• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

te Sonunda Burcuzgenin Dn Fotolar Huzurlarnzda

gelinliğine bayıldım
saçlarında çok güzel olmuş
fotoğraf çekimleri süper ötesi
herşey mükemmel olmuş o gün sanırım severek evlendiğiniz çok belli
hiç eksilmesin mutluluğunuz inşallah
en kötü gününüz böyle olsun

tren yolundaki siyahbeyaz fotoya bayıldım. onu büyütüp evinin baş köşesine asmalısın. harika olmuş. gerçi hepsi çok güzel ama o ayrı bir güzel olmuş mutluluklar.

Burcum, canım, çılgın kuşum, ilk göz ağrım...
Allah'ım nazarlardan saklasın, Allah'ım tamamına erdirsin:nazar:

Yorum yapmak o kadar güç ki, saçınla, makyajınla, gelinliğinle, kısacası herşeyin herşeyinle NUMBER ONEsengözlerimebaksanab olmuşsun...
Birbirinize bakışlarınız, enerjiniz hep böyle sürsün inşallah, hep mutlu ol canım arkadaşım :1hug:

İnşallah en kısa zamanda :ecrin_bebek::emir_bebek::ecrin_bebek::emir_bebek:resimlerinizi de görürüz :1closedeyes::dance::teytey:

:1hug:müthişsiniz
her resim her karede sevgiyle bakan gözleriniz görünüyor
Allah bir yastıkta huzur sağlık ve mutlulukla kocatsın sizi:nazar:

gözlerimi alamadım ne güzel gelin olmuşsunuz a.s.:nazar:
çk beğendim ve bayıldım bire more :dance:
mutluluklar dilerim tekrardan :1hug:

Herşey çok güzel Allah hergününüzü böyle mutlulukla geçirmenizi nasip etsin.

çok tatlısınız siz ya fotoğraflar da çok orjinal olmuş bir ömür boyu mutluluklar.....

Gelinliği çok beğendim.Sade gelinliklere bayılıyorum.Dış mekan çekimleri de süper olmuş.Mutluluklar dilerim.

valla çok keyif aldım fotolara bakarken gerçekten çok güseller

mutluluklar diliyorum hep o fotolardaki gibi mutlu olun inşallah opuyorumnanaktan

burcu bacım yı-KI-lı-YO-sunnnnn

çok tatlı çıkmışsın cnm allah bir ömür boyu mutlu mesut etsin

Burcuuuuu :lepi:Sen , eşin doğa tek kelimeyle süper :lepi:
Gelinliğin ,sacın hepsi dörtdörtlük:nazar:
İçinizdeki kıpırtı gözlerinizdeki pırıltı (çok kafiyeli oldu naniknanik) hiç eksilmesin
Rabbim yüzünüzü hep güldürsün
MUTLULUKLAAAAARRRR

çok güzel olmuşsun canım nikah reimlerinde çok güzeldi ama bunlar harikaaaa

Burcu özge çok tatlısın canım benim çok güzel olmuşşsun gelinliğin zaten muhteşem.:)Ömür boyu mutluluklar

Öldüm bittim bu ne kadar güzel fotoğraflar yaa :1shok:
Kıskanmadım değil vallahi süpersiniz :nazar: :nazar:
Allah bir ömür böyle güzel anlar yaşatsın size
Darısı biz bekarların başına :kedi:

ömrünüz boyunca yüzünüz hep böyle gülsün cnm,allah mesut etsin,mutluluklaropuyorumnanaktan

Sevginiz, saygınız, neşeniz bir ömür boyu sürsün inşallah :nazar:

mutluluklar canım
herşey çok şirin çok güzel

Raylardaki fotolar favorilerim ;)

canımm herikaa olmuşsunnn
bayıldımmmmmmm

ömür boyuu mutluluklarrrr

ay canım nekadar güzel fotolar bunlar
ikinizde süpersiniz saçın makyaşın çok zarif ve çook şık
pozlarda çok çok güzeller bayıldım doğrusu
bu tarz fotolar görmemiştim daha önce bayıldım
ALLAH mesut etsin
mutluluğunuz bir ömür sürsün :nazar:

Tek kelime ile harikasınız,çok güzelsiniz...
maaşallah diyelim...
Ömür boyu mutluluklar diliyorum...
bu arada muhteşem pozlar vermişsiniz...
sevgiler...

herşey çok iyi tasarlanmış ve gelişmiş Allah gönlünüze göre vermiş herşeyi,
MUTLULUK PEŞİNİZİ BIRAKMASIN ''AMİN'' :nazar:

sen cok guzelsın sacın makyajın herseyın mukemmel resımler hayranlık uyandıracak cınsten cok ama cooooook mutlu olman dılegıyle canım

aman allahım dünden beri ne kadar birikmiş öyleeedelikafadulden
kızlar hepinize canı gönülden teşekkür ediyorum ve ynacıklarınızdan öpüyorum. sabah kalkıp böyle güzel şeyler okumak inanın çokk çokk keyifliydi. ruhumu okşadınız tekrar teşekkürlerrrŞeniza.s.:1hug:

:gitme:

Gülüm..

Bu güzel kareler hayatınız boyunca sürsün..

Ne kalbinizdeki heyecan eksilsin ne aşkınızdaki tazelik..

İki cihanda saadet-i dareyn diliyorum,birbirinize baktıkça yaşayın;yaşadıkça daha da bağlanın...

Allah cc birbirlerinin gözleri içine rahmetle bakan çiftleri gördüğünde rahmetini coşturur ; sevgi nazarı ile yere göğe muhabbet damlaları yağdırırmış..

El ele tutuşan çiftlerin parmakları arasından günahları dökülür derler tertemiz mis gibi olurlar her coşkularında..

Birbirinizin örtüsü,limanı,en iyi arkadaşısınız artık son nefesinize kadar

Sevenler için nikahtan güzeli görülmemiştir der hadisi şerif..

Samimiyetle en güzel en hayırlı dileklerimi yolluyorum yüreğinize..

Gelince bilhare kutlarız artıkınŞeniz

Yuvanız en tatlı vakitte meleklerle taçlanır inşallah

libyanam yaaa :sinifsinif: nasıl duyguılandırdın beni bilemezsin mafoldumben
canım arkadaşım söylediklerin tavsiyeerin kulağıma küpe...
yüce rabbim izin verdiği sürece eşimin erimin yanında dim dik kadını olarak durucam. desteğimle sevgimle şevkatimle onu sarıp sarmalıycam. ve senin dediğin gibi öyle sıkı tutucam ki elini günahlarımız parmaklarımızdan akıp gidecek opuyorumnanaktan çok teşekkür ederimŞeniz

Burcummm :nazar:

herşeyin harika görünüyo muhteşem bi gelin olmuşsun maşallaahhh

gelinliğin harika olmuş, saçında muhteşem, çiçek ayrı bi hava katmış :) ilk resim eklediğin zaman tacını merak ederek bakmıştım ama çiçek çok uyumlu olmuş :lepi:

vilma ile fredde çok şirin durmuşlar arabanın üstünde, ama çocuklar falan saldırmadı mı? bizim buralarda çok feci durumlar var gelin arabalarına karşıda :))

ayrıcanaa şu köpekli resimlere bayıldımm :nazar: :nazar: :nazar:

neyse kısaca herşeyin çok güzel olmuş, Allah bir ömür boyu mutlu etsin sizi, Rabbim nazarlardan saklasın..

taçdan malesef vazgeçtik canım göbeğimdeki çiçekle uysun diye böyle bir şey yaptık a.s taç çok ağırdı zaten nasıl taşırdım bilemiyorum:roflol:
yok kuzum çocuklar falan saldırmadı ya. kocaelinin çocukları edepli demekki:roflol: herşeyi beğenmene çok sevindim a.s.

Canım harikasınız yaa çok beğeniyorum sizi daha önceki nikah fotolarınızıda görmüştüm muhteşem bi ikilisiniz :)) Rabbim ayırmasın hiç bir zaman hep böyle mutlu olun yüzünüzden gülücükler eksik olmasın darısı bebeğinin fotolarına inşallah :)

ömür boyunca yüzünüzdeki gülücük gözlerinizdeki sevginiz eksilmesin inş.
Şenizteşekkür ederim
cok ilginç ve güzel pozlarınız ya mutluluklar size ayrıca senin ellerin ne kadar küçüçük yaaaa cok güzeller
ellerim çok küçük değildir esasen ama neden öyle çıkmış bilmiyorumkaydirigubbakcemile3
ama ellerimi aşkısımda çok beğenir :kedi:

uzun zamandır birbirine bukadar yakışan çift görmemiştim
bide ne kadar benziyosunuz birbirinize
ikinizinde gözleri ışılışıl nekadar güzel
ALLAHım ömür boyu huzur mutluluk versin
zamanı gelince bide bebeklerle mutluluğunuz perçinlenir:ecrin_bebek:
(sizin bebeğinizde ne şeker olur kim bilir)
yakıştıran gözlerine saülık canım :1hug:

ne tatlısınızzzzz.
inşallah evliliğinizde sizler gibi tatlıhoş mutlu olur.allah bir yastıkda kocatsın şekerler.

tüü tüü maşallahh. :nazar: pozlar müthiiiişşş.alkisalkisalkis:1hug:a.s.:nazar:
teşekkür ederim canımmmŞeniz

burcu özgecim;
nikah fotolarını da çok beğenmiştim ama bunlara bittim
eşinle çok yakışmışsınız birbirinize
allah mutluluğunuzu daim etsin canım.
ayrıca çok marjinalsiniz.tebrik ederim
nikah fotolarımızı geçmeliydik diymi ama kaydirigubbakcemile3 phh beğenmenize çok seviniyorum gerçektennnŞeniz

ay gözlerim doldu ilk defa birinin fotolarına bakarken:sinifsinif: nikah fotolarınızda çok beğenmiştim mutluluğunuz gözlerinizden okunuyor umarım bir ömür böyle mutlu olmayı hakedersiniz :1hug:çok tatlısınız fotolarınız harika
oyy yerim ben seni yaaa :1hug:
mutluluğumu paylaşan arkidişimi yerim ben Şeniz

ayy bakmaya doyamadım
ne güzel olmuşsun...
herşeyin olduğu gibi düğününde ne kadar güzel ve değişik olmuş..
ama geliniliğin bi ayrı güzel ve değişik..
çok yakışmış..
dilerim bir ömür çok çok mutlu olursunuz..
evini görmeyi bende çok istiyorum..
hiç kaldırma resimleri..arada gelir gelir bakarım ben
yok kaldırmayacağım kuzuşum istediğinde gel bak :1hug:
evisimide ekliycem en yakın zamanda merak etmeŞeniz

süperrrrrrr sendede beklenen buydu zaten bayıldım çok güzelsin
mekan neresi orası öyle müthiş kareler
mutluluğnuz daim olsun inşallah

ay hayal kırıklığına uğratmaktan öyle korkuyordum kii şimdi çok mutluyum :1hug:a.s.

bayıldım resimlere hepsi çok orjinal pozlar... ömür boyu mutluluklar...
çok çok teekkür ederim balııŞeniz

:asigim::asigim: Diyecek söz bulamadım :nazar:
Allah bi yastıkta kocatsın.
Süpersiniz :nazar::nazar:a.s.

:sm_cool: sağol fıstıkımmmŞeniz

KKnın en çılgın çiftiiii süpppeerrrsinizzzopuyorumnanaktan inan sanki film izler gibi takip ettim fotoları, süper süper süper!!!! dış mekan çekimlerinze we doğalmı doğal pozlara bayıldım, gelinlk desen çok yakışmışşşş!! hep mutlu olursunuz hep böle gülersiniz inşşşopuyorumnanaktan

:1hug:canımsın yaaa teşekkürlerr tatlı yorumun için Şeniz

fotoğrafların hepsi çok güzel ama şu üç pozu çook beğendim.
fotoğreafçı seçiminiz çok iyi olmuş

gelinliğine gelince beklediğim şıklıkta olmuş
sade.. duru.. tam benlik! sırt dekoltesi de çok iddialı yakışır!!yerimseniben
çağının kadınısın vesselam burcuözge
çok güzel görünüyor her şey...:1rolleyes:

bu arada bu saç rengi süper!! bundan şaşma bence
çok gitmiş sana!

hep senin düğün fotoğraflarını bekliyordum
ve kesinlikle çok güzeller.. beklediğime değmiş
mutluluklar dilerim ikinize de..a.s.:nazar:
ya ne kadar tatlı bir yorum yazmışsın öyleeeŞeniz
insanlar böyle senin düğün fotolarını bekliyordum diyince birr şaşırıyorum bir seviniyorum anlatamam nasıl tarifsiz. içinden geçenleri saklama gereği duymadan hasetlikten uzak tüm içtenliğinle yazma nezaketini gösterdiğin için teşekkür ederim balım :1hug:

ayyy çok güzel resimler ve siz herşey mükemmel o kadar dogal çıkmıssınız ki kocaman bi masallah:nazar:
yazan ellerine sağlık canım çok teşekkürlerŞeniz

mükemmel olmuş herşeyy!!!
hangi birini yazayım kiii herşeyy çok ama çook güzel
umarım hayatınız ,aşkınız,birlikteliğiniz de öyle devam eder mükemmel bi şekilde..
rabbim aşkı kalbinizden eksik etmesin burcucum
amin amin amin :Saruboceq:
kalbimde ki aşk biterse benimde bittiğim an o andır. allah yaşatmasın. sevdiğimi başımdan yanımdan eksik etmesin :Saruboceq:

herşey çoook güzel olmuş
resimler harika saçın gelinliğin kısacası herşiyinle harika olmuşun
bir ömür boyu mutluklar
çok çok sağol canım :1hug:

tek kelimeyle süper olmuş.... gerçektende çok beğendim... :lepi:
doğal ve sade....... alkisalkisalkis
rabbim mutluluğunuza mutluluk katsın....... :Saruboceq:
sevgiler........
opuyorumnanaktan zemuszemus opuyorumnanaktan

sadelik naturellik asıl amaçtı zaten yola çıkarken.
hani seneler snra baktığımda ne feciii dememek içindi tüm çaba delikafadulden
başrdıysak ne mutlu bize:1hug:

yalan bunlar dugun fotosu olamaz katalog cekimimi super super super sahane gelinlik makyaj superde gelin daha sahane cok yakismisiniz Allah kiris burus nine dede olduktan sonra bile hala birbirinize boyle askla bakmanizi nasip etsin insallah mutluluklar

1. fotoğraf: kızım kuaförde ne kaaa rahat ve güleryüzlü görünüyorsun. Ben o dakikalarda ayyyy offffff Allahhhh nidalarıyla heyecandan ruhumu teslim etmeye başlamıştım kafamçokkarıştı

2. fotoğraf: makyaj yapılırken bile gülümsüyorsun bu ne rahatlıktır yarabbim

3. fotoğraf: oo gelinlik giyilmiş ağız iyice kulaklara varmış kendi heyacanımı düşününce ve seni de görünce niye o kaaa heyecan yaptım diye çokkk pişman oldum

4. fotoğraf: Allah'ım ne romantik bi gelin alma merasimi. Serhat'ın içine kadın kaçmış kesin yoksa bu kaaaa romantiği zor bulunur

5. fotoğraf: Gelin arabasında gidiliyo sanırım yüz yine sırıtık naniknanik

6. fotoğraf: ay benim niye aklıma gelmedi diye hayıflanmadım dersem ve burcu bize niye akıl vermedi diye kızmadım dersem yalan olmazzzz :nif
7. fotoğraf: gelinliğin çok sade, çok zarif, çok şık ve bu birbirine kenetlenmiş duruş harika :
8. fotoğraf: ne sölüyo kızzz kulaana kıkırdıyon yine :olmaz:

9. fotoğraf: bu salıncakla çocukluğa veda etmiş yeni bir hayata kanat çırpar gibisin çok hüzünlü bi fotoğraf oldu benim için :
10. fotoğraf: adam sana bakarken içine düşecek resmen bu ne aşktır sende ki ne bitmek tükenmez gülmedir bu yahu. küpelerin çok güzel

11. fotoğraf: anammmm sizi kopyalamışlar mı yoksa sen kardeşinle serhat kardeşinle ikiz mi? aynılar heee kardeşler de başgöz olsa ne süper olur hihoyyyt

12. fotoğraf: sırt dekoltesi süper gelinliğin askıları şahane duruyo askıdan sarkan şifon sanırım peri kızı gibi

13. fotoğraf: :jeyyar: :jeyyar:

14. fotoğraf: ay bu fotoda çok tatlı çıkmışsın nası kendinden emin bi bakış ben de aksine hep ezik bakmışım :roflol:

15. fotoğraf: serhat'a da mı kına yaktınız kııııııı benimki yakmamıştı :mymeka: yalnız silahı yanlış yere doğrultmuşsun biraz daha aşağı kayıp kalbine nişan almalıydın

16. fotoğraf: burcu sen bu duruşları önceden çalıştın mı doğru söle. yoksa bu kaaa asil mi duruyon hep. ben resmen kazulet gibiydirn sırnaşık şey

17. fotoğraf: serhat eğilir dudaklarını burcu'nun alnına değdirir ve burcu kendinden geçer ki değdirmesine bile gerek yoktur o hep zaten kendinden geçiktir serhat'ın yanında :lepi:

18. fotoğraf: ay şımarık :dilcikar: ay sinir :dilcikar: ay pis :dilcikar:

19. fotoğraf: Susadım çeşmeye inmez olaydım; elinden bir tas su içmez olaydımmmmmmmmm türküsünü mü çığırıyodum o esnada sırnaşık şey

20. fotoğraf: o yerdeki yaprakların olduğu yer ne dere mi? ne kadar güzel bi yermiş ve sen ilk kez hüzünlü prenses gibi durmuşsun

21. fotoğraf: suya düşecen diye mi tutuyo seni ben orda olsaydım kıskançlıktan bi tepik koyardım ayy pardonnnnnnnnnnnnnnnn ayağım gitti derdim lülülülülülü

22. fotoğraf: bak bu fotoğrafa uyan en güzel smiley sırnaşık şey bu sensin burcu ay kıskançlık damarlarım şişti :roflol:

23. fotoğraf: yeşil kesinlikle fotoğrafa ayrı bi hava katıyor ve elinizdeki eniklerde çok şirinmişşşşş ve serhat'ın kucağına en yakın zamanda minik bi burciş versen fena olmaz adamın suratına baksana a.s

24. fotoğraf: 2 çift te öpüşüyoooooo ay ne ayıpppp çocukların gözü önünde :olmaz: yalnız ikisi de kikirdemekten öpüş pozisyonuna zor sokmuş dudakları :roflol:

25. fotoğraf: bu arada saç çiçeğinde çok güzel tam bir rönesans gelini gibi olmuşsun

26. fotoğraf: bu raylar montaj mı gerçekten rayda mıydınız? siyah beyaz harika çıkmış o eteğinin rayın üstünden düşüşü bile ne kaaa zarif

27. fotoğraf: tren gelir hoş gelir le le lüm lüm leyyyyyyyyyyyyyyyyyyy odaları boş gelir leyy leyyy lümü lümü leyyyyyyy -tatlicadiarzu-

28. fotoğraf: öp öp birazdan tren geçcek üstünden haberin yok safımmm naniknanik

29. fotoğraf: iş enlemesine koşturmak değildir kucakta iş boylamasına koşturmaktı kaydirigubbakcemile3

30. fotoğraf: burcu'nun yüzü gayet rölax, bi de serhat'ın surata bakın çatladı çatlıcak garibim yeter artık in deyü kaydirigubbakcemile2 benimki dün bi kaldırdı beni bütün gün beli ağrıdı. ya çok çürük çıktı yada bana şişman diyiiiii :bbo:

31. fotoğraf: heh bisiklet olmasa şaşardım zaten, bu arada köprücük kemiklerin çok şık duruyo burcuuuu

32. fotoğraf: ayyyyyyyyyyyyyyyyyy ne güzelllllllll bayıldımmmm ben de eskisi gibi bebek istemiştim ama gerçekleştiremedimmm :çok üzgünüm: arabayı kim kullanıyo bu arada burcu?

33. fotoğraf: kızım manyah, kızım orijinal, kızım çılgın nerden buldun bunları yaaaaaaaaa

34. fotoğraf: ne çalıyo ne çalıyo çabuk söleeeeeeeeeeeeee

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar::

canım yaaa o nasıl bir yorum yazmak öyleeee:lepi:
süpersin eline koluna sağlık alkisalkisalkis
şimdi sorularını cevaplıyım... şekercim evet düğün günü feci relaxtım. çok sakindim mutluydum. çünkü düğünden çnceki gün bana süpriz bir kına gecesi tertiplediler ben yapmayı düşünmüyordum o gece bütün stresimi attım boşalttım ertesi gün böyle kalktım zemuszemus
evet serhatın içine bir şeyler kaçtığı konusunda bende şüpheliyim.. :roflol: dü ilk iş günü bitaneciğim iş dönüşü gelirken gül getirmş bana :asigim:
hayır kardeşilerimiz biden ikişer yaş küçük. yani serhatın kardeşi benle yaşıt duyguda benden iki yaş küçük... a.s
küpelerimi ve dekoltemi beğenmene sevindim. dekolteyi ben tam V şekşlinde istemiştim tek içime sinmeyen yanı o oldu..a.soda nazarı olsun :nazar:

yok tatlişim duruş falan çalışmadım önceden. ondan daha havalı bir duruş var burnu havada dersiniz diye koymadım :roflol: gelinliği giyince öyle bir şeyler oldu bana :roflol:
bana böyle kendine güvenmeyi aşkım öğretti bende çok çok ezik dururdum şimdi ondan daha iyi bakıyorum objektife kaydirigubbakcemile3 ve adam bizi hiç yönlendirmedi biz kendi kendimize eğlendik işte
o dere değil tatlişim o bir havuz. foto çekindiğimiz yerde birinin çiftliği vardı zengin biri gelin içerde çekinin burda güzel mekanlar var dedi. girdik. işte salıncak havuz köpekler hep ordaa.s
arabayı kullanan serhatın ev arkadaşı marmaristen. kankası nazımızı çeken cici bir dostumuz..
tren raylarıda gerçek kuzuşum. adapazarı tren rayları a.s
tekrar tekrar yazan ellerine kollarına sağlık hayatımcım. seni çok seviyorumŞeniz

süperr süperr süperrr......
tek kelimeyle bayıldım....
harikasınız ikinizde...
Allah mesut etsin valla...
harika çıkmışsınız harika...
opuyorumnanaktan çok teşekkür ederim...
Muhteşemmmmmmmmmmmmmm
Çok tatlısınız canım maşallah allah nazarlardan korusunnn
Bir ömür mutlu olun inşallahhhh
evet bende nazardan çok korkuyorum ama burdaki cici arkadaşlarımından göz değeneceğine inanmıyorum... hepsi iyi niyetle bakıyor eminim ki :1hug:

Ay mşlh ne güzel olmuş herşey
Zaten çeyiz başlığına eklediğin foto da beğenmiştim
Bundan sonrada herşey gönlünüzce olsun

ay beni takip eden gözlerine sağlık canım

MAAŞALLAH kelimesinden başka söz bulamadım.Rüya gibi bir düğün olmuş.bir an masal seyrediyormuş gibi olduk.ALLAH MESUT ETSİN
bu film hiç bitmez umarım. en uzun metrajlı film olur :asigim:

siz nikaha bisikletle giden çifttiniz sanırım:)resimler harika.umarım bundan sonraki hayatınız da bir o kadar hatta daha fazla harikalıklarla dolu olur.ALLAH mutluluğunuzu daiö eylesin
evet onlr bizizzzkaydirigubbakcemile4
teşekkür ederim canımmm:1hug:

pozlar gercekten harıkaa

sadelık senın tarzın galıba gelınlık cok sade olmus ama hoş oLmussun

Allah nazarlardan saklasın ;)
evet sadelik benim tarzım a.s
olabildiğince naturel doğal olmaya çalıştım ve sanırım baaşrdım :1hug:

BAYILDIM YAAA HARİKAA HARİKAAA HARİKAAA BURCUUU ÇOK GÜZEL OLMUŞSSUN VE ORGANİZASYON SÜPER FOTOLOR SÜPER SEN BİR HARİKAA İNANILMAZ ÇOK BEĞENDİM....... rabbim mutlulğunu bozmasın gülen yüzünü soldurmasınnnnn evinize sağnak mutluluk yağdırsın rabbimm HARİKANINDA ÖTESİNDEE ÇOK HOŞUMA GİTTİİİ

Belinayımmm:1hug: teşekkür ederim arkadaşımm...
bakan beğenen yorum yazan yüreğine sağlık balım.
allah mutluluk dileyene mutluluk nasip etsin inşallahh:Saruboceq:

amannnn allahımmm harikasınızzzzzz bayıldım rabbim nazarlardan saklasın sizi

sağol balısım Şeniz

tek kelime layığı ile karşılar....MUHTEŞEM.... allah bu güzel mutluluğunzu daim etsin .. bayıldım pozlara resimlere hepsi ayrı fakat siyah beyaz olan çok güzel çıkmış... :nazar:
evet siyah beyaz olan oldukça ilgi gördü a.s

:nazar: :nazar: :nazar:

Burcum bitanem resimler tam bekledigimiz gibi,
tek kelime ile harika (!) olmus hersey kuzum,
köpeklerle cekindiginiz resimler cok hos,
tren yolundaki siyah beyaz resminize bayıldım :asigim:
Allah bir ömür boyu sürdürsün bu mutlulugunuzu, Allah nazarlardan korusun,
herzaman böyle gülün canım Şeniz
beklentileri karşıladıysak ne mutlu canımm:1hug:
inş hayatımız hep gülücükşlü geçer :1hug:

Tek kelimeyle harika..
Allah bir yastikta kocatsin, hep mutlu olun insallah :asigim:
amin amin amn limonimm:Saruboceq: çok teşekkür edermŞeniz

:nazar::nazar:

Burcu adaşım ne kadar da güzel olmuşsun. :lepi:

Çok da yakışıyorsunuz, çok beğendim fotoğraflarınızı... :kedi::kedi:

Rabbim utandırmasın, ömür boyu mutluluk nasip etsin... :Saruboceq:

Darısı da benim başıma.
:Saruboceq:

adaşım yakıştıran gözlerine sağlık... :1hug:
seninde dediğin gibi darısıı başınaaaaŞeniz

Tebrik ederim çok çok sıcak ve içten pozlar olmuş.....En güzel gelin multu,gülen gelindir zaten sizde çok

güzelsiniz....nazar değmesin mutluluğunuz katlansın inşallah...

evet katılıyorum bu konuda en cici gelin bol bol gülen gelindirrrr...
mutluluk gözlere yansır ve hiç bir süs mutluluk kadar ykışmaz gözlereeea.s

Back