• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

te Sonunda Burcuzgenin Dn Fotolar Huzurlarnzda

bence çok güzel olmuş tebrik ederim, gelinlik de çok zarif. burda balkabağı gibi kabarık gelinliklere ayılıp bayan insanlar olabilir, modern ve zarif olanı tabi beğenmezler. kocanla da gayet yakışmışsınız mutluluklar diliyorum.

çok şekersiniz maşallah ömür boyu böle eğlenceli olmanız dileklerimle..
sizin nikaha gitme olayınızda süperdi yaa o konuyuda bi bulim ben :D:D

canım ya ben bunu yazdığımı bıle bılmıyorum o an fotograflarına bakıyordum benım yaramaz kızm geldı ve kalavyeye vurmaya basladı o sırada msj gıtmıs farkında bıle degılım şimdi istatiklerden gördüm cok güldüm canım kusura bakma.Neyse canım sana bır ömur boyu mutluluklar cok yakısmıssınız bırbırınıze ve inşallah benım afacan gıbı bebıs :emir_bebek: nasıp etsın Alaah sana:nazar:

hahahah demek çok beğenip kızınız bana yorum yapmak istemiş kaydirigubbakcemile3
onada sizede teşekkür ediyorum... Şeniz

Çok doğal çok süper süper süpeeeeeeeeeeeeeeeeer

:sm_cool: teşekkürler canım Şeniz

bence çok güzel olmuş tebrik ederim, gelinlik de çok zarif. burda balkabağı gibi kabarık gelinliklere ayılıp bayan insanlar olabilir, modern ve zarif olanı tabi beğenmezler. kocanla da gayet yakışmışsınız mutluluklar diliyorum.

teşekkür ediyorum arkadaşım Şeniz herkezin tarzı işte kabarık sevenlerede saygım sonsuz ama dediğin gibi ben modern tarzı benimsiyorum. sadeliği seviyorum.
kocamlada bencede yakışıyoruz. onun yakışıklılığını kıskanmış olabilir bazı şahsiyetler kaydirigubbakcemile3

Maşallah diyorum başka da bişey diyemiyorum:)Allah mutluluğunuzu daim etsin:)
maşallahh diyen dillerinize sağlıkk:1hug:

çok şekersiniz maşallah ömür boyu böle eğlenceli olmanız dileklerimle..
sizin nikaha gitme olayınızda süperdi yaa o konuyuda bi bulim ben :D:D

vallahi nikahın üstünden seneler geçti desem yeridir kaydirigubbakcemile3 hala unutulmadı :1rolleyes:ne mutlu bana. hayattan keyif almak eğlenmek varken neden üzülelim diymi ama :1hug: çok teşekkür ediyorum Şeniz

Son düzenleme:
vallahi nikahın üstünden seneler geçti desem yeridir kaydirigubbakcemile3 hala unutulmadı :1rolleyes:ne mutlu bana. hayattan keyif almak eğlenmek varken neden üzülelim diymi ama :1hug: çok teşekkür ediyorum Şeniz

okadar oldumu yaa maşallah bizede anca görmek nasip oldu demek :)
bu arada gelinliğinde çok hoş çok beğendim sanada çok yakışmış demeden geçmim zemuszemus

Çok eğlenceli bir çiftsiniz görüldüğü kadarı ile: ) Allah mutluluğunuzu daim etsin: )
Resimlerinize 2 kere baktım valla çok şirinsiniz. Allah mutlu mesut etsin. Kendi sevgilimi düşündümde asla böyle şeyler yapmaz asla.: ) Siz hiç yaşlanmazsınız bence: )

Son düzenleme:
Çok güzel çıkmışsınız.
Allah nazarlardan korusun:nazar:
Allah yuvanızın huzurunu ve mutluluğunu daim etsin inş.
Siyah beyaz resmi ben de tek geçiyorum.

bütün fotoğrflar şahane yaa bizde dışarıda çekim yaptık daha orjinal oluo gerçekten çok güzel tüm pozlar

Back