• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tebligat gelir mi

Huzur02092016

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2018
4
0
1
35
Merhaba arkadaşlar ben eşimden ayrılıyorum mahkeme tarafından eve psikolog ve uzman gelecek kızımla konuşmak için benim merak ettiğim konu acaba bu ekip eve haber mi verip geliyor yoksa habersiz mi geliyor nette çok araştırdım ama bulamadım onlar gelir geri dönerler diye evden cikamiyorum cevaplar için şimdiden teşekkür ederim

Beni bir gün önce arayıp şu saatte geleceğiz demişlerdi.
Günaydın.
Merak ettim,evlatların yaşı küçükse mi geliyor uzman,psikolog vs.?
Yoksa her boşanmada evlatların yaşı kaç olursa olsun,mesela çocuk 30 yaşında evli bile olsa gelip görüşmek isterler mi?
Komik bir soru olabilir de aklıma takıldı sadece. :KK51:

Günaydın.
Merak ettim,evlatların yaşı küçükse mi geliyor uzman,psikolog vs.?
Yoksa her boşanmada evlatların yaşı kaç olursa olsun,mesela çocuk 30 yaşında evli bile olsa gelip görüşmek isterler mi?
Komik bir soru olabilir de aklıma takıldı sadece. :KK51:
Söz konusu olan velayet olduğuna göre 18 yaş üstü olmaz gibi geliyor.

Benimkiler kendi başlarına karar verecek olgunlukta değillerdi. Belli bir yaştan sonra çocuğa soruyorlar diye biliyorum ama emin değilim.
Objektif değerlendirme yapamayacak yaştaki çocuklar için yapıyorlar görüşmeyi. Rapor hazırlayıp dosyaya ekliyorlar.

30 yasindaki evli insan artik cocuk degilki kendi kararlarini gayet net verebilen bir birey kim neden sorsun 30 yasindaki insana Laale Laale

Söz konusu olan velayet olduğuna göre 18 yaş üstü olmaz gibi geliyor.

Benimkiler kendi başlarına karar verecek olgunlukta değillerdi. Belli bir yaştan sonra çocuğa soruyorlar diye biliyorum ama emin değilim.
Objektif değerlendirme yapamayacak yaştaki çocuklar için yapıyorlar görüşmeyi. Rapor hazırlayıp dosyaya ekliyorlar.

30 yasindaki evli insan artik cocuk degilki kendi kararlarini gayet net verebilen bir birey kim neden sorsun 30 yasindaki insana Laale Laale

Çok teşekkürler.
Ben velayet olarak değerlendirmemiştim.
Hani anne-baba yüzünden bozulan psikoloji açısından.
Malum herkes kendini haklı görüyor da acaba evlatlar ne hissediyor,ne düşünüyor,duyan,bilen yok.

Back