%30 tca yı ben çatlaklarım için geçtiğimiz nisan ayında kullanmaya başladım... 2 yıldan fazladır yüzümde düşük oranlı tca kullanıp memnun kalmıştım ... bu problem içinde denemek istedim. gaza gelip ilk seasnta çok tuttum cildimde bir süre leke yaptı ama geçti lekeler. lek geçtikten sonra devam ettim çatlakalarda ciddi anlamda düzelme oldu... yağsız bepanthen kullandım uygulamalardan sonra .... uygulamadan sonra ilk 1 ay ya güneşe çıkmayın yada yüksek faktörlü krem kullanın....
ben memnun kaldım ama 1 şişe yetmemişti
%30 tca yı ben çatlaklarım için geçtiğimiz nisan ayında kullanmaya başladım... 2 yıldan fazladır yüzümde düşük oranlı tca kullanıp memnun kalmıştım ... bu problem içinde denemek istedim. gaza gelip ilk seasnta çok tuttum cildimde bir süre leke yaptı ama geçti lekeler. lek geçtikten sonra devam ettim çatlakalarda ciddi anlamda düzelme oldu... yağsız bepanthen kullandım uygulamalardan sonra .... uygulamadan sonra ilk 1 ay ya güneşe çıkmayın yada yüksek faktörlü krem kullanın....
Kızlar Birkaç Sorum Olacak Cevaplarsanız Coook Sevinirim. Simdi Ben 0Luk almayı Düsünüyorum,
Bunu normaL krem gibi iyice yedirecekmiyiz? Yanmaya Baslayınca Yıkanacakmı? Sonrasında Bepantene kullansam Olur herhalde.
Birde Son sorum Nekadar zaman Sonra 2.uygulama Yapılabilir? Cevap geLirse Cok Mutlu Olurum
kızlar bir şey sormak istiyorum tca yı nerden bulabilirim acaba? ismini yazmamız yasak galiba ama o malum alışveriş sitesinde en fazla %20 lik tca var yani aranızda eczaneden sorupta alan varmı?? böyle bir ihtimal varsa bende eczanelere koşucam çünkü cevap veriseniz sevinirimm
bir arkadaşta %100 tca kullanıcam demiş aman sakın çok tehlikeli olur.
çatlaklar için %30 tca gayet başarılı oluyor... eğer soyulma olmazda ilk seasnta bir dahaki seasnlarda süreyi biraz uzatın....
napalım benim ki çok eski çatlarım var 20 lik denedim çok soyulmadı ya kocaman 7 kat deri var onları atmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?