Tebrikler iekcik!

tebrik ederim tekrar çiçeğim Rabbim sağlıklı bir hamilelikten sonra hemencecik veriversin kucağınaaaaaaaaaaaa inş

tebrikler canım arkadaşım, güzel çiçeeeeem benim opuyorumnanaktan

seni tanıdığım için ve tanışmamızdan sadece 1 ay sonra hamile kaldığın için çok mutluyum :))))))))))))

yavrunu sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah, seni çoook çooook seviyorum

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yaa kittyyyy bak ilk defa gözlerim doldduu yaaaa domuz gibiyim diyordumm al işte beni çok duygulandırdınn canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allahım tez zamandaaaaaa sanada yaşatsınn inşallahhh allahımm sen büyüksünnnn dualarım hep sizinleee kityymm önceliklee seninleeeeeeeeeeeeee canım benimmmmmmmmmmmmmmmm
çok çok teşkür ederim canımm benimmmm yaaaa valla buda olacakmıydıı yaaaaa inanamıyorum şaka mı buuu yaa valla şoktayım ben halaaa

çok saolun kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr allah sizlerden razı olsunn hepiniznden allahım herbirimizin gönlüne göre versin inşallahhhh allahımmm inşallahh herbirinizin yüzünü güldürsünnnnnn

kittyyyyyyyyyyyyyy canım benimmmmmmmmmmmmmmmmm sanada tekrar teşkür ederim canım benimmmmmmmmmmmm

o kadar mutluyumki cicegim arka arkaya çok guzel haberler almaya basladık inşallah devamıda gelecek bidenem :1hugpuyorumnanaktan dahada guzel birseyler hazırlamak isterdim ama aceleyle ancak bu kadar oluyor kaydirigubbakcemile3 cosmosumunkide öyle aceleye gelmişti cok daha özel ve guzel birseyler yapmayı isterdim ama acele olarak ancak bu kadar oluyorkaydirigubbakcemile3

birsey degil bidenem o topik senin bu topik benim kos kos yoruldun sabit bir yerin olsun diye aceleyle hazırladım birseyler :roflol:

Tbrk ederm canmmmmm .... Elıne saglk kıttycım sennde ınaŞllh Önce sana sonrada bıze nasıp eder canm benım yaaa

kıssssssssssssssssss
inanamıyorummmm sayfaları gezerken gördüm kuşummmmmmmmmmmmmmmm çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmm ne zaman öğrendinnn daha 2 gün önce yazıştıkkk
ayyyy nasıl sevindim anlatamammmmmmmmmmm
canım tebrik ederim Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhopuyorumnanaktanzemuszemus:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Tbrk ederm canmmmmm .... Elıne saglk kıttycım sennde İnaŞllh Önce sana sonrada bıze nasıp eder canm benım yaaa

amin mücüm amin :Saruboceq::Saruboceq: inşallah herkesten guzel haberler gelecek yakında :Saruboceq::Saruboceq:

birsey degil bidenem o topik senin bu topik benim kos kos yoruldun sabit bir yerin olsun diye aceleyle hazırladım birseyler :roflol:
hahahaaa canım benimmm yaaaaaa kıyamam sanaa bennn seni çok seviyorum canım arkadaşım allahım sanada tez zamanda verecek meleğini inşallahhh

Tbrk ederm canmmmmm .... Elıne saglk kıttycım sennde İnaŞllh Önce sana sonrada bıze nasıp eder canm benım yaaa
saol canım darısı size inşallah canımm

saolll canımmmm yaaa ovulasyon tetsleri bize uğurlu geldi sanırımmmmm opuyorumnanaktan AMİNNNNNNNNNNNNNNNN inşallah hepbirliktee alıcaz şekercimmmm yaa kısmet iştee yaaa opuyorumnanaktan

tbrikler rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

tebrikler canım.

saol canımmm

nazar: nazar: nazar:

ayyy anne olarak geçirdiğin ilk gün bugün. daa doğrusu anne olduğunu bilerek geçirdiğin ilk gün. ne kadar heyecan verici. kim derdi ki çiçeeem için 12 ekim çok özel bir gün olacak diye :)))))))))

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin biricik arkadaşım muuuuuuuuuckkkkkkkkkk

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN opuyorumnanaktan
aayyy canım benimmm yaaa evet yaaa nerden bilebilirizzz nasılda sürprizler yapıyor hayatt canım yaa inşallah sizede böylee gelicek ansızınnnn bir gün bebem yaaa inşallahhhh

Çiçeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmm len beraber mi doğurcaz biz senle delikafadulden
hadi allah tamamına erdrsn hepimizi inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…