• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

te Sonunda Burcuzgenin Dn Fotolar Huzurlarnzda

Uzun zamandırr misafirlerim vardı yatılı takip edemiyordum topikiiiopuyorumnanaktan

Harikaa harikaa yorumlar yazılmış yinee çok teşekkür ediyorummm
hepsini okumak büyük mutluluk verdi yine banaa....opuyorumnanaktan

mutluluk dileyenn kat katt mutluluk bulsun inşallahhh :Saruboceq:

bir ömür mutluluklar dilerim....

mekan çekimleri nerede yapıldı acaba öğrenebilir miyim? çok yazı olduğu için okuyamadım kusura bakmayın..

Önemli değil tatlımm olumunekankayizsmile onca yazıyı okumam mümkün değildi zaten kaydirigubbakcemile3

Adapazarının Doğançay köyünde çekimler yapıldı....kaydirigubbakcemile2
Aynı zamanda kayınvalidemin köyü burası.
kıraçın klibi ve cafe crown rekllamlarıda çekilmiş daha önce orada...a.s
harikaa bir yer....opuyorumnanaktan

baktıgım onca album arasında en orjınal en dogal en tâbi olan senınkıydı tek kelımeyle cok yakısmıssınız ve harkasınız allah bır omur mutlulugunuzu daım etsın..:nazar:

Amann Allah'ımmm...
Çok hoşsunuz ya maşallahh. Fotoğraflara, pozlara bittimm..:kedi:
Favori çiftimsiniz.:lepi:
O güzel yüzünüzden gülücüğünüz hiç eksik olmaz inşallah..:nazar:
Mutluluklar canımm.:1hug:

selam daha öncede sana bi kaç yorumda bulunmuşum. burcucum bende evlenip marmaris e yerleşiyorum bana yardımcı ol kuaför önerisind bulun lütfen sen bi süredir orda yaşıyorsun az çok bi bilgin olmuştur. senin kuaförün kim? cevabını bekliyorummm... teşekkürlerrrrr

selam daha öncede sana bi kaç yorumda bulunmuşum. burcucum bende evlenip marmaris e yerleşiyorum bana yardımcı ol kuaför önerisind bulun lütfen sen bi süredir orda yaşıyorsun az çok bi bilgin olmuştur. senin kuaförün kim? cevabını bekliyorummm... teşekkürlerrrrr

aaa marmarise gelin geliyorsun demek.
Ben vallahi hiç kuaföre gitmiyorum orda çünkü pahalı tüm kesim ve boylarımı memlekete gelince yaptırıyordum. şimdi kendi saç rengime döndüm zaten boyada yok. evde düzleştiricim fön makinam var kendim şekil veriyorum. ay geçen tüm ağdaya gidiyim dedim 55 tlmişşş :53: benim memlekette 25 tl idi. gitmiyorum vallahi:19: ama başka hangi konuda istersen yardımcı olmaya çalışırım canım

burcucum öncelikle herşeyin kusursuz olduğunu yazayım, herşey süper ötesi, gelinlik, saç, makyaj, fotoğraflar harika :34: bu arada bende izmitliyim tecrübelerine ve fikirlerine ihtiyacım olacak. Sonsuz mutluluklar eşinle sana :nazar:

allahım gördüğüm en sade gelin :12: ama itiraf etmeliyimki bu sadeli,k sana okarar çok yakışmışkı bayılarak resimlerine baktım canım mülkemmel olmuşsunuz ömür boyu mutluluklar

Back