• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

te Sonunda Burcuzgenin Dn Fotolar Huzurlarnzda

ahh balım benimmm
yine baktım resimlerine
ne kadar hoş fotolar bunlar
Hayat size çok daha güzel karelerde 2 kişi olarak değilde 3 belki 4 yada bilemem 5 kişilik pozlar vermeyi de göstersin...

vallahi bende şuan çeyizdeki linke tıklayıp resimlerine bakıyordum tekrar tekrar..
yeniden bakması bile keyifli burcum
Allah aşk alevinizi dahada alevlendirsin
:asigim:

ne kadr keyifli baktım fotolara ya roman gibi aynnı Allah nazarlardan korusun sizi çokta yakışmışsınız

cnm çok güzel fotograflarınız bayıldım hele siyah beyaz olan çok güzel allah mutluluğunuzu daim etsin

resimler, gelinliğin, düğün çok güzel olmuş.. araba süsünüze bayıldım.. bir ömür boyu mutluluklar dilerim..

gercekten gelinliğinizz müthiş zarif... Çok güzel.

Genelde kendimden baska daha ne düğün beğendim ne de gelinlik ama sizinki de gercekten müthişşş

Allah bir ömür boyu ayırmasın..

inanamıyorum hepsı muhtesem we gulumseten kareler cok hossunuz tatlım cok yakısmıssınız mutlulugunuz daım olsun

ama sıyah beyaz fotografı tek gecıorum cıddı anlamda cok begendım :)

cok yakismissiniz..dügün resimlerine de bayildim... makyajini güzel yapmislar... ben kuaförle bogustum nerdeyse ama kaybettim, papagan gibi ciktim ordan :(((

çoooook tatlı bi ikilisiniz enerjiniz mutluluğunuz yüzünüze yansımış bir ömür boyu mutluluklar dilerim.bide aklıma takıldı stüdyomu bu fotolar çok naturel çıkmış

cok güzel resimleriniz mutluluklar dilerim bi ömür boyu.

çok teşekkür ediyorumm :1hug:

bayıldıım bayılldımmmmm
Allah ayırmasın inş:Saruboceq:
ooff ooff darısı başımıza yaaaboshayallersmile

aminn canımm :Saruboceq: allah bakışlarımızı ayrı düşürmesin :Saruboceq:
darısı başına tatlım :1hug:

resimler, gelinliğin, düğün çok güzel olmuş.. araba süsünüze bayıldım.. bir ömür boyu mutluluklar dilerim..

çok teşekkür ediyorum tatlım....Şeniz
herşeyi beğenmene çok mutlu oldum inan :1hug:

gercekten gelinliğinizz müthiş zarif... Çok güzel.

Genelde kendimden baska daha ne düğün beğendim ne de gelinlik ama sizinki de gercekten müthişşş

Allah bir ömür boyu ayırmasın..

oooo çok şanslıyım o zaman tatlım :1hug:

inanamıyorum hepsı muhtesem we gulumseten kareler cok hossunuz tatlım cok yakısmıssınız mutlulugunuz daım olsun

ama sıyah beyaz fotografı tek gecıorum cıddı anlamda cok begendım :)

evet siyah beyaz fotonun beğeneni çok. >Aslında daha paylaşmadığım onun gibi bir sürü foto var. ben içlerinden seçip rastgele eklemiştim. ama yinede en favori o sanırım. hatta evimin fotolarında gördüysen o fotoyu kocaman büyüttürüp evimize koyduk. evim evimde var fotolarıa.s

geelinliğinee bayıldımmmmmmmmmmmmm:D tam istediim sadelikte

:sm_cool: ne mutlu banaa Şeniz

cok yakismissiniz..dügün resimlerine de bayildim... makyajini güzel yapmislar... ben kuaförle bogustum nerdeyse ama kaybettim, papagan gibi ciktim ordan :(((

ayy canım güldürdün beni yahukaydirigubbakcemile3 papağan hekaydirigubbakcemile3
teşekkür ediyorum güzel sözlerin için :1hug:

bu ne demek bilmiorum ama iyi bişiydir sanırımkaydirigubbakcemile3

süper resimleer gerçekten çok beğendimm...

sağol canımm Şeniz

çoooook tatlı bi ikilisiniz enerjiniz mutluluğunuz yüzünüze yansımış bir ömür boyu mutluluklar dilerim.bide aklıma takıldı stüdyomu bu fotolar çok naturel çıkmış

güzel sözlerin için teşekkürler canım :1hug:
hayır stüdyo değil canım dış mekan çekim bunlar :1hug:

resimler süper bayıldım yaaa dış mekan çekimler güzel oluyor ama siz bi harikasınız allah ağzınızın tadını bozmasın mutluluğunuz daim olsun bende dış mekan çekim düşünüyorum ama yazın sıcağında saçım bozulurmu makyajım akarmı gelinliğim kirlenirmi?? açıkcası karar veremedim siz çekinmiş biri olarak ne dersiniz?

resimler süper bayıldım yaaa dış mekan çekimler güzel oluyor ama siz bi harikasınız allah ağzınızın tadını bozmasın mutluluğunuz daim olsun bende dış mekan çekim düşünüyorum ama yazın sıcağında saçım bozulurmu makyajım akarmı gelinliğim kirlenirmi?? açıkcası karar veremedim siz çekinmiş biri olarak ne dersiniz?

canım teşekkür ederim :1hug:
Şimdi tabi güzel sonuçlar için bazı şeyleri göze alacaksın.
Ama mesela stüdyoda foto çektirirken ben çok gerilirim kasılırım dış mekanda bunları hiç yaşmaadık. çünkü biz hiç poz vermedik. siz öyle kendi kendinize bişiyler yapın ben çekicem dedi. köpek severken olan pozun mesela 20 farklı versiyonu var ben beğendiğimi koydum. Çok doğal oluyor bu yüzden. a.s Gelin başlarının genelde bozulacağını sanmıyorum çünkü feci şekilde sabitliyorlar hatta gece kendin bile zor söküyorsun kaydirigubbakcemile3 makyaj içinde ben elite marka makyaj sabitleyici aldım. sprey şeklinde canım. makyaj yapıldıktan sonra yüzüme sıkıldı. sadece rujumu tazeledim düğün mekanına girmeden evvel. Ancak çimenlerde falan gelinliğimin uçları kirlendi tabi. ve biz çekim için 45 dakika mesafede bir yere gittik. arabada buruştuda. eğer zamanlamayı iyi yaparsanız. benim gibi dönüşte küçük rötüşlara zamanınız kalır. ben eve geldim gelinliğimi çıkardım. annem uçlarını sildi ütüledi. ben bu sırada boyundan aşağı bir duş aldım kaydirigubbakcemile3 yeniden parfümlendim. kaydirigubbakcemile3 tazelendim. hepsi 20 dakikamızı almamıştır. :CüvCüv: zaten küçük ufak tefek şeyler inan belli olmuyor göze batmıyor. hiçç kafana takma. bende çok dert ederdim ama düşündüğün gibi olmuyor inan. ben şahsen kesinlikle tavsiye ederim kendi adıma a.s

Hee ayrıca canım bende temmuz 16 da evlendim. yani yazın en cafcaflı zamanlarıydı.... Hiçç dert etme

Son düzenleme:

canım ya ben bunu yazdığımı bıle bılmıyorum o an fotograflarına bakıyordum benım yaramaz kızm geldı ve kalavyeye vurmaya basladı o sırada msj gıtmıs farkında bıle degılım şimdi istatiklerden gördüm cok güldüm canım kusura bakma.Neyse canım sana bır ömur boyu mutluluklar cok yakısmıssınız bırbırınıze ve inşallah benım afacan gıbı bebıs :emir_bebek: nasıp etsın Alaah sana:nazar:

Back