• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

te Sonunda Burcuzgenin Dn Fotolar Huzurlarnzda

KKnın en çılgın çiftiiii süpppeerrrsinizzzopuyorumnanaktan inan sanki film izler gibi takip ettim fotoları, süper süper süper!!!! dış mekan çekimlerinze we doğalmı doğal pozlara bayıldım, gelinlk desen çok yakışmışşşş!! hep mutlu olursunuz hep böle gülersiniz inşşşopuyorumnanaktan

alc7708.jpg

alc7805.jpg

alc7767.jpg

fotoğrafların hepsi çok güzel ama şu üç pozu çook beğendim.
fotoğreafçı seçiminiz çok iyi olmuş

gelinliğine gelince beklediğim şıklıkta olmuş
sade.. duru.. tam benlik! sırt dekoltesi de çok iddialı yakışır!!yerimseniben
çağının kadınısın vesselam burcuözge
çok güzel görünüyor her şey...:1rolleyes:

bu arada bu saç rengi süper!! bundan şaşma bence
çok gitmiş sana!

hep senin düğün fotoğraflarını bekliyordum
ve kesinlikle çok güzeller.. beklediğime değmiş
mutluluklar dilerim ikinize de..a.s.:nazar:

Son düzenleme:
mükemmel olmuş herşeyy!!!
hangi birini yazayım kiii herşeyy çok ama çook güzel
umarım hayatınız ,aşkınız,birlikteliğiniz de öyle devam eder mükemmel bi şekilde..
rabbim aşkı kalbinizden eksik etmesin burcucum

tek kelimeyle süper olmuş.... gerçektende çok beğendim... :lepi:
doğal ve sade....... alkisalkisalkis
rabbim mutluluğunuza mutluluk katsın....... :Saruboceq:
sevgiler........
opuyorumnanaktan zemuszemus opuyorumnanaktan

1. fotoğraf: kızım kuaförde ne kaaa rahat ve güleryüzlü görünüyorsun. Ben o dakikalarda ayyyy offffff Allahhhh nidalarıyla heyecandan ruhumu teslim etmeye başlamıştım kafamçokkarıştı

2. fotoğraf: makyaj yapılırken bile gülümsüyorsun bu ne rahatlıktır yarabbim

3. fotoğraf: oo gelinlik giyilmiş ağız iyice kulaklara varmış kendi heyacanımı düşününce ve seni de görünce niye o kaaa heyecan yaptım diye çokkk pişman oldum :kedi:

4. fotoğraf: Allah'ım ne romantik bi gelin alma merasimi. Serhat'ın içine kadın kaçmış kesin yoksa bu kaaaa romantiği zor bulunur sırnaşık şey

5. fotoğraf: Gelin arabasında gidiliyo sanırım yüz yine sırıtık naniknanik

6. fotoğraf: ay benim niye aklıma gelmedi diye hayıflanmadım dersem ve burcu bize niye akıl vermedi diye kızmadım dersem yalan olmazzzz :sinifsinif:

7. fotoğraf: gelinliğin çok sade, çok zarif, çok şık ve bu birbirine kenetlenmiş duruş harika :lepi:

8. fotoğraf: ne sölüyo kızzz kulaana kıkırdıyon yine :olmaz:

9. fotoğraf: bu salıncakla çocukluğa veda etmiş yeni bir hayata kanat çırpar gibisin çok hüzünlü bi fotoğraf oldu benim için :gitme:

10. fotoğraf: adam sana bakarken içine düşecek resmen bu ne aşktır sende ki ne bitmek tükenmez gülmedir bu yahu. küpelerin çok güzel

11. fotoğraf: anammmm sizi kopyalamışlar mı yoksa sen kardeşinle serhat kardeşinle ikiz mi? aynılar heee kardeşler de başgöz olsa ne süper olur hihoyyyt

12. fotoğraf: sırt dekoltesi süper gelinliğin askıları şahane duruyo askıdan sarkan şifon sanırım peri kızı gibi

13. fotoğraf: :jeyyar: :jeyyar:

14. fotoğraf: ay bu fotoda çok tatlı çıkmışsın nası kendinden emin bi bakış ben de aksine hep ezik bakmışım :roflol:

15. fotoğraf: serhat'a da mı kına yaktınız kııııııı benimki yakmamıştı :mymeka: yalnız silahı yanlış yere doğrultmuşsun biraz daha aşağı kayıp kalbine nişan almalıydın

16. fotoğraf: burcu sen bu duruşları önceden çalıştın mı doğru söle. yoksa bu kaaa asil mi duruyon hep. ben resmen kazulet gibiydirn sırnaşık şey

17. fotoğraf: serhat eğilir dudaklarını burcu'nun alnına değdirir ve burcu kendinden geçer ki değdirmesine bile gerek yoktur o hep zaten kendinden geçiktir serhat'ın yanında :lepi:

18. fotoğraf: ay şımarık :dilcikar: ay sinir :dilcikar: ay pis :dilcikar:

19. fotoğraf: Susadım çeşmeye inmez olaydım; elinden bir tas su içmez olaydımmmmmmmmm türküsünü mü çığırıyodum o esnada sırnaşık şey

20. fotoğraf: o yerdeki yaprakların olduğu yer ne dere mi? ne kadar güzel bi yermiş ve sen ilk kez hüzünlü prenses gibi durmuşsun

21. fotoğraf: suya düşecen diye mi tutuyo seni ben orda olsaydım kıskançlıktan bi tepik koyardım ayy pardonnnnnnnnnnnnnnnn ayağım gitti derdim lülülülülülü

22. fotoğraf: bak bu fotoğrafa uyan en güzel smiley sırnaşık şey bu sensin burcu ay kıskançlık damarlarım şişti :roflol:

23. fotoğraf: yeşil kesinlikle fotoğrafa ayrı bi hava katıyor ve elinizdeki eniklerde çok şirinmişşşşş ve serhat'ın kucağına en yakın zamanda minik bi burciş versen fena olmaz adamın suratına baksana a.s

24. fotoğraf: 2 çift te öpüşüyoooooo ay ne ayıpppp çocukların gözü önünde :olmaz: yalnız ikisi de kikirdemekten öpüş pozisyonuna zor sokmuş dudakları :roflol:

25. fotoğraf: bu arada saç çiçeğinde çok güzel tam bir rönesans gelini gibi olmuşsun

26. fotoğraf: bu raylar montaj mı gerçekten rayda mıydınız? siyah beyaz harika çıkmış o eteğinin rayın üstünden düşüşü bile ne kaaa zarif

27. fotoğraf: tren gelir hoş gelir le le lüm lüm leyyyyyyyyyyyyyyyyyyy odaları boş gelir leyy leyyy lümü lümü leyyyyyyy -tatlicadiarzu-

28. fotoğraf: öp öp birazdan tren geçcek üstünden haberin yok safımmm naniknanik

29. fotoğraf: iş enlemesine koşturmak değildir kucakta iş boylamasına koşturmaktı kaydirigubbakcemile3

30. fotoğraf: burcu'nun yüzü gayet rölax, bi de serhat'ın surata bakın çatladı çatlıcak garibim yeter artık in deyü kaydirigubbakcemile2 benimki dün bi kaldırdı beni bütün gün beli ağrıdı. ya çok çürük çıktı yada bana şişman diyiiiii :bbo:

31. fotoğraf: heh bisiklet olmasa şaşardım zaten, bu arada köprücük kemiklerin çok şık duruyo burcuuuu

32. fotoğraf: ayyyyyyyyyyyyyyyyyy ne güzelllllllll bayıldımmmm ben de eskisi gibi bebek istemiştim ama gerçekleştiremedimmm :çok üzgünüm: arabayı kim kullanıyo bu arada burcu?

33. fotoğraf: kızım manyah, kızım orijinal, kızım çılgın nerden buldun bunları yaaaaaaaaa

34. fotoğraf: ne çalıyo ne çalıyo çabuk söleeeeeeeeeeeeee

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar::

Son düzenleme:
süperr süperr süperrr......
tek kelimeyle bayıldım....
harikasınız ikinizde...
Allah mesut etsin valla...
harika çıkmışsınız harika...

Muhteşemmmmmmmmmmmmmm
Çok tatlısınız canım maşallah allah nazarlardan korusunnn
Bir ömür mutlu olun inşallahhhh

Ay mşlh ne güzel olmuş herşey
Zaten çeyiz başlığına eklediğin foto da beğenmiştim
Bundan sonrada herşey gönlünüzce olsun

siz nikaha bisikletle giden çifttiniz sanırım:)resimler harika.umarım bundan sonraki hayatınız da bir o kadar hatta daha fazla harikalıklarla dolu olur.ALLAH mutluluğunuzu daiö eylesin

pozlar gercekten harıkaa

sadelık senın tarzın galıba gelınlık cok sade olmus ama hoş oLmussun

Allah nazarlardan saklasın ;)

BAYILDIM YAAA HARİKAA HARİKAAA HARİKAAA BURCUUU ÇOK GÜZEL OLMUŞSSUN VE ORGANİZASYON SÜPER FOTOLOR SÜPER SEN BİR HARİKAA İNANILMAZ ÇOK BEĞENDİM....... rabbim mutlulğunu bozmasın gülen yüzünü soldurmasınnnnn evinize sağnak mutluluk yağdırsın rabbimm HARİKANINDA ÖTESİNDEE ÇOK HOŞUMA GİTTİİİ

tek kelime layığı ile karşılar....MUHTEŞEM.... allah bu güzel mutluluğunzu daim etsin .. bayıldım pozlara resimlere hepsi ayrı fakat siyah beyaz olan çok güzel çıkmış... :nazar:

:nazar: :nazar: :nazar:

Burcum bitanem resimler tam bekledigimiz gibi,
tek kelime ile harika (!) olmus hersey kuzum,
köpeklerle cekindiginiz resimler cok hos,
tren yolundaki siyah beyaz resminize bayıldım :asigim:
Allah bir ömür boyu sürdürsün bu mutlulugunuzu, Allah nazarlardan korusun,
herzaman böyle gülün canım Şeniz

:nazar::nazar:

Burcu adaşım ne kadar da güzel olmuşsun. :lepi:

Çok da yakışıyorsunuz, çok beğendim fotoğraflarınızı... :kedi::kedi:

Rabbim utandırmasın, ömür boyu mutluluk nasip etsin... :Saruboceq:

Darısı da benim başıma.
:Saruboceq:

Tebrik ederim çok çok sıcak ve içten pozlar olmuş.....En güzel gelin multu,gülen gelindir zaten sizde çok

güzelsiniz....nazar değmesin mutluluğunuz katlansın inşallah...

Back