te Sonunda Burcuzgenin Dn Fotolar Huzurlarnzda

allah mutluluğunuzu daim etsin ben böyle eğlenceli cıvıl cıvıl bi çift görmedim :66: otomobilin önündeki vilmayla firet harika fikir nerden nasıl temin etcez.Birde fotoğrafları çekildiğiniz yerin manzarasıda çok hoş.

allah mutluluğunuzu daim etsin ben böyle eğlenceli cıvıl cıvıl bi çift görmedim :66: otomobilin önündeki vilmayla firet harika fikir nerden nasıl temin etcez.Birde fotoğrafları çekildiğiniz yerin manzarasıda çok hoş.

çok teşekkür ediyorum canım :17:
vilmayla fredi internetten sipariş verdik biz :16:
fotograflarda adapazarının doğançay köyünde çekildi canım

valla süpermiş o köy =) ayrıca özel msj gönderebiliosan hangi siteden aldığınızı da söyle emi.
ay canım üzerinden 2 seneden fazla geçti çok özür diliyorum hatırlamıyorum valalhi siteyi :17:
Çok doğal çok güzeller mutluluklar diliyorum.
Eşinin seni alnından öptüğü fotoğrafa bayıldım:)

çok teşekkür ediyorum tatlım çok sağoll :16:

2 seneden fazla oldu doğru.. Allah mutluluğunuzu bozmasın :86: bebiş varmı bebişş :1::emir_bebek:

AYY çok sevindim ömrü uzun olsun inşallah Rabbim analı babalı büyütsün :nazar:

mrh fotolarınız çokk güzel,hangi fotoğrafçıyla çalıştınız?ayrıca ewiniz we nikah fotolarınıza da
baktım her şey çok güzel Allah mutluluğunuzu daim etsin :)

AYY çok sevindim ömrü uzun olsun inşallah Rabbim analı babalı büyütsün :nazar:

çok teşekkür ederim canım aminnnn :16:

mrh fotolarınız çokk güzel,hangi fotoğrafçıyla çalıştınız?ayrıca ewiniz we nikah fotolarınıza da
baktım her şey çok güzel Allah mutluluğunuzu daim etsin :)

Dinçer Özdemir çekti fotograflarımızı canım.
facede falanda yazarsan çıkar ayrıca web siteside var.. :16:

anaaammmm balonlara bayıldımm çok guzel olmuşlar tabiki sizde öylee mutluluklar:61::nazar::69::66:

çok teşekkür ediyorum çok tatlısınızzz:16:

Back
X