sürekli kullanırsan hani böyle en az 3 sene hergün falan sadece DİŞ ÇÜRÜTMESİ YAPIYORRR....bunun haricinde diğerleri bilenin bilmeyenin uydurduğu safsatalar...bunun diş çürümesi yaptığını sedoş ablamda dedi...onunda kimyevi açıklamasını,vucutta neyle reaksiyona girip,nasıl sonuç alınacağını,civanın neye tepkime göstereceğini canik zaten biliyor...ve 3 sene hergün yapmayacaksınızkii....valla maşşallah hiçbişeyi yok bacımın..
sürekli kullanırsan hani böyle en az 3 sene hergün falan sadece DİŞ ÇÜRÜTMESİ YAPIYORRR....bunun haricinde diğerleri bilenin bilmeyenin uydurduğu safsatalar...bunun diş çürümesi yaptığını sedoş ablamda dedi...onunda kimyevi açıklamasını,vucutta neyle reaksiyona girip,nasıl sonuç alınacağını,civanın neye tepkime göstereceğini canik zaten biliyor...ve 3 sene hergün yapmayacaksınızkii....valla maşşallah hiçbişeyi yok bacımın..
Ben ürünü Türkiye'den almadım ve yenisini almaya ihtiyacım olmadı ama olsaydı yine Amerika'dan alırdım çünkü burada asid oranı arttıkça TCA değil AHA asidi kullanıldığını öğrendim bu yüzden imkanı olan ebay'dan alsın.
arkadaşlar ben tca yı uzunn süre kullandım ve daha öncede sonuçlarını yazmıştım ama hala kullanan arkadaşlaarı görünce dayanamadım ve yine yazma gereği duydum. kızlar tca olsun dermaroller olsun tenin renginin koyulaşmasına sebep oluyor. tabi 3-5 kullanımda bi şey olmuyor ama faydası da olmuyor. ama devam ettikçe tenin rengi koyulaşıyor. benim tenimin koyuluğu aylar geçmesine rağmen düzelmedi.diğer bölgelerden 1 ton koyu diyebilirim. tavsiyem kesinlikle kullanmayın ama eğer herşeye rağmen devam edecekseniz %25 den yüksek olmasın ve kesinlikle fazla bekletmeyin. unutmayın cildinizii yakıyorsunuz. bunu her ay yapınca lekeler ciltte kalıcı oluyor. ben %30 tca kullandım ve yaklaşık 1 buçuk yıl her ay ayda 1 defa olmak üzere kullandımm. yani 15 kez falan kullanmışsımdır. sonuç ise hiççççç bir değişiklik yok. çatlaklarım aynı şekilde duruyorlar.
arkadaşlar ben tca yı uzunn süre kullandım ve daha öncede sonuçlarını yazmıştım ama hala kullanan arkadaşlaarı görünce dayanamadım ve yine yazma gereği duydum. kızlar tca olsun dermaroller olsun tenin renginin koyulaşmasına sebep oluyor. tabi 3-5 kullanımda bi şey olmuyor ama faydası da olmuyor. ama devam ettikçe tenin rengi koyulaşıyor. benim tenimin koyuluğu aylar geçmesine rağmen düzelmedi.diğer bölgelerden 1 ton koyu diyebilirim. tavsiyem kesinlikle kullanmayın ama eğer herşeye rağmen devam edecekseniz %25 den yüksek olmasın ve kesinlikle fazla bekletmeyin. unutmayın cildinizii yakıyorsunuz. bunu her ay yapınca lekeler ciltte kalıcı oluyor. ben %30 tca kullandım ve yaklaşık 1 buçuk yıl her ay ayda 1 defa olmak üzere kullandımm. yani 15 kez falan kullanmışsımdır. sonuç ise hiççççç bir değişiklik yok. çatlaklarım aynı şekilde duruyorlar.
peki ben 1 kez yaptım sence iz kalırmı bugün 6.gün daha soyulmadı bile
Tca 20 lik yaptım 6-8 seans arası fayda görmedim hiç.... Fayda göremeyince 50 lik tca yapayım dedim bu sefer kıpkırmızı iz kaldı ve geçmiyor malesef 1 sene oldu yapalı......
Çok yanlış bir tavır bu
6-8 defa uygulama yapıp hiç sonuç almamanız mümkün değil! Cildiniz soyuluyor yahu nasıl sonuçsuz kalırsınız, inanın bunu uygulayan konumdaki diğer arkadaşlar gördüğünde de aynı tepkiyi verirler size.
Bakalım elinizde olan uyguladığınız ürün gerçek tca mı!
Gg gibi sitelerde tca diye satılanlar %100 tca değil mesela, karışım asitlerden oluşturulmuş bir solüsyondur.
Ben onu asla kullanmadım, satıcıya güvenmeyip firma garantisinde tca aradım buldum, kullandım faydasını gayette güzel gördüm.
Benim önerilerime uyup yapan tüm arkadaşlarda gayet güzel sonuçlar aldılar.
Hele hele yüzünüze %50tca uygulama cesaretini nasıl gösterdiniz çok merak ettim doğrusu.
Ben şimdiye kadar 4 uygulama yaptım ve 4 uygulamamı da %15 tca ile yaptım çok güzel şekilde kızartmadan soydu yüzümü...
%50 ile elbette kıpkırmızı olursunuz! Hele hele sadece leke üstüne uyguladıysanız elbette o kısım hala kırmızı olacak cildinizin kaldırabileceği oranı resmen 2-3 kat daha fazlasını uygulamışsınız.
Kısaca aslında sorun sizde değil, kullandığınız sözde tca solüsyonunda ...
gg den almadım tca yı .....orjinal sertifikalı ürün aldım... yüzümde değil çatlaklarımda kullandım ...
ayrıca tca çatlaklara çözüm olsaydı eğer bu kadar bayan hala çatlaklara çözüm arıyooo olmazdı...
fayda gördüyseniz başka insanlara faydası olsun diye keşke foto koysaydınız .........
%25 tca yı çatlaklar için 2 defa kullandım. 10 dakika kadarda beklettim. hiç bir şekilde soyulma olmadı. bu durum normal mi,tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
Ya ne kadar sallamayı seviyorsunuz arkadaşlar, %25 tca ise eğer 10 dakika değil 3-4 dakika bile bekletsen çok iyi soyulma yapar, senin kullandığın ya tca değil, yada insanları yanıltmayı seviyorsun...