aynen bende de kaldı lekeler. şimdi de onlar için uğraşıyorum. doktora gittim skar değilmiş kahverengilik zamanla geçer dedi ama şu an sorarsanız moralim sıfır. çilek29 yani sinem aklık kreminden bahsedince umut olmuştu ama aklık kremini de araştırdım o kadar hiç bi yerden bulunacak bir şey değil. yani sinemcim bize yardımcı olsan aklık kremi bulma konusunda büyük sevaaba girersin tatlım.
benimkiler incelmedi demedimki bazı bölgelerde değişiklikler olduğunu zaten yazdım.herkezde aynı etkiyi gösterecek diye birşey yok benim çatlaklarım belki 10 yıllık belki daha fazla.ne mutlu sana faydası olduysa.
canım benim çatlaklarımda yaklaşık 10 yıllık belki daya fazla 23 yaşındayım ergenlikten kalma ..
bence devam et ve inan ben inandım ve inceldiğinede şahit oldum tekrar dene bence ve umudunu yitirme ...
simencim ilgin için sağol, ankaradayım ben. aklık kremini getirtebileceğim hiç arnavut tanıdığım yok. ayrıca ankaradaa sizin oralardaki gibi semt pazarları da yok olsada arnavutların geldiği bi kısım yok. senin kullandığını gönder diyemem sonuçta senin teklif etmen bile yeter ama senden şunu isteyebilirim. eğer sen yolun düşerse oradaki pazara çıkarsan, benim için arnavut kremi alıp bana kargoyla gönderebilirsen çok sevinirim. ama tabi eğer o pazara çıkıyorsan sana zahmet vermek istemem. özelden mesaj atmasını bilmiyorum limitiniz yok diyor. o yüzden sen bana özelden mesaj atıp telefonunu yazarsan seni ararım iletişime geçebiliriz.
Suan Tca kullanan arkadaslar son durumunuz nedir????
kullanan biri olarak tca yı tavsiye etmiyorum
ben 2. seansımı yapcam ama bekliyorum çünkü yapmamam gereken bişeyi yaptım 1 haftadır antalyadayım 50 faktör krem kullandım ve gölgede kaldım hep yinede sorun olurmuki ?
aynı zamanda 6 ay süreyle güneşe çıkmamak gerektiği söylenmişti kılıçbalığı uyarmıstı ama mecbur kaldım napim :2:
erkek arkadaşım dert etmesdi yok bişey takıosun derdi ama bikiniyle güneşte birasda bronzlaşınca neden soydun bak koyu lekeler var daha kötü olmuş dedi ve artık dahada dert ediyorum seneye tatilde bunlardan kesin kurtulmuş olmalıyım ya ... imdaatt ..
bu arada plajda genç-orta yaş bi çok kadında hatta %90ında çatlak vardı popoda ve basende ama çoğunda popodaydı ve hatta yabancı turistlerdede gördüm çok şaşırdım :44:
bunu duyduğuma çok sevindim nedense sadece bende varmış gibi geliyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?