1. fotoğraf: kızım kuaförde ne kaaa rahat ve güleryüzlü görünüyorsun. Ben o dakikalarda ayyyy offffff Allahhhh nidalarıyla heyecandan ruhumu teslim etmeye başlamıştım kafamçokkarıştı
2. fotoğraf: makyaj yapılırken bile gülümsüyorsun bu ne rahatlıktır yarabbim
3. fotoğraf: oo gelinlik giyilmiş ağız iyice kulaklara varmış kendi heyacanımı düşününce ve seni de görünce niye o kaaa heyecan yaptım diye çokkk pişman oldum
4. fotoğraf: Allah'ım ne romantik bi gelin alma merasimi. Serhat'ın içine kadın kaçmış kesin yoksa bu kaaaa romantiği zor bulunur
5. fotoğraf: Gelin arabasında gidiliyo sanırım yüz yine sırıtık naniknanik
6. fotoğraf: ay benim niye aklıma gelmedi diye hayıflanmadım dersem ve burcu bize niye akıl vermedi diye kızmadım dersem yalan olmazzzz :nif
7. fotoğraf: gelinliğin çok sade, çok zarif, çok şık ve bu birbirine kenetlenmiş duruş harika :
8. fotoğraf: ne sölüyo kızzz kulaana kıkırdıyon yine
lmaz:
9. fotoğraf: bu salıncakla çocukluğa veda etmiş yeni bir hayata kanat çırpar gibisin çok hüzünlü bi fotoğraf oldu benim için :
10. fotoğraf: adam sana bakarken içine düşecek resmen bu ne aşktır sende ki ne bitmek tükenmez gülmedir bu yahu. küpelerin çok güzel
11. fotoğraf: anammmm sizi kopyalamışlar mı yoksa sen kardeşinle serhat kardeşinle ikiz mi? aynılar heee kardeşler de başgöz olsa ne süper olur hihoyyyt
12. fotoğraf: sırt dekoltesi süper gelinliğin askıları şahane duruyo askıdan sarkan şifon sanırım peri kızı gibi
13. fotoğraf: :jeyyar: :jeyyar:
14. fotoğraf: ay bu fotoda çok tatlı çıkmışsın nası kendinden emin bi bakış ben de aksine hep ezik bakmışım :roflol:
15. fotoğraf: serhat'a da mı kına yaktınız kııııııı benimki yakmamıştı :mymeka: yalnız silahı yanlış yere doğrultmuşsun biraz daha aşağı kayıp kalbine nişan almalıydın
16. fotoğraf: burcu sen bu duruşları önceden çalıştın mı doğru söle. yoksa bu kaaa asil mi duruyon hep. ben resmen kazulet gibiydirn sırnaşık şey
17. fotoğraf: serhat eğilir dudaklarını burcu'nun alnına değdirir ve burcu kendinden geçer ki değdirmesine bile gerek yoktur o hep zaten kendinden geçiktir serhat'ın yanında :lepi:
18. fotoğraf: ay şımarık :dilcikar: ay sinir :dilcikar: ay pis :dilcikar:
19. fotoğraf: Susadım çeşmeye inmez olaydım; elinden bir tas su içmez olaydımmmmmmmmm türküsünü mü çığırıyodum o esnada sırnaşık şey
20. fotoğraf: o yerdeki yaprakların olduğu yer ne dere mi? ne kadar güzel bi yermiş ve sen ilk kez hüzünlü prenses gibi durmuşsun
21. fotoğraf: suya düşecen diye mi tutuyo seni ben orda olsaydım kıskançlıktan bi tepik koyardım ayy pardonnnnnnnnnnnnnnnn ayağım gitti derdim lülülülülülü
22. fotoğraf: bak bu fotoğrafa uyan en güzel smiley sırnaşık şey bu sensin burcu ay kıskançlık damarlarım şişti :roflol:
23. fotoğraf: yeşil kesinlikle fotoğrafa ayrı bi hava katıyor ve elinizdeki eniklerde çok şirinmişşşşş ve serhat'ın kucağına en yakın zamanda minik bi burciş versen fena olmaz adamın suratına baksana a.s
24. fotoğraf: 2 çift te öpüşüyoooooo ay ne ayıpppp çocukların gözü önünde
lmaz: yalnız ikisi de kikirdemekten öpüş pozisyonuna zor sokmuş dudakları :roflol:
25. fotoğraf: bu arada saç çiçeğinde çok güzel tam bir rönesans gelini gibi olmuşsun
26. fotoğraf: bu raylar montaj mı gerçekten rayda mıydınız? siyah beyaz harika çıkmış o eteğinin rayın üstünden düşüşü bile ne kaaa zarif
27. fotoğraf: tren gelir hoş gelir le le lüm lüm leyyyyyyyyyyyyyyyyyyy odaları boş gelir leyy leyyy lümü lümü leyyyyyyy -tatlicadiarzu-
28. fotoğraf: öp öp birazdan tren geçcek üstünden haberin yok safımmm naniknanik
29. fotoğraf: iş enlemesine koşturmak değildir kucakta iş boylamasına koşturmaktı kaydirigubbakcemile3
30. fotoğraf: burcu'nun yüzü gayet rölax, bi de serhat'ın surata bakın çatladı çatlıcak garibim yeter artık in deyü kaydirigubbakcemile2 benimki dün bi kaldırdı beni bütün gün beli ağrıdı. ya çok çürük çıktı yada bana şişman diyiiiii :bbo:
31. fotoğraf: heh bisiklet olmasa şaşardım zaten, bu arada köprücük kemiklerin çok şık duruyo burcuuuu
32. fotoğraf: ayyyyyyyyyyyyyyyyyy ne güzelllllllll bayıldımmmm ben de eskisi gibi bebek istemiştim ama gerçekleştiremedimmm :çok üzgünüm: arabayı kim kullanıyo bu arada burcu?
33. fotoğraf: kızım manyah, kızım orijinal, kızım çılgın nerden buldun bunları yaaaaaaaaa
34. fotoğraf: ne çalıyo ne çalıyo çabuk söleeeeeeeeeeeeee
: