Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yaa kittyyyy bak ilk defa gözlerim doldduu yaaaa domuz gibiyim diyordumm al işte beni çok duygulandırdınn canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allahım tez zamandaaaaaa sanada yaşatsınn inşallahhh allahımm sen büyüksünnnn dualarım hep sizinleee kityymm önceliklee seninleeeeeeeeeeeeee canım benimmmmmmmmmmmmmmmm
çok çok teşkür ederim canımm benimmmm yaaaa valla buda olacakmıydıı yaaaaa inanamıyorum şaka mı buuu yaa valla şoktayım ben halaaa
çok saolun kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr allah sizlerden razı olsunn hepiniznden allahım herbirimizin gönlüne göre versin inşallahhhh allahımmm inşallahh herbirinizin yüzünü güldürsünnnnnn
kittyyyyyyyyyyyyyy canım benimmmmmmmmmmmmmmmmm sanada tekrar teşkür ederim canım benimmmmmmmmmmmm
Tbrk ederm canmmmmm .... Elıne saglk kıttycım sennde İnaŞllh Önce sana sonrada bıze nasıp eder canm benım yaaa
hahahaaa canım benimmm yaaaaaa kıyamam sanaa bennn seni çok seviyorum canım arkadaşım allahım sanada tez zamanda verecek meleğini inşallahhhbirsey degil bidenem o topik senin bu topik benim kos kos yoruldun sabit bir yerin olsun diye aceleyle hazırladım birseyler :roflol:
saol canım darısı size inşallah canımmTbrk ederm canmmmmm .... Elıne saglk kıttycım sennde İnaŞllh Önce sana sonrada bıze nasıp eder canm benım yaaa
kıssssssssssssssssss
inanamıyorummmm sayfaları gezerken gördüm kuşummmmmmmmmmmmmmmm çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmm ne zaman öğrendinnn daha 2 gün önce yazıştıkkk
ayyyy nasıl sevindim anlatamammmmmmmmmmm
canım tebrik ederim Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhopuyorumnanaktanzemuszemus:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
tbrikler rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
tebrikler canım.
nazar: nazar: nazar:
ayyy anne olarak geçirdiğin ilk gün bugün. daa doğrusu anne olduğunu bilerek geçirdiğin ilk gün. ne kadar heyecan verici. kim derdi ki çiçeeem için 12 ekim çok özel bir gün olacak diye :)))))))))
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin biricik arkadaşım muuuuuuuuuckkkkkkkkkk