• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

te Sonunda Burcuzgenin Dn Fotolar Huzurlarnzda

Ayyyy çok şekersiniz yaaa maşallah :nazar::nazar:
Balonları ve köpekleri çok sevdimmm..Allah bir ömür mutlu etsin, içinizdeki çocuk hiç kaybolmasın inşallah burcuösgeM a.s.

Amanınnnnnnnnnnnnnnnnn daha başlığı tıkladığımda nasıl heyecanlandım bir bilsen Burcu cum.
O kadar güzel ayrıntılar var ki nerden başlasam nasıl anlatsam kelimeler yetersiz kalacak.Dilim döndüğünce birşeyler ifade etmeye çalışayım;

*Gelinliğin muhteşemmmmmmmmmmmmmm,tam da hayal ettiğim gibi.Milletin sözüne kulak asıp azda olsa kabarık gelinlik giydiğim için çşimdi daha çokkkkkkkk pişman oldum.
Sana da çokkkkkkkk yakışmış bitanem

*Saçının rengi çok doğal olmuş.

*Gelin saçında hem sade hem asil hem de zarif olmuş.

*Gelin arabanızdaki Fred ve Vilma da süperrrrrrrrrrrrrrrrr,nerden aldınız tatlım?

*Fotoğraflarınız muhteşem ötesi güzellikte.

*Eniştemizde kızmasın o da çok cici olmuş.

SONUÇ;son bir aydır yeniden gelinlik giyip fotoğraf çektirmek beynimi tırmalıyordu seninkileri görünce iyice heveslendim vallahi.Tabi istediğim gelinliği diktirmek şu anki şartlarda pek mümkün değil.Üzerinde oynatıp tabi içine sığıp sığamayacağım meçhul yaz bitmeden bişeyler yaptırmalıyım.

MUTLULUĞUNUZ,HUZURUNUZ,YÜZÜNÜZDEKı O MASUM GÜLÜCÜKLER DAıM OLSUN.TEBRıK EDERıM CANIM BENıM.KOCAMAN ÖPÜYORUM.eVıNıN RESıMLERıNıDE MERAKLA BEKLıYORUM

canım hemşerim ne güzel gelin olmuşsun öyle...bir ömür boyu mutluluklar canım..opuyorumnanaktan

burcumm çok tatlı görünüyorsunuz yaaa maşallah allah nazardan saklasın:nazar:
kızım kknın en çılgın çifti sizsiniz ve çok tatlı görünüyosunuz....
allah gülen yüzünüzü soldurmasın balım...
sevgilera.s.

canim gercekten super olmussun.harikasin.gelinligin sacin.pozlarin herseyin farkli ve harika.
mutluluklar diliyorum sana

o kadar guzel cıkmısınız kı mutluluklar dılıyorum sankı dergıden sayfalar o kadar ıyı gorunuyo bence

çılgın burcucum gelinliğin, makyajın, gelin arabanız, çekimler, pozlar , balonların hepsi harika. hepsi şahane. bayıldım. maşallah :nazar:. mutluluğunuz daim olsun canım

adaşım bir ömür mutluluklar çok şirin bir gelin olmuşsun çok tatlısın Allah ağzınızın tadını bir ömür boyu kaçırmasın inşallah :)))

Burcucum tüm ayrıntılarıyla , abartısız mükemmel olmuş her şey....Fotoğrafçınız süper çekmiş...Yine senin başının altından çıkmıştır o orjinal pozlar :))))))Yaratıcılıkta sınır tanımıyorsunuz...Sevgi dolu bakışlarınız çok güzel resimdeki.Allah hep sizi mutlu etsin huzurlu yuvanızda canım.Sabırsızlıkla beklediğim pozlardı bunlar açıkçası..Çok güzel olmuşsun ayrıca...Tek tek her şey güzel görünüyor....Mutluluklar tatlım.....

burcu tebrikler cnm
Allah mesut etsin inş
bir ömür boyu
ne kadar güzel olmuşssun
resimlerinize bayıldım valla
dergilerdeki resimler gib çıkmış hepsi birbirinden güzel
maşallah

Süper... Süper... Süper... Canım yaa mutluluklar diliyorum önce resimleri bekliyordum valla .. Gelinliğin harika olmuş sırt dekoltesi ve saçın harika çok yakışmış mükemmel ne diyeyim.... Hep gülün inşallah Allah utandırmasın, mutlu olun...

Çok tatlısınız, Allah bir ömür mutlu etsin inşallah
Resimlerin hepsi çok orjinal, yanlız siyah
beyaz tren yolunda olan tam kartpostallık, gelin arabanız da çok şirin olmuş,
Tekrar mutluluklar :nazar:

Maşallah herşey muhteşem görünüyor.Resimler harika birbirinize bakışlarınız çok başka. Aşktan öte bişey var sanki aranızda. Rabbim daim etsin.

:nazar::nazar::nazar: canım öncelikle tebrik ederim herşey yine sıradışı görünüyo yaa siz ne tatlı ne çılgın bir çiftsiniz öyle askerler sinirli olur derler ama eşin hiçte öyle değil ikinizde çok şeker ve sıcaksınız rabbim yuvanızdan huzuru eksik etmesin:Saruboceq: çok beğendim

Back