Bende korkuyorum english home gitmeye issizim almamam lazim bakalimTeşekkür ederim tatlım, daha güzelleri senin olsun :))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende korkuyorum english home gitmeye issizim almamam lazim bakalimTeşekkür ederim tatlım, daha güzelleri senin olsun :))
Bende korkuyorum english home gitmeye issizim almamam lazim bakalim![]()
Yarın gidicem bennnMasa örtülerinde %50 indirim varmış alayım diyorum
![]()
Evet maili geldi ama alamam .s ben daha once almistim tul olanlardan simdilik yeter o![]()
Çok güzeller cnm ya bnde faydalandm sagolsn annm kaçırammış indirimi bn çalışıyorum mesaj gliyor ama gidip takip edemiyorum eve çok yakın annem hallediyor
Çok güzeller cnm ya bnde faydalandm sagolsn annm kaçırammış indirimi bn çalışıyorum mesaj gliyor ama gidip takip edemiyorum eve çok yakın annem hallediyor![]()
Çok güzel bunlar balığım![]()
Son zamanlarda aldıklarımın resimlerini çekemedim ama netten aldıklarım bunlar.
Eki Görüntüle 1001376 Eki Görüntüle 1001377 Eki Görüntüle 1001378
Bu arada yaza nişan vaaaar![]()
maşalah ne kadar çok havlun var english homelar tupperwarelar herşeyin çok güzel güle gül kullan hayırlı uğurlu olsun inallah canım![]()
Hepsi birbirinden güzel canım güle güle kullan.![]()
Balığımm hayırlı uğurlu olsun şimdiden demek yaza nişanlı bir kızçe oluyorsunDarısı benim başıma inşallah tabii önce hayırlısıyla bir damat adayı bulmak lazım
![]()
hepsi çok güzel, güle güle kullan![]()
Eveeeeeeeet![]()
Amiiiiinn canım benim Allah'ım en hayırlısını versin o güzel eşyalarınla huzuuur dolu bi yuva nasip etsin sana :))