Tebrikler iekcik!

bende tam melegin hissetmiştir diyecektimki annen benim dusuncelerime tercuman olmus fikfikcibasım :1hugpuyorumnanaktan

bayragı bana bırakmayın canım ya yazık kızlara cok uzun sure beklemek zorunda kalabilirler :roflol::roflol: melekler sehrine cevirdiniz burayı :dance::teytey: allahım nazarlardan korusun yigenlerimi :1hug:

ohohohooo kiticimmmmm sen baştan böle sölersen beklerler evet emin ol. önce ümit edicen, sonra inanıcan, sonra da göbüşüne müjdeyi kondurucan anacım.. çiçekcikle beni bilion biz hep ümit doluyduk, mücadeleyi hiç bırakmadık. zaman zaman küstük, yorulduk ama hiç vazgeçmedik. ben öteki ayki ovulasyon testlerimi bile hazırlamıştım hatta hamilemiyim diye bakmaya bile kıyamadım öteki ayı ziyan etmim diye.. sana fikfikçibaşılık da 3 ay süre tanıom.. 3 ay bişi çıkmazsa istifanı verirsin. :dilcikar: hade bakam görevi aldın dee hadeee yolaaaa!!!:enbuyukkk:turkbayragi:hooray::hooray:

TIFF'ime katılıyorum kitican bence de sıra sende. gerçi ben de nerden çıktıysam ama ne bileyim içimden senin devralman geçiverdi :)))))))))

hayırlısı olsun inşallah. TIFF'ime çiçeeme sevindiğimiz gibi sana da sevinelim inşallah kiticanım :1hug:

tebrik ederimmmopuyorumnanaktan
saol canım darııs sana inşallahhh

tebrikler rabbim saglıklı kucagına almayıda nasip etsin...
aminnn canımmm çok saoll opuyorumnanaktan

canım allah razı olsun kuşumm benimmmmmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan

yerim seni ben yaaaaaaaaaaaaaaaaa canım benimmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan

tebrikler tebrikler tebrikler........ :dance: :dance: :hooray: zafer senindir..........
çok çok saol kuşummmmmmmmm ya darısı sana inşallahhhh opuyorumnanaktan

canım benimm çok çok saolll darısı sana inşallahhhh dualarım hep sizlerleeeeeeeeeeeee opuyorumnanaktan

cok mutluyum hemide cokkkkkkkkkkk sositosositodelikafadulden:dance::teytey::sm_cool:

canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan

CANIM BENİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM YAAAAAAAAAAAAAA GÖZLEİRMİ DOLDURDUN CANIM ARKADAŞIMMM BENİMMM YAA İYİKİ SENİ TANIMIŞIMMMMMMMMM İYİKİİ BEBEM YAA BANA UĞUR GETİRDİNNNNNNNNN BENDE SAYENDE İNŞALLAHH DİĞER ARKADAŞLARIMA UĞUR GETİRCEMMMMMMMMMMM CANIM BENİMMMMMMMMM DÜNÜRÜMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM BENİM kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

tebrikler canim,cok sevindim....
canım çok teşkür ederimmmm opuyorumnanaktan

gözün aydin canim tebrikler
saol canım benimmmmmm opuyorumnanaktan

aay canım benimmmmmmmmm çok saol AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
darısı sana inşallahhhhhhhh opuyorumnanaktan

tebrikler canımmmmm a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
darısı başımıza :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

çok saol kuşum yaa darıısıı sana inşallahh opuyorumnanaktan

ayy canım benimmmmmm inşallah melekler şehrine senin melekte gelince şenlenicekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk opuyorumnanaktan

evett kesinlikleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee haklııı kittyyyy fikfikçi,başısın artık ben yazımı değiştiriyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yoksa fena olurrrrrrrrrrr klava:

canım benim doğru diyor tiff demii kuşummm kaydirigubbakcemile3

fikfikcibasımız hayırlı olsuuunnnn a.s.
bencede cok dogru bir karar olmuss )))))

çicekçik seni ateş ölçme topiğnden biliyorum demek hamilesin çok sevindim.gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

hemşommmmmmmmmm yerim ben senide miniğinideeee çok sevindim nan inankiii heyoooo heyooooo heyoooooooooooooooo allahım sağlıcakla cücünü kucağına almayı nasip eder inşallahhhhh mujukaaaaaaaa

hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün darısı bize işallah

canımmmmmmmmm çiçeğim çooooooooooooooooook mutlu oldum yaaaaaaaaa Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizlerede dua et darısı bizlerin başına inş. sizi çooooooooook seviyorummmmmmmmmm

tebrikler cnaım hayırlı olsun
çok saol canım benimmm opuyorumnanaktan

hemşommmmmmmmmm yerim ben senide miniğinideeee çok sevindim nan inankiii heyoooo heyooooo heyoooooooooooooooo allahım sağlıcakla cücünü kucağına almayı nasip eder inşallahhhhh mujukaaaaaaaa

AMİNNNNNNNNNNNNN
ayyyyyyy hemşommmm benimmm yaa hala inanamıyorum şaka gibi sankiiiiiii yaa allahım sizlerede yaşatsın inşallahhh bu duyguyuu canım dualarımdasınızz heppppp opuyorumnanaktan

Hayırlı ugurlu olsun allah tamamına erdİrsİn

aminnn canım benim çok saol opuyorumnanaktan

ne mutlu,rabbim kavuştursun bebişini inş.gamyoncuiremsu
aminnn canım çok çok saol opuyorumnanaktan

Hayırlı ugurlu olsun allah tamamına erdİrsİn
aminnnnnnnnnn canım benimmmmmmmm opuyorumnanaktan

hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün darısı bize işallah
saol canım benimm AMİNNNNN opuyorumnanaktan

canımmmmmmmmm çiçeğim çooooooooooooooooook mutlu oldum yaaaaaaaaa Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizlerede dua et darısı bizlerin başına inş. sizi çooooooooook seviyorummmmmmmmmm

yaaaaaaaaaaaaaaaaaa bebekimmmmm bende inanamıyorum çok saol kuşum yaaaa hep dualarımdasınız allahım sizlerede tez zamanda yaşatsın bu duyguyu kuşummmm bende seni çok seviyorummmmmmmm opuyorumnanaktan

tebrik ederim canım. çok sevindim. kendimin olmuş gibi. çünkü tüm yaz boyunca gerek ovulasyon topiğinde gerekse preseed gerekse incir kürü topiğinde ve diğer tüm gebelik topiklerinde dertleştik. senin hamile olduğunu görünce umudum arttı. hayırlı ve sağlıklı bir evlat olur inşallah. darısı başımıza.

yazı kaçırdın ama sonbaharı yakaladın canım. inşallah biz de yakalarız.

yazı kaçırdın ama sonbaharı yakaladın canım. inşallah biz de yakalarız.

AMİNNNNNNNNNNNNNN
ayyy canım benimmm inşallahhh canımm dualarım hep sizinleee allahımm sizlerede yaşatsın bu güzel duyguyu inşallahhhhhhhh opuyorumnanaktan
yakalıycaksınızzz ben buna inanıyorumm tatlım ben umudumu kaybettiğim bi zamanda geldi meleğimmmm inşallah sizedeeee melekleriniz gelicekk tez zamandaaaaaaaaa opuyorumnanaktan

canımcım karşılaşamadık bir kaç gündür.. folic plus kullanmayı unutma........lmaz: önemlii gerçi sen biliyorsundur ama ben yine hatırlatmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…