aman yarabbi ne uzun yazmışım ya...ben olsam hayatta okumam bunu :))))kızlar valla öyle bir dertli dertli yazmışımki,valla bukadar uzattığımın farkında bile değilim,dökmüşüm resmen içimi :))kusura bakmayın nolur....ayyy hiç yazmasam,gizli gizli takip etsem daha iyiymiş :))))
Kimseee yokmuu arkadaslar nerdesinizzzz? Cilek neden cevap yazmiyosun, deliricemmm :) tca kullanmak istiyorummmm artik kurtulmak istiyorumm catlaklarimdannn.....
Bilen varsa lütfen söylesin Tca' yi gittigidiyr ebay gibi siteler haricinde nerde bulabilirim cilegin bahsettigi asetik acid satan yerler nerelerde Istanbulda?????????
aynen canım bende kurtulmak istiyorum öyle ebaydan falan değilde böyle kimyevi malzeme satan yerden alırsak daha etkili olabileceğini düşünüyorum evet cevap yazarsanız çok sevinicez.
çilek acaba basladımı TCAya foruma uğramıyor sanırım ben 4. seansımı yaptım yaza kadar hep yapcam ama kaybolmadı henüz azimliyim ...
çilek eylülde baslıcaktı lütfen girsin foruma bizi bilgilendirsin ...
çilek acaba basladımı TCAya foruma uğramıyor sanırım ben 4. seansımı yaptım yaza kadar hep yapcam ama kaybolmadı henüz azimliyim ...
çilek eylülde baslıcaktı lütfen girsin foruma bizi bilgilendirsin ...
bende hala umutluyum bu kimyasal satan yer sirkeci de falan varmış sanırım bi ara gidicem %35 lik falan alıcam ben.canım senin netten konuştuğun kişinin çatlakları yenimiymiş nasılmış?
Onu bilmiyorum yeni oldugunu sanmiyorum, ama genel olarak catlaklarini geciridigini söyledi. Eger tam olarak ögrenirsen nerde satildigini bizleride haberdar etmeyi unutma, bende devam ediyorum arastirmaya bulana kadar devam edicem, alicam ve denicem yani baska care yok bide ayrica ben tcanin catlakalara iyi geldigini alman sayfalarindada okudum tam olarak nasil uygulanir felan hersey yaziyodu yani mutlaka iyi geliyo ama dedigim gibi ciltten cilde degisiyo belki iyi gelmeyedebilir, ama icimde kalicak denemem lazim...
merhaba...şimdi bu TCA nın kimyacılarda satıldığını biliyorum,kimyevi maddelerde sirkeci taraflarında satılıyor sanırım...valla vakit bulup başlayamadım hala tca ya...az önce okuduğum ama işe yaramadığını söyleyen bir arkadaş vardı...okadar emek vermişsin canım,çok üzüldüm senin adına...11-12 sefer ne demek...ay canın acısı yanına kaldı demek..üzüldüm senin adına...ama cananın çatlakları kalmadı,yani var ama hani nasıl desem ,belli olmuyor...derisi iyicene tazeledi kendini,böyle hani beyaz tenli arkadaşlarımız vardır bilirsiniz,böyle kırmızı kılcal damarları olur ip kadar ince...yada nasıl desem,hani damarları belli olur incecik yeşil yeşil...işte öyle izler var.demek %100 geçmiyor...ama benim arkadaş çok soymuştu derisini,hani o içöindeki pembe deri varya 2 katman belki daha fazla aşağısı,yani oraya kadar,ağlaya ağlaya,yana yana soydurdu deriyi...yazın güneşleniyor,kalan o çok ince çizgileri esmerleştiriyo,hani bilmiyen anlamaz asla....bende başlıcam ama bir türlü başlayamadım...evi taşıdımda bu aralar....
Canim sen 4. seyansini yaptin demek, peki hic bir degisim azalma oldumu nasil görünüyorlar suan?? ve kaclik uyguladin simdiye kadar?
tekrar sesleniyorum cilek lütfen foruma ugra bizi habersiz birakma.....