey::sm_cool:

fılaş fılaş fılaşşşşşşşşşşşşş!
işte beklenen sonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!! çiçekcikkkk hamile miiiiiiiii azzz sonraaaaaaaaaaaa... hahhahahaaaaaaaa ay nerden nasıl teprik etsem zati dünden beri ediom ama öyle sevindik ki her bi yere yazasımız var valla topikcekkkkk.... :hooray::hooray::sm_cool:

rüyamda görmüştüm çiçeeem hamileydi ve beraber seviniyorduk. yeni güne onun sevinciyle uyandım. öyle çok rüya gören ve gördükleri çıkan biri değilimdir haaaaa yanlış anlaşılmasın. adetine üç beş gün vardı dur dedim sölemim, bişi çıkmazsa boşa ümit vermim. ama ateş tablosu o kadar umut vericiydi ki, hatta benimkine çok benziyordu.. acabaaaa? dedim.. ama benim rüyalarım çıkmazdı ki?..:sm_confused:

sonucu alınca anneme de diyiverdim. o rüyayı sen diil içindeki sabi görmüştür diyince tüylerim diken diken oldu. meğer benim meleğim gelecek kardeşini haber vermiş bana. ah benim meleğim, öyle çok seviyorum ki onu..

biz ayağımızı sürdük, şimdi fikfikçilik sırası sizde.. önce kittim bayrağı sen devraldın..turkbayragi
gelecek güzel haberleri bekliyoruz meleklerimizle.. ve dua ile..

canim benim senide kendi topiginde bikere daha tebrik edim,,,
tebrikler canim tebrikler,,,allah tamamina erdirsin ins ins ins,,,
allah sagsalim saglikli ve hayirli bi evlat kucagina almak nasip etsin ins ins ins,,, :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

tebrikler canımmmmm a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
darısı başımıza :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

X