• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

te Sonunda Burcuzgenin Dn Fotolar Huzurlarnzda

burcucum öncelikle herşeyin kusursuz olduğunu yazayım, herşey süper ötesi, gelinlik, saç, makyaj, fotoğraflar harika :34: bu arada bende izmitliyim tecrübelerine ve fikirlerine ihtiyacım olacak. Sonsuz mutluluklar eşinle sana :nazar:

ahh canım çok teşekkür ederimmmm :17:
tecrübelerime fikirlerimi seve sevee paylaşırım ne zaman ihtiyacın olursa yaz canım :13:

allahım gördüğüm en sade gelin :12: ama itiraf etmeliyimki bu sadeli,k sana okarar çok yakışmışkı bayılarak resimlerine baktım canım mülkemmel olmuşsunuz ömür boyu mutluluklar

iltifat ediyorsun tatlımm :16: çok teşekkür ederim.
işte insanın kendini tanıması lazım. neyi iyi taşıyacağını bilmesi lazım. şatafatlı bir gelinliğin içinde ben kendimi iyi hissetmeyecektim kesinlikle. Tam kişiliğimi yansıttığım için işte güzel geliyor insanlara :17: güzel sözlerin içinn çokk teşekkür ederim... :29:

resımlerı cekıldıgınız yer neresı kocaelını neresı bende ordayım cok guzel yerler merak ettım

canım adapazarının doğançay köyü fotografların çekildiği yer...:16:

rabbim sizi hiç ayırmasın :) çok güzel bir gelin olmuşsun hele saçlarına bayıldımmmmmmmmmm:52:

beğenmene çok sevindim canımmmmmmm:52:

Balon saçmaya ve küçük köpek yavrusuna bayıldım..ALLAH daim etsin:)

fotoğraflar farklı olmuş güzel olmuş Allah mutlu etsin.Bide araba süsünüz varya bayıldım uykulu gözlerim açıldı gülümsetti beni sabah sabah

COK DOGAL RESIMLER.BAYILDIMM TATLIM AYRICA COK GUZELSIN VE ESINLEDE COK YAKISMISSINIZ.AGZINIZIN TADI BOZULMADAN BIR OMUR MUTLULUKLAR DILERIM :nazar:

oo bu sayfada aşk kouları var:23:
kesinlikleeeeee:69:
fotoğraflar farklı olmuş güzel olmuş Allah mutlu etsin.Bide araba süsünüz varya bayıldım uykulu gözlerim açıldı gülümsetti beni sabah sabah
:9::9: çok ttalıısn teşekkürlerrrrr
Fotoğraflar çok güzel...gelinlik modeliniz bayıldım...bir ömür boyu mutluluklar...
teşekkür ederimm. ilk başta tereddütlerim vardı gelinliğim garipsenir diye ama 2 sene geçmesine rağmen hala beğenildiğine göre doğru bir seçim yapmışım :69: çok teşekkürler...:16:
COK DOGAL RESIMLER.BAYILDIMM TATLIM AYRICA COK GUZELSIN VE ESINLEDE COK YAKISMISSINIZ.AGZINIZIN TADI BOZULMADAN BIR OMUR MUTLULUKLAR DILERIM :nazar:

kardeşlerle olan fotoğrafa bittim :34:

bende seviyorum o fotografı :29:

cok güzel fotoraflar bayıldım .. arabanın üstünde taş devri karakteri cok tatlı olmus :) gelinlikte cok güzel ilkten okurken dikkat etmedim tarihe 2 sene olmasına ragmen cidden cok iyi bi secim olmus cok doğal hersey allah mutlu etsin :)

Her kare ne kadar güzel öyle.Nikah fotoğraflarınıza da bakmıştım.Her çekiminiz mi eğlenceli geçti ne. =) Bütün bir ömrünüz beraber keyifli geçsin.Çok güzeldi bu fotoğraflara bakmak. :16:

resimleri çok beğendim, çok tatlı olmuşsunuz, çok yakışmışsınız, Allah ağzınızın tadını bozmasın, yaşlılıktan buruş buruş olana kadar el ele olursunuz inş. :) :1:

cok güzel fotoraflar bayıldım .. arabanın üstünde taş devri karakteri cok tatlı olmus :) gelinlikte cok güzel ilkten okurken dikkat etmedim tarihe 2 sene olmasına ragmen cidden cok iyi bi secim olmus cok doğal hersey allah mutlu etsin :)
evet tatlım 2 sene geçti üstünden vay beee:69: ve ben hala aynı aşkla seviyorum :69: evet gelinlik bencede doğru bir tercihti çünkü ben ne istediğimi çok iyi biliyordum çok şükür aklımda kalmadı hiç bir şey...
Her kare ne kadar güzel öyle.Nikah fotoğraflarınıza da bakmıştım.Her çekiminiz mi eğlenceli geçti ne. =) Bütün bir ömrünüz beraber keyifli geçsin.Çok güzeldi bu fotoğraflara bakmak. :16:
çok teşekkür ederim. valalhi bu adamla her şey kefiiyli şekercim. nişan düğün hiç bir şeyimizde gerginlik kötü olay olmadı oda resimlere ysansıdı tabi :61:
resimleri çok beğendim, çok tatlı olmuşsunuz, çok yakışmışsınız, Allah ağzınızın tadını bozmasın, yaşlılıktan buruş buruş olana kadar el ele olursunuz inş. :) :1:

bu ne kadar güzel bir dua böyleee:9: kocaman bir aminnn diyorumm:16:

Back