te Benim Evim

HS_HS

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2007
124
0
621
42
MiSaFiR oDaM...
sdc10020dm0.th.jpg

sdc10011vd2.th.jpg

sdc10012fc9.th.jpg

sdc10013fm5.th.jpg

YaTaK oDaM...
sdc10016ae2.th.jpg

sdc10017cb8.th.jpg

sdc10024nc7.th.jpg

MuTFaGıM...
sdc10023ss7.th.jpg

sdc10015tz0.th.jpg

KüÇüK oDaM (iNŞaLLaH BeBiŞ oDaSı oLuCaK)

sdc10021fw8.th.jpg

Son düzenleme:
tşk ederim arkadaşlar... Ne zamandır sizlere evimi göstermek istiyordum. Ama toplu haline denk getirip resimlerini çekemedim:utangac:
Kısmet bugüneymiş:dance:

ALLAH ağız tadıyla oturmayı nasip etsin cnm.mutluluğunuz ve huzurunuz daim olsun inşallah.

Çok güzelmiş güle oturun inşallah..
Allah ağzınızın tadını bozmasın..
Bişer dikkatimi çekti..Küçük büyük her tarafta peluş oyuncak var..Çok seviyorsun herhalde :))

evin güzelmişş güle güle otur ama dolapların az galiba kızmada çünkü hep ortalıklarda fazladann bişeyler var

canım mutlulukla huzurla oturun inşallahhhkaydirigubbakcemile2
bu arada yemek odasındaki konsolun aynasına bayıldımmmmmmmmm:utangac:

Çok güzelmiş güle oturun inşallah..
Allah ağzınızın tadını bozmasın..
Bişer dikkatimi çekti..Küçük büyük her tarafta peluş oyuncak var..Çok seviyorsun herhalde :))

evet canım bebekleri peluşları falan çok seviyorum. görünenlerden daha fazla dolabımın içinde :) gözümün önünde olması hoşuma gidiyor... mesela salondaki tvnin yanındakini annem yaptı. yatak odasındaki pembe ayıyıda eşim almıştı.. kıyamıyorum onları kaldırmaya... bide tweety hastasıyım... onlarda o yüzden ortalıkta :)

evin güzelmişş güle güle otur ama dolapların az galiba kızmada çünkü hep ortalıklarda fazladann bişeyler var

canım kızıcak bişey yok bundada... dolaplarım az değil ama ortalıkta neyi fazla gördün anlamadım... mutfaktan bahsediyorsan onlar abur cubur elimizin altında olsun diye ortalıkta...

Back
X