• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

te Sonunda Burcuzgenin Dn Fotolar Huzurlarnzda

Ayyyy çok şekersiniz yaaa maşallah :nazar::nazar:
Balonları ve köpekleri çok sevdimmm..Allah bir ömür mutlu etsin, içinizdeki çocuk hiç kaybolmasın inşallah burcuösgeM a.s.
amin inş canımm :1hug: çok teşekkür ederim azelyazımmŞeniz

bir ömür boyu mutluluklar canım. maşallah:nazar:
sağol balım Şeniz
çok güzel fotoğraflar.

mutluluğunuz daim olsun.zemuszemus
çok yakışmışsınız.

Allah bir yastıkta kocatsın.zemuszemus
çok teşekkürler canım Şeniz

Amanınnnnnnnnnnnnnnnnn daha başlığı tıkladığımda nasıl heyecanlandım bir bilsen Burcu cum.
O kadar güzel ayrıntılar var ki nerden başlasam nasıl anlatsam kelimeler yetersiz kalacak.Dilim döndüğünce birşeyler ifade etmeye çalışayım;

*Gelinliğin muhteşemmmmmmmmmmmmmm,tam da hayal ettiğim gibi.Milletin sözüne kulak asıp azda olsa kabarık gelinlik giydiğim için çşimdi daha çokkkkkkkk pişman oldum.
Sana da çokkkkkkkk yakışmış bitanem

*Saçının rengi çok doğal olmuş.

*Gelin saçında hem sade hem asil hem de zarif olmuş.

*Gelin arabanızdaki Fred ve Vilma da süperrrrrrrrrrrrrrrrr,nerden aldınız tatlım?

*Fotoğraflarınız muhteşem ötesi güzellikte.

*Eniştemizde kızmasın o da çok cici olmuş.

SONUÇ;son bir aydır yeniden gelinlik giyip fotoğraf çektirmek beynimi tırmalıyordu seninkileri görünce iyice heveslendim vallahi.Tabi istediğim gelinliği diktirmek şu anki şartlarda pek mümkün değil.Üzerinde oynatıp tabi içine sığıp sığamayacağım meçhul yaz bitmeden bişeyler yaptırmalıyım.

MUTLULUĞUNUZ,HUZURUNUZ,YÜZÜNÜZDEKİ O MASUM GÜLÜCÜKLER DAİM OLSUN.TEBRİK EDERİM CANIM BENİM.KOCAMAN ÖPÜYORUM.eVİNİN RESİMLERİNİDE MERAKLA BEKLİYORUM
canımm senin bakarkenki heycanını yerim bennnnnnn:1hug:
bitanesinnŞeniz
bende iyiki iyikii içimden geldiği gibi bir gelinlik seçmişim diyorum :1hug:
vilmayla fredi internetten aldık mısram :1hug:
bencede içinde kalmasın ayarlayın bir fotocu gidin gönlünüzce stresten uzak kareler çektirin. kaydirigubbakcemile5 tekrar teşekkür ederim mısram öpüyorum yanaklarından Şeniz

süper ya ne denilir ki çok şekersiniz cnm ömür boyu mutluluklarrr.....
öpcük dolu teşekkürlerrrrŞeniz

canım hemşerim ne güzel gelin olmuşsun öyle...bir ömür boyu mutluluklar canım..opuyorumnanaktan
hemşerimmmm:1hug: teşekkür ederimmmŞeniz

burcumm çok tatlı görünüyorsunuz yaaa maşallah allah nazardan saklasın:nazar:
kızım kknın en çılgın çifti sizsiniz ve çok tatlı görünüyosunuz....
allah gülen yüzünüzü soldurmasın balım...
sevgilera.s.
en çılgın doğru ama eksikkkkk birde en aşıkkk çiftiyizzzdelikafadulden
çok teşekkürler fıstıkımmŞeniz

canim gercekten super olmussun.harikasin.gelinligin sacin.pozlarin herseyin farkli ve harika.
mutluluklar diliyorum sana
bepenemne çok sevindim teşekkür ederimm Şeniz

o kadar guzel cıkmısınız kı mutluluklar dılıyorum sankı dergıden sayfalar o kadar ıyı gorunuyo bence
canımsın yaa hakikaten katolog çekimi gibi oldu diyen çok.. biz ordaydık ya o an bize çok değişik gelmiyor. ncak böyle objektif yorumlr sayensinde anlıyoruz işte :1hug:

çılgın burcucum gelinliğin, makyajın, gelin arabanız, çekimler, pozlar , balonların hepsi harika. hepsi şahane. bayıldım. maşallah :nazar:. mutluluğunuz daim olsun canım

teşekkür ederim canımmmm :1hug:

wallahi komşum komşumun kızı diğer komşum ve onun yan komşusu birde bizim alt kata şuanda taşınmakta olan komşum hep birlikte izledik laptopu dolandırdım apartmanda...(: gerçekten sıradışı cnm..allah bir ömür mutlu etsin...

adaşım bir ömür mutluluklar çok şirin bir gelin olmuşsun çok tatlısın Allah ağzınızın tadını bir ömür boyu kaçırmasın inşallah :)))
şirin :1hug: evet amacıma ulaşmışım demekkkŞenizçok teşekkürlerŞeniz
Resimler pozlar harika
bir omur boyu mutluluklara.s.:nazar:

Burcucum tüm ayrıntılarıyla , abartısız mükemmel olmuş her şey....Fotoğrafçınız süper çekmiş...Yine senin başının altından çıkmıştır o orjinal pozlar :))))))Yaratıcılıkta sınır tanımıyorsunuz...Sevgi dolu bakışlarınız çok güzel resimdeki.Allah hep sizi mutlu etsin huzurlu yuvanızda canım.Sabırsızlıkla beklediğim pozlardı bunlar açıkçası..Çok güzel olmuşsun ayrıca...Tek tek her şey güzel görünüyor....Mutluluklar tatlım.....

burcu tebrikler cnm
Allah mesut etsin inş
bir ömür boyu
ne kadar güzel olmuşssun
resimlerinize bayıldım valla
dergilerdeki resimler gib çıkmış hepsi birbirinden güzel
maşallah

herşey çok güzel görünüyor cnm
mükemmelsiniz
allah mutlu etsn

Süper... Süper... Süper... Canım yaa mutluluklar diliyorum önce resimleri bekliyordum valla .. Gelinliğin harika olmuş sırt dekoltesi ve saçın harika çok yakışmış mükemmel ne diyeyim.... Hep gülün inşallah Allah utandırmasın, mutlu olun...

Çok tatlısınız, Allah bir ömür mutlu etsin inşallah
Resimlerin hepsi çok orjinal, yanlız siyah
beyaz tren yolunda olan tam kartpostallık, gelin arabanız da çok şirin olmuş,
Tekrar mutluluklar :nazar:

muhteşemsiniz allah nazarlardan saklasın

Maşallah herşey muhteşem görünüyor.Resimler harika birbirinize bakışlarınız çok başka. Aşktan öte bişey var sanki aranızda. Rabbim daim etsin.

:nazar::nazar::nazar: canım öncelikle tebrik ederim herşey yine sıradışı görünüyo yaa siz ne tatlı ne çılgın bir çiftsiniz öyle askerler sinirli olur derler ama eşin hiçte öyle değil ikinizde çok şeker ve sıcaksınız rabbim yuvanızdan huzuru eksik etmesin:Saruboceq: çok beğendim

burcu tamam kuşum siz kknın en çılgın ve aşık çiftiniz balım...allah daim etsin mutluluğunuzu...:nazar:
da aklıama takıldı böle bi çılgın çocukları nasıl olur allah bilirkaydirigubbakcemile3 çılgın bebek:ecrin_bebek:

Gülen Yüzünüz Hiç Solmasın Emi Canım..
Allah Bi Yastıkta Kocatsın.. Bayıldımmm

:nazar::lepi:

adaşım bir ömür mutluluklar çok şirin bir gelin olmuşsun çok tatlısın Allah ağzınızın tadını bir ömür boyu kaçırmasın inşallah :)))
şirin :1hug: evet amacıma ulaşmışım demekkkŞenizçok teşekkürlerŞeniz

Resimler pozlar harika
bir omur boyu mutluluklara.s.:nazar:
çok sağol canım Şeniz

Burcucum tüm ayrıntılarıyla , abartısız mükemmel olmuş her şey....Fotoğrafçınız süper çekmiş...Yine senin başının altından çıkmıştır o orjinal pozlar :))))))Yaratıcılıkta sınır tanımıyorsunuz...Sevgi dolu bakışlarınız çok güzel resimdeki.Allah hep sizi mutlu etsin huzurlu yuvanızda canım.Sabırsızlıkla beklediğim pozlardı bunlar açıkçası..Çok güzel olmuşsun ayrıca...Tek tek her şey güzel görünüyor....Mutluluklar tatlım.....

sadece benim başımın altından çıktı desem haksızlık etmiş olurum sevdiceğime. benim içimdeki cevheri dışarı çıkarmamı sağlayan bitaneciğimdir :asigim: birbirimizin fikirlerine önem veriyoruz :asigim:
sabırsızlıkla bekleyen gözlerini yerim ben senin Şeniz çok teşekkür ederimŞeniz

burcu tebrikler cnm
Allah mesut etsin inş
bir ömür boyu
ne kadar güzel olmuşssun
resimlerinize bayıldım valla
dergilerdeki resimler gib çıkmış hepsi birbirinden güzel
maşallah
:1hug: dimi dergidekiler halt etmiş :roflol:ay iyicene havaya girdim :roflol:

herşey çok güzel görünüyor cnm
mükemmelsiniz
allah mutlu etsn
canımm :1hug:çok sağollŞeniz

Süper... Süper... Süper... Canım yaa mutluluklar diliyorum önce resimleri bekliyordum valla .. Gelinliğin harika olmuş sırt dekoltesi ve saçın harika çok yakışmış mükemmel ne diyeyim.... Hep gülün inşallah Allah utandırmasın, mutlu olun...
damlacım sağol kuzuşum mutluluk dileyen yüreğin mutluluk bulsun balım Şeniz

Çok tatlısınız, Allah bir ömür mutlu etsin inşallah
Resimlerin hepsi çok orjinal, yanlız siyah
beyaz tren yolunda olan tam kartpostallık, gelin arabanız da çok şirin olmuş,
Tekrar mutluluklar :nazar:
teşekkür ederim şekercimmmŞeniz
muhteşemsiniz allah nazarlardan saklasın
:nazar: amin canımın içisii Şeniz

Maşallah herşey muhteşem görünüyor.Resimler harika birbirinize bakışlarınız çok başka. Aşktan öte bişey var sanki aranızda. Rabbim daim etsin.
ayy yerim ben senin yorumunuuu:1hug:
evet aşktan öte bizimkisi :asigim: aşk içinde tüm duyguları barındırır.ihtiras,kin,kıskançlıkta vardır. oysa bizimkisi sevgi gibi... sevginin içinde şevkatte vardır. onun yüreği olmadan eksiksindir. öyle bir şey bizimkisi...:asigim:

:nazar::nazar::nazar: canım öncelikle tebrik ederim herşey yine sıradışı görünüyo yaa siz ne tatlı ne çılgın bir çiftsiniz öyle askerler sinirli olur derler ama eşin hiçte öyle değil ikinizde çok şeker ve sıcaksınız rabbim yuvanızdan huzuru eksik etmesin:Saruboceq: çok beğendim

aşkımın sıcaklığı benide ısıtan :asigim: ölürüm adının geçtiği yerde :asigim:
teşekkür ederim balım Şeniz

canım yaaa o nasıl bir yorum yazmak öyleeee:lepi:
süpersin eline koluna sağlık alkisalkisalkis
şimdi sorularını cevaplıyım... şekercim evet düğün günü feci relaxtım. çok sakindim mutluydum. çünkü düğünden çnceki gün bana süpriz bir kına gecesi tertiplediler ben yapmayı düşünmüyordum o gece bütün stresimi attım boşalttım ertesi gün böyle kalktım zemuszemus
evet serhatın içine bir şeyler kaçtığı konusunda bende şüpheliyim.. :roflol: dü ilk iş günü bitaneciğim iş dönüşü gelirken gül getirmş bana :asigim:
hayır kardeşilerimiz biden ikişer yaş küçük. yani serhatın kardeşi benle yaşıt duyguda benden iki yaş küçük... a.s
küpelerimi ve dekoltemi beğenmene sevindim. dekolteyi ben tam V şekşlinde istemiştim tek içime sinmeyen yanı o oldu..a.soda nazarı olsun :nazar:

yok tatlişim duruş falan çalışmadım önceden. ondan daha havalı bir duruş var burnu havada dersiniz diye koymadım :roflol: gelinliği giyince öyle bir şeyler oldu bana :roflol:
bana böyle kendine güvenmeyi aşkım öğretti bende çok çok ezik dururdum şimdi ondan daha iyi bakıyorum objektife kaydirigubbakcemile3 ve adam bizi hiç yönlendirmedi biz kendi kendimize eğlendik işte
o dere değil tatlişim o bir havuz. foto çekindiğimiz yerde birinin çiftliği vardı zengin biri gelin içerde çekinin burda güzel mekanlar var dedi. girdik. işte salıncak havuz köpekler hep ordaa.s
arabayı kullanan serhatın ev arkadaşı marmaristen. kankası nazımızı çeken cici bir dostumuz..
tren raylarıda gerçek kuzuşum. adapazarı tren rayları a.s
tekrar tekrar yazan ellerine kollarına sağlık hayatımcım. seni çok seviyorumŞeniz

yok anacım kınayla ne alakası var biz de yaptık kına daha beter dağıldık sırnaşık şey

akşam ben eve gidince Hayati'nin kafayı :mymeka: bana niye kendime güvenmeyi öğretmedi diye naniknanik

Rabbim 19 gündür mühürlenen yüreğinizi ölene dek çözmesin :asigim:

Son düzenleme:
gelinliğine bayıldım
saçlarında çok güzel olmuş
fotoğraf çekimleri süper ötesi
herşey mükemmel olmuş o gün sanırım severek evlendiğiniz çok belli
hiç eksilmesin mutluluğunuz inşallah
en kötü gününüz böyle olsun
evet severek aşkla canı gönülden verdim gönlümü bu adamaa:asigim:
amin inş en kötü günümüz böle olur canımŞeniz

tren yolundaki siyahbeyaz fotoya bayıldım. onu büyütüp evinin baş köşesine asmalısın. harika olmuş. gerçi hepsi çok güzel ama o ayrı bir güzel olmuş mutluluklar.
evet salona kocamannn asmayı düşünüyoruz bizde... a.s

inanılmaz yakışmışsınız,allah hiç ayırmasın canım...
teşekkür eerim canım Şeniz

onlar ermis muradina, biz cikalim kerevetine:nazar:
mutluluklar......
aynen kaydirigubbakcemile5
allah ayırmasın mutluluklar diliyorum bendee :))
çok teşekkürlerŞeniz

Burcum, canım, çılgın kuşum, ilk göz ağrım...
Allah'ım nazarlardan saklasın, Allah'ım tamamına erdirsin:nazar:

Yorum yapmak o kadar güç ki, saçınla, makyajınla, gelinliğinle, kısacası herşeyin herşeyinle NUMBER ONEsengözlerimebaksanab olmuşsun...
Birbirinize bakışlarınız, enerjiniz hep böyle sürsün inşallah, hep mutlu ol canım arkadaşım :1hug:

İnşallah en kısa zamanda :ecrin_bebek::emir_bebek::ecrin_bebek::emir_bebek:resimlerinizi de görürüz :1closedeyes::dance::teytey:
canımsın yaa...
benim herşeyi detayıyla dinleyen önemseyen bitanecik arkadaşım çok teşekekür ederim sana.. bakan gözlerine sağlık... allah sanada böyle mutluluk nasip etsin kuzuşum Şeniz

çok güzel bir o kadarda doğal
mutluluklar dilerim
gülen yüzün hiç solmasın
amin çok teşekkür ederim canım Şeniz

burcucum gene çok hoşsunuz..
maşallah canım benim..
Allah bit ömür mutlu etsn sizleri..öpüyorum

saru böcükün çok sağol şimdi senin pamuğun gibi bir bebiş nasip eder inş allahım bizede Şeniz

masal gibi... rabbim mutluluğunuzu hiç bozmasın
teşekkür ederim canımmŞeniz

bayıldım bu resime yaa
süper
Allah bir yastıkta kocatsın inşallah
çok süper gözüküyosunuz

ayy canım yaa çok tatlısın çok sağol beğenmene çok sevindim :1hug:

Maşaallah Allah nazarlardan saklasın :nazar:
amin canım teşekkürler Şeniz

Canım harikasınız yaa çok beğeniyorum sizi daha önceki nikah fotolarınızıda görmüştüm muhteşem bi ikilisiniz :)) Rabbim ayırmasın hiç bir zaman hep böyle mutlu olun yüzünüzden gülücükler eksik olmasın darısı bebeğinin fotolarına inşallah :)

canımsın yaa çok tatlsınnn:1hug: evet allah herkese böyle bir tencere kpak durumu nasip etsin inşallah Şeniz

yalan bunlar dugun fotosu olamaz katalog cekimimi super super super sahane gelinlik makyaj superde gelin daha sahane cok yakismisiniz Allah kiris burus nine dede olduktan sonra bile hala birbirinize boyle askla bakmanizi nasip etsin insallah mutluluklar
evet itiraf ediyorum :roflol: yalan hepsi :roflol: bu bir gelinlik markasının katolog çekimi :roflol: desemde inanmaa bunlar bizizzzz:sm_cool:

Aslında bukadar Çılgınlıga İzİn veren aİlenİzİde tebrİk etmek lazım...
aynen katılıyorum herşey onlar sayesinde a.s

wallahi komşum komşumun kızı diğer komşum ve onun yan komşusu birde bizim alt kata şuanda taşınmakta olan komşum hep birlikte izledik laptopu dolandırdım apartmanda...(: gerçekten sıradışı cnm..allah bir ömür mutlu etsin...
yaaa yerim ben seni yaaaa:roflol: meşur ettin beni yani... :roflol:
cümleten hepsine selam gönderiyor gelin hanım..:roflol: öpüyporum tüm komşularımızıı Şeniz

burcu tamam kuşum siz kknın en çılgın ve aşık çiftiniz balım...allah daim etsin mutluluğunuzu...:nazar:
da aklıama takıldı böle bi çılgın çocukları nasıl olur allah bilirkaydirigubbakcemile3 çılgın bebek:ecrin_bebek:
dimi :roflol:onu bende düşünemyorum. orjinal çocuk efe gibi olur ehrhalde :roflol:,

Gülen Yüzünüz Hiç Solmasın Emi Canım..
Allah Bi Yastıkta Kocatsın.. Bayıldımmm

:1hug:allah soldurmasın inş :Saruboceq:
çok teşekkür ederimmmŞeniz

:nazar::lepi:

yok anacım kınayla ne alakası var biz de yaptık kına daha beter dağıldık sırnaşık şey

akşam ben eve gidince Hayati'nin kafayı :mymeka: bana niye kendime güvenmeyi öğretmedi diye naniknanik

Rabbim 19 gündür mühürlenen yüreğinizi ölene dek çözmesin :asigim:

yerim ben seni yaaaa:roflol:
çok çok tatlısın biliyorsun dimi:roflol:
yok yok bir şey deme hayatiyi hayatından bezdirme :roflol:

Mutlulukarrrr,bir ömür boyu...

gelinlik şahane,saçlar şahane,mekan şahane,pozlar şahane....

Bizim zamanımızda yoktu böyle,dışarda resim çekilme işi....Çok hoş ve doğal oluyor yaaaa...

maşallah maşallah....

:nazar::nazar::nazar:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

CtNO-1mr-1.gif

siz çok tatlısınızz yaa gerçektenn.gelinlik çok sade ve abartısız.hiç düğün diye kasmamışsınız kendinizi çok şıksınız.mekanlar fotolar harikaa.çılgınsınız gerçekten :) klasikten hep kaçmışsınız çok güzel bence.bayıldımmm a.s. mutluluklar ve de darısı başıma :))

burcum fıstığım ne güzel pozlar bunlar böyle.bayıldım hayran kaldım. gelinlik çok yakışmış sana.rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah. hep gülün...

yorum yazmamak elde değil. fotoğraflarda sizlerde çok hoşsunuz. bayıldım pozlara.bütün güzel dilekler sizlerin olsun.Allah bir ömür boyu mutlu etsin sizleri.

Çok tatlısınız canım senin nikah fotoğraflarınada bayılmıştım valla bekliyordum böyle güzel şeyler harika olmuş bir yastıkta kocayın süpersiniz zemuszemus

Back