- 23 Nisan 2010
- 314
- 2
- Konu Sahibi sevgisiz_asla:)
merhaba...şimdi bu TCA nın kimyacılarda satıldığını biliyorum,kimyevi maddelerde sirkeci taraflarında satılıyor sanırım...valla vakit bulup başlayamadım hala tca ya...az önce okuduğum ama işe yaramadığını söyleyen bir arkadaş vardı...okadar emek vermişsin canım,çok üzüldüm senin adına...11-12 sefer ne demek...ay canın acısı yanına kaldı demek..üzüldüm senin adına...ama cananın çatlakları kalmadı,yani var ama hani nasıl desem ,belli olmuyor...derisi iyicene tazeledi kendini,böyle hani beyaz tenli arkadaşlarımız vardır bilirsiniz,böyle kırmızı kılcal damarları olur ip kadar ince...yada nasıl desem,hani damarları belli olur incecik yeşil yeşil...işte öyle izler var.demek %100 geçmiyor...ama benim arkadaş çok soymuştu derisini,hani o içöindeki pembe deri varya 2 katman belki daha fazla aşağısı,yani oraya kadar,ağlaya ağlaya,yana yana soydurdu deriyi...yazın güneşleniyor,kalan o çok ince çizgileri esmerleştiriyo,hani bilmiyen anlamaz asla....bende başlıcam ama bir türlü başlayamadım...evi taşıdımda bu aralar....
çileğimm başlada biran önce bizede tek tek anlatmaya devam et :) öncesi sonrası resimleri de bekleriz tabi :) inşallah bizde birgün başarıcaz inanıyorum..