fılaş fılaş fılaşşşşşşşşşşşşş!
işte beklenen sonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!! çiçekcikkkk hamile miiiiiiiii azzz sonraaaaaaaaaaaa... hahhahahaaaaaaaa ay nerden nasıl teprik etsem zati dünden beri ediom ama öyle sevindik ki her bi yere yazasımız var valla topikcekkkkk.... :hooray::hooray::sm_cool:
rüyamda görmüştüm çiçeeem hamileydi ve beraber seviniyorduk. yeni güne onun sevinciyle uyandım. öyle çok rüya gören ve gördükleri çıkan biri değilimdir haaaaa yanlış anlaşılmasın. adetine üç beş gün vardı dur dedim sölemim, bişi çıkmazsa boşa ümit vermim. ama ateş tablosu o kadar umut vericiydi ki, hatta benimkine çok benziyordu.. acabaaaa? dedim.. ama benim rüyalarım çıkmazdı ki?..:sm_confused:
sonucu alınca anneme de diyiverdim. o rüyayı sen diil içindeki sabi görmüştür diyince tüylerim diken diken oldu. meğer benim meleğim gelecek kardeşini haber vermiş bana. ah benim meleğim, öyle çok seviyorum ki onu..
biz ayağımızı sürdük, şimdi fikfikçilik sırası sizde.. önce kittim bayrağı sen devraldın..turkbayragi
gelecek güzel haberleri bekliyoruz meleklerimizle.. ve dua ile..
bende tam melegin hissetmiştir diyecektimki annen benim dusuncelerime tercuman olmus fikfikcibasım :1hugpuyorumnanaktan
bayragı bana bırakmayın canım ya yazık kızlara cok uzun sure beklemek zorunda kalabilirler :roflol::roflol: melekler sehrine cevirdiniz burayı :dance::teytey: allahım nazarlardan korusun yigenlerimi:1hug:
saol canım darııs sana inşallahhhtebrik ederimmmopuyorumnanaktan
aminnn canımmm çok saoll opuyorumnanaktantebrikler rabbim saglıklı kucagına almayıda nasip etsin...
canım allah razı olsun kuşumm benimmmmmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktanayyh çiçeeem!!!!!! heryerden kutladıım bir burası kalmışşş buradan da geri kalmayayımmm dedimmm kaydirigubbakcemile3
Tebriikkk ederimmmmmmmmmmmmmmmm
allah'ım kucagına almayı da nasip etsinn!
bizlere de dua et emiiiiiiiiiii a.s.
yerim seni ben yaaaaaaaaaaaaaaaaa canım benimmmmmmmmmmm opuyorumnanaktanBebekime ve sincapıma katılıyoooruumm bizle tanıstıgının 1aysonrası hamiş olduunn!!
ayagını sürdün hadi bakalım sıra bizde insallahh! seni seviyooruuzz iyiki varsıınn ! :1hug:
kendim hamiş olsam bu kadar sevinmezdim herhalde ya :)
çok çok saol kuşummmmmmmmm ya darısı sana inşallahhhh opuyorumnanaktantebrikler tebrikler tebrikler........ :dance: :dance: :hooray: zafer senindir..........
canım benimm çok çok saolll darısı sana inşallahhhh dualarım hep sizlerleeeeeeeeeeeee opuyorumnanaktanÇiçemmmmm tebrik ederim bitanem..........Allahım saglıcakla kucagına alabilmeyi nasip etsin....
bak çiçem bizede bol bol dua edeceksin .......opuyorumnanaktanöpüyorum fındığınla senii..
Maşalalh ya
Kittycim ellerine saglık canım bu akdar ince düşünlerin içinde gerçekten en büyük sevgiyi ilgi ve alakayı hakediyorsun ablacım....darısı seninde başına sonra bizlere kocaman öpüyorum
cok mutluyum hemide cokkkkkkkkkkk sositosositodelikafadulden:dance::teytey::sm_cool:
fılaş fılaş fılaşşşşşşşşşşşşş!
işte beklenen sonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!! çiçekcikkkk hamile miiiiiiiii azzz sonraaaaaaaaaaaa... hahhahahaaaaaaaa ay nerden nasıl teprik etsem zati dünden beri ediom ama öyle sevindik ki her bi yere yazasımız var valla topikcekkkkk.... :hooray::hooray::sm_cool:
rüyamda görmüştüm çiçeeem hamileydi ve beraber seviniyorduk. yeni güne onun sevinciyle uyandım. öyle çok rüya gören ve gördükleri çıkan biri değilimdir haaaaa yanlış anlaşılmasın. adetine üç beş gün vardı dur dedim sölemim, bişi çıkmazsa boşa ümit vermim. ama ateş tablosu o kadar umut vericiydi ki, hatta benimkine çok benziyordu.. acabaaaa? dedim.. ama benim rüyalarım çıkmazdı ki?..:sm_confused:
sonucu alınca anneme de diyiverdim. o rüyayı sen diil içindeki sabi görmüştür diyince tüylerim diken diken oldu. meğer benim meleğim gelecek kardeşini haber vermiş bana. ah benim meleğim, öyle çok seviyorum ki onu..
biz ayağımızı sürdük, şimdi fikfikçilik sırası sizde.. önce kittim bayrağı sen devraldın..turkbayragi
gelecek güzel haberleri bekliyoruz meleklerimizle.. ve dua ile..
canım çok teşkür ederimmmm opuyorumnanaktantebrikler canim,cok sevindim....
saol canım benimmmmmm opuyorumnanaktangözün aydin canim tebrikler
canim benim senide kendi topiginde bikere daha tebrik edim,,,
tebrikler canim tebrikler,,,allah tamamina erdirsin ins ins ins,,,
allah sagsalim saglikli ve hayirli bi evlat kucagina almak nasip etsin ins ins ins,,, :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
tebrikler canımmmmm a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
darısı başımıza :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ayy canım benimmmmmm inşallah melekler şehrine senin melekte gelince şenlenicekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk opuyorumnanaktanbende tam melegin hissetmiştir diyecektimki annen benim dusuncelerime tercuman olmus fikfikcibasım :1hugpuyorumnanaktan
bayragı bana bırakmayın canım ya yazık kızlara cok uzun sure beklemek zorunda kalabilirler :roflol::roflol: melekler sehrine cevirdiniz burayı :dance::teytey: allahım nazarlardan korusun yigenlerimi:1hug:
evett kesinlikleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee haklııı kittyyyy fikfikçi,başısın artık ben yazımı değiştiriyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmohohohooo kiticimmmmm sen baştan böle sölersen beklerler evet emin ol. önce ümit edicen, sonra inanıcan, sonra da göbüşüne müjdeyi kondurucan anacım.. çiçekcikle beni bilion biz hep ümit doluyduk, mücadeleyi hiç bırakmadık. zaman zaman küstük, yorulduk ama hiç vazgeçmedik. ben öteki ayki ovulasyon testlerimi bile hazırlamıştım hatta hamilemiyim diye bakmaya bile kıyamadım öteki ayı ziyan etmim diye.. sana fikfikçibaşılık da 3 ay süre tanıom..3 ay bişi çıkmazsa istifanı verirsin. :dilcikar: hade bakam görevi aldın dee hadeee yolaaaa!!!:enbuyukkk:turkbayragi:hooray::hooray:
TIFF'ime katılıyorum kitican bence de sıra sende. gerçi ben de nerden çıktıysam ama ne bileyim içimden senin devralman geçiverdi :)))))))))
hayırlısı olsun inşallah. TIFF'ime çiçeeme sevindiğimiz gibi sana da sevinelim inşallah kiticanım :1hug:
çicekçik seni ateş ölçme topiğnden biliyorum demek hamilesin çok sevindim.gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
çok saol canım benimmm opuyorumnanaktantebrikler cnaım hayırlı olsun
hemşommmmmmmmmm yerim ben senide miniğinideeee çok sevindim nan inankiii heyoooo heyooooo heyoooooooooooooooo allahım sağlıcakla cücünü kucağına almayı nasip eder inşallahhhhh mujukaaaaaaaa
Hayırlı ugurlu olsun allah tamamına erdİrsİn
aminnn canım çok çok saol opuyorumnanaktanne mutlu,rabbim kavuştursun bebişini inş.gamyoncuiremsu
aminnnnnnnnnn canım benimmmmmmmm opuyorumnanaktanHayırlı ugurlu olsun allah tamamına erdİrsİn
saol canım benimm AMİNNNNN opuyorumnanaktanhayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün darısı bize işallah
canımmmmmmmmm çiçeğim çooooooooooooooooook mutlu oldum yaaaaaaaaa Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizlerede dua et darısı bizlerin başına inş. sizi çooooooooook seviyorummmmmmmmmm
tebrik ederim canım. çok sevindim. kendimin olmuş gibi. çünkü tüm yaz boyunca gerek ovulasyon topiğinde gerekse preseed gerekse incir kürü topiğinde ve diğer tüm gebelik topiklerinde dertleştik. senin hamile olduğunu görünce umudum arttı. hayırlı ve sağlıklı bir evlat olur inşallah. darısı başımıza.
yazı kaçırdın ama sonbaharı yakaladın canım. inşallah biz de yakalarız.