• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Teamcoco'nun çeyizleri [Yeni.]

maşallahh cnm eşyalarının ehpiciğide birbirinden güzel tatlı şekermi şeker şeyler bayıla bayıla baktım diye bilirm :16: allah güzel günlerde aşkla sevgiyle kullanmak nasip etsin cnm çok begendim :D :32::32: maşallah daha nişanlanmadan baya yapmışssın cnm aslıdna bir ayndan ii oluyor erkenden al al koy bi köşeye annem zamanaında bazı eşyalarımı öyle yapmış :D bende 3 ay önceden başladım büyük bi hızla 3 ayda çok şey aldım ama hala bitmedi eksiklerim:49: benim düğüne tam 2.5 ay kaldı bakalım hızlı bi tempoyla onalrıda yapmam lazım allahın izniyle :32:

Allah güle güle kullanmayı nasip etsin,herşyin çok cici:21:
Amin teşekkür ederim :)
maşallahh cnm eşyalarının ehpiciğide birbirinden güzel tatlı şekermi şeker şeyler bayıla bayıla baktım diye bilirm :16: allah güzel günlerde aşkla sevgiyle kullanmak nasip etsin cnm çok begendim :D :32::32: maşallah daha nişanlanmadan baya yapmışssın cnm aslıdna bir ayndan ii oluyor erkenden al al koy bi köşeye annem zamanaında bazı eşyalarımı öyle yapmış :D bende 3 ay önceden başladım büyük bi hızla 3 ayda çok şey aldım ama hala bitmedi eksiklerim:49: benim düğüne tam 2.5 ay kaldı bakalım hızlı bi tempoyla onalrıda yapmam lazım allahın izniyle :32:
Ne güzel şeyler yazmışsın çok teşekkür ederim. Uzun zaman önce almak insanın o ruha daha bir inanmasını bağlanmasını da sağlıyor. Sen sonradan da almış olsan her şey en güzelidir eminim. Allahım zamanı hemen geçirsin de mutlu yuvanıza kavuşun inşallah canım :16::16:
Güle güle kullanın herşey çok güzel :16:

Sağ olasın :)

Ne güzel, ne cici bir çeyiz, mutfak setlerin hele pek şeker. Güle güle, mutlulukla kullanın hepsini inşallah.

Amin teşekkür ederim :)

Ne güzel şeyler yazmışsın çok teşekkür ederim. Uzun zaman önce almak insanın o ruha daha bir inanmasını bağlanmasını da sağlıyor. Sen sonradan da almış olsan her şey en güzelidir eminim. Allahım zamanı hemen geçirsin de mutlu yuvanıza kavuşun inşallah canım :16::16:

Sağ olasın :)

agzından bal damlıyor resmen cnm çoook saol inşallahh inşallah tek istediğin şuan zamanın akması valla :D :54:

Ne güzel, ne cici bir çeyiz, mutfak setlerin hele pek şeker. Güle güle, mutlulukla kullanın hepsini inşallah.

Çoook teşekkür ederim. Amin inşallaah :)

agzından bal damlıyor resmen cnm çoook saol inşallahh inşallah tek istediğin şuan zamanın akması valla :D :54:

Bir ayın daha gitmiş bak :)
benimde kahvaltı takımım marine temalı hepsi birbirinden güzel güzel günlerde kullanman dileğiyle:nazar:

Teşekkür ederim sen de ağız tadıyla kullanırsın inşallah :)

Bugün mudodan aldıklarım :16:
$image.webp$image.webp$image.webp
Çeyizimiz tam gaz devam ediyor ama fırsat bulup resimlerini çekemiyorum :(

Son düzenleme:
Teşekkür ederim kızlar. Carrefour ve english home'dan aldım.

Bunlar da bizim çeyizimizin yeni cicileri oldularr :16: :16:
Tek kişilik nevresim, kapı önü tutacağı ve fincanlarımızz :))
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1398977224.873925.webp
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1398977204.208242.webp$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1398977211.912324.webp$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1398977218.161539.webp

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok teşekkür ederim amiiiinnn canımm ya :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X