• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

te Sonunda Burcuzgenin Dn Fotolar Huzurlarnzda

allah mutluluğunuzu daim etsin ben böyle eğlenceli cıvıl cıvıl bi çift görmedim :66: otomobilin önündeki vilmayla firet harika fikir nerden nasıl temin etcez.Birde fotoğrafları çekildiğiniz yerin manzarasıda çok hoş.

allah mutluluğunuzu daim etsin ben böyle eğlenceli cıvıl cıvıl bi çift görmedim :66: otomobilin önündeki vilmayla firet harika fikir nerden nasıl temin etcez.Birde fotoğrafları çekildiğiniz yerin manzarasıda çok hoş.

çok teşekkür ediyorum canım :17:
vilmayla fredi internetten sipariş verdik biz :16:
fotograflarda adapazarının doğançay köyünde çekildi canım

valla süpermiş o köy =) ayrıca özel msj gönderebiliosan hangi siteden aldığınızı da söyle emi.
ay canım üzerinden 2 seneden fazla geçti çok özür diliyorum hatırlamıyorum valalhi siteyi :17:
Çok doğal çok güzeller mutluluklar diliyorum.
Eşinin seni alnından öptüğü fotoğrafa bayıldım:)

çok teşekkür ediyorum tatlım çok sağoll :16:

2 seneden fazla oldu doğru.. Allah mutluluğunuzu bozmasın :86: bebiş varmı bebişş :1::emir_bebek:

AYY çok sevindim ömrü uzun olsun inşallah Rabbim analı babalı büyütsün :nazar:

mrh fotolarınız çokk güzel,hangi fotoğrafçıyla çalıştınız?ayrıca ewiniz we nikah fotolarınıza da
baktım her şey çok güzel Allah mutluluğunuzu daim etsin :)

AYY çok sevindim ömrü uzun olsun inşallah Rabbim analı babalı büyütsün :nazar:

çok teşekkür ederim canım aminnnn :16:

mrh fotolarınız çokk güzel,hangi fotoğrafçıyla çalıştınız?ayrıca ewiniz we nikah fotolarınıza da
baktım her şey çok güzel Allah mutluluğunuzu daim etsin :)

Dinçer Özdemir çekti fotograflarımızı canım.
facede falanda yazarsan çıkar ayrıca web siteside var.. :16:

anaaammmm balonlara bayıldımm çok guzel olmuşlar tabiki sizde öylee mutluluklar:61::nazar::69::66:

çok teşekkür ediyorum çok tatlısınızzz:16:

Back