• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

te Sonunda Burcuzgenin Dn Fotolar Huzurlarnzda

Mutluluklar dilerim....harikasiniz yine...ALLAH daim kilsin tebessümlerinizi..!

Siyah beyaz fotonuza bittim...:lepi:

fotolar harika mutluluklar...şimdi tam hatırlayamadım ama siz şu bisikletle nikah kıayn çift degilmisiniz....

Canim arkadasim...
Bu mutluluk bir ömür boyu hic eksilmesin kalbinizden, gülüsünüzden....

(Zaten bundan süphem yok, siz elli yil sonra bile ilk günki gibi mutlu olan ciftlerden olucaksiniz....)

Resimler muhtesem olmus, buram buram mutluluk kokuyor...

:nazar:

Kalbiniz hangi güzel sey icin carpiyorsa, dogan günes evliliniz boyunca size onu getirsin...

Mutluluklar.....

size ömür boyu mutluluklar dilerima.s. o kadar tatlıydınızki resimlere bakmaya doyamadım..

hep böyle kalmanız dileğiyle

canımm çokk güzellsınn maşalhh cok tatlısınız ya buyuk bır zavkle baktım fotolarınıza hıc bıtsın ıstemedım cok sekersınız Allah mutlulugunuzu daım etsın

ay cok sekersiniz maasallah yaaa
cok degisik cok güzel resimler bunlar yaaa
mutluluk resmen gözlerinizden sicriyor
allahim bir ömür boyu mutluluklar versin size

ayy maşallah size yaa moda derglerinden hiç bi farkı yok resimlerin çok profesyonel çekilmiş bikere...
harikasınız valla dicek kelime bulamıorum...yaa
suppersiniz...
Allah mutluluğunuzu daim etsin...

harıka resımler cok tatlısınız yorum yazmamak elde degıl.....mutluluklar canım
yazmana çok sevindim o zaman :: çok teşekkürler

Tek kelİmeyle sÜper....
Şeniz
Şimdiye kadar gördüğüm en guzel, en orjinal, en eğlenceli, en doğal fotolardı... Çooooooookkkkk mutluluklar diliyorummmmmmmmm.. ::
bende çok teşekkür ediyorum. :

Mutlulukarrrr,bir ömür boyu...

gelinlik şahane,saçlar şahane,mekan şahane,pozlar şahane....

Bizim zamanımızda yoktu böyle,dışarda resim çekilme işi....Çok hoş ve doğal oluyor yaaaa...

maşallah maşallah....

bizde seneler sonra bizim zamanımızda yoktu diye nelere söyliycez kim bilir :ama anın tadını çıkarmak güzeldia.s

:nazar::COLOR]
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

CtNO-1mr-1.gif

ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

siz çok tatlısınızz yaa gerçektenn.gelinlik çok sade ve abartısız.hiç düğün diye kasmamışsınız kendinizi çok şıksınız.mekanlar fotolar harikaa.çılgınsınız gerçekten :) klasikten hep kaçmışsınız çok güzel bence.bayıldımmm a.s. mutluluklar ve de darısı başıma :))

sadece içimizden geldiği gibi davrandık... :1hug:a.s.

burcum fıstığım ne güzel pozlar bunlar böyle.bayıldım hayran kaldım. gelinlik çok yakışmış sana.rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah. hep gülün...

müebbetim bakan gözlerine sağlık arkadaşım Şeniz
gelinlik hangi genç kıza yakışmaz ki:1hug:

yorum yazmamak elde değil. fotoğraflarda sizlerde çok hoşsunuz. bayıldım pozlara.bütün güzel dilekler sizlerin olsun.Allah bir ömür boyu mutlu etsin sizleri.

amin :Saruboceq: çok teşekkür ederim canımŞeniz

tebrikler canım.resimler çok güzel.bibirinize çok yakışmışınız .mutluluklaropuyorumnanaktan

yaıştıran gözlerine sağlık canısım a.s.

Çok tatlısınız canım senin nikah fotoğraflarınada bayılmıştım valla bekliyordum böyle güzel şeyler harika olmuş bir yastıkta kocayın süpersiniz zemuszemus

nikah fotoları meşur olmuş yahu:roflol: bilmeyen yok :roflol: hayal kırıklığına uğratmadıysak ne mutlu bana Şeniz

Mutluluklar dilerim....harikasiniz yine...ALLAH daim kilsin tebessümlerinizi..!

Siyah beyaz fotonuza bittim...:lepi:
amin canım çok teşekkür ederimŞeniz

sonsuz mutluluklar canım................
çok sağol canımŞeniz

fotolar harika mutluluklar...şimdi tam hatırlayamadım ama siz şu bisikletle nikah kıayn çift degilmisiniz....
evet onlar biziz:lepi:

canım çok tatlı olmuşsun allah mutluluğunuzu hiç bozmasın

amin canım allahım kimsenin mutluluğuna gölge düşürmesin Şeniz

Canim arkadasim...
Bu mutluluk bir ömür boyu hic eksilmesin kalbinizden, gülüsünüzden....

(Zaten bundan süphem yok, siz elli yil sonra bile ilk günki gibi mutlu olan ciftlerden olucaksiniz....)

Resimler muhtesem olmus, buram buram mutluluk kokuyor...

:nazar:

Kalbiniz hangi güzel sey icin carpiyorsa, dogan günes evliliniz boyunca size onu getirsin...

Mutluluklar.....

aimem canım arkadaşım :1hug:
bende görmedimi acaba fotoları diyordum ki yazmışsın...
beenmene ve yürekten cümlelerine çok teşekkür ederim...
darısı başına canım arkadaşım Şeniz

size ömür boyu mutluluklar dilerima.s. o kadar tatlıydınızki resimlere bakmaya doyamadım..

hep böyle kalmanız dileğiyle

beğenmene sevindim canım çok sağol Şeniz

canımm çokk güzellsınn maşalhh cok tatlısınız ya buyuk bır zavkle baktım fotolarınıza hıc bıtsın ıstemedım cok sekersınız Allah mutlulugunuzu daım etsın

ay canım çok teşekkürler yaa..:1hug:
ben yenilerinide eklerim merak etme sen lülülülülülü

ay cok sekersiniz maasallah yaaa
cok degisik cok güzel resimler bunlar yaaa
mutluluk resmen gözlerinizden sicriyor
allahim bir ömür boyu mutluluklar versin size

gözlerimizdeki aşkı yansıtabildiysek ne mutlu bize :1hug:

ayy maşallah size yaa moda derglerinden hiç bi farkı yok resimlerin çok profesyonel çekilmiş bikere...
harikasınız valla dicek kelime bulamıorum...yaa
suppersiniz...
Allah mutluluğunuzu daim etsin...

çok teşekkür ederim canım sağol Şeniz

resimlerin doğal ortamda olması çok güzel olmuş...Allah mesut etsin.bende stüdyo resmi istemiyorum...en güzeli doğayla çekilen resimler...

o kadar güzel çıkmışsınız ki

ve dediğim gibi birbirinize öyle aşkla bakıyorsunuz ve bu resimelre öyle yansıyor ki

Rabbim bir ömür mesut etsin çok mutlu olun inş

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: tek kelimeyle muhteşem fotoğraflar tabiiii bu fotoğraflara hayat veren siz bayıldım çok samimi çok doğal allah mesut etsin bir ömür boyu mutluluklar dilerim :nazar: :nazar: :nazar::nazar: :nazar::nazar:

Burcucum fotoğraflar harika, tabii siz de. Ömür boyu mutluluklar dilerimm zemuszemus

ah ah şimdiden tekrar yaşasam keşke demeye başladım :1rolleyes: çok güzel bir gündü a.s
çok teşekkür ederimŞeniz

Herşey tek kelimeyle muhteşem......

Bir ömür mutluluk diliyorum size hiç ayrılmayın inşaallah .....
amin :Saruboceq:çok teşekkür ederimŞeniz

resimlerin doğal ortamda olması çok güzel olmuş...Allah mesut etsin.bende stüdyo resmi istemiyorum...en güzeli doğayla çekilen resimler...
evet kesinlikle tavsiye ederim. çok cici oluyor. hep stütyoda geriliyor insan utanıyor falan. biz kendi halimizde eğlenip yürürken şebeklik yaparken adam çekti. bu kareler çıktı işte.. a.s

bayılıyorum dış mekan çekimlerine bir ömür boyu yüzünüzden tebessüm hiç eksik olmasın:CüvCüv:
teşekkür ederim tatlım Şeniz

o kadar güzel çıkmışsınız ki

ve dediğim gibi birbirinize öyle aşkla bakıyorsunuz ve bu resimelre öyle yansıyor ki

Rabbim bir ömür mesut etsin çok mutlu olun inş

gözlerimizdeki aşkı gören yüreğine sağlık :1hug:
çok teşekkür ederim canımm Şeniz

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: tek kelimeyle muhteşem fotoğraflar tabiiii bu fotoğraflara hayat veren siz bayıldım çok samimi çok doğal allah mesut etsin bir ömür boyu mutluluklar dilerim :nazar: :nazar: :nazar::nazar: :nazar::nazar:

yorumun beni çok mutlu etti teşekkür ederim canım Şeniz

çok güzel olmuş herşey sizde çok yakışmışsınız birbirinize çok sıcakve candan gözüküyosunbuz mutlulugunuz hiç bozulmasın

Back