Güle güle kullan cok güzeller :)
Teşekkür ederim :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güle güle kullan cok güzeller :)
Amin teşekkür ederim :)Allah güle güle kullanmayı nasip etsin,herşyin çok cici![]()
Ne güzel şeyler yazmışsın çok teşekkür ederim. Uzun zaman önce almak insanın o ruha daha bir inanmasını bağlanmasını da sağlıyor. Sen sonradan da almış olsan her şey en güzelidir eminim. Allahım zamanı hemen geçirsin de mutlu yuvanıza kavuşun inşallah canımmaşallahh cnm eşyalarının ehpiciğide birbirinden güzel tatlı şekermi şeker şeyler bayıla bayıla baktım diye bilirmallah güzel günlerde aşkla sevgiyle kullanmak nasip etsin cnm çok begendim
![]()
maşallah daha nişanlanmadan baya yapmışssın cnm aslıdna bir ayndan ii oluyor erkenden al al koy bi köşeye annem zamanaında bazı eşyalarımı öyle yapmış
bende 3 ay önceden başladım büyük bi hızla 3 ayda çok şey aldım ama hala bitmedi eksiklerim
benim düğüne tam 2.5 ay kaldı bakalım hızlı bi tempoyla onalrıda yapmam lazım allahın izniyle
![]()
Güle güle kullanın herşey çok güzel![]()
Amin teşekkür ederim :)
Ne güzel şeyler yazmışsın çok teşekkür ederim. Uzun zaman önce almak insanın o ruha daha bir inanmasını bağlanmasını da sağlıyor. Sen sonradan da almış olsan her şey en güzelidir eminim. Allahım zamanı hemen geçirsin de mutlu yuvanıza kavuşun inşallah canım
Sağ olasın :)
Ne güzel, ne cici bir çeyiz, mutfak setlerin hele pek şeker. Güle güle, mutlulukla kullanın hepsini inşallah.
agzından bal damlıyor resmen cnm çoook saol inşallahh inşallah tek istediğin şuan zamanın akması valla![]()
![]()
benimde kahvaltı takımım marine temalı hepsi birbirinden güzel güzel günlerde kullanman dileğiyle![]()
Eki Görüntüle 1079341 Eki Görüntüle 1079342 Eki Görüntüle 1079343 Eki Görüntüle 1079344 Eki Görüntüle 1079346
Bugün de bunlar aramıza katıldı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eki Görüntüle 1079341 Eki Görüntüle 1079342 Eki Görüntüle 1079343 Eki Görüntüle 1079344 Eki Görüntüle 1079346
Bugün de bunlar aramıza katıldı
Teşekkür ederim kızlar. Carrefour ve english home'dan aldım.
Bunlar da bizim çeyizimizin yeni cicileri oldularr![]()
![]()
Tek kişilik nevresim, kapı önü tutacağı ve fincanlarımızz :))
Eki Görüntüle 1096856
Eki Görüntüle 1096853 Eki Görüntüle 1096854 Eki Görüntüle 1096855
hepsi çok cici güle güle kullan![]()