Lekeler, Çiller Tca asit deneyimim (resimsiz:) )

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Bepanten veya bepanthol alirsan pisik kremi degilde cilt bakim kremi olanini al. Bu arada oksizinc zaten pisik kremi icinde balik yagi ve cinko var paraben icermiyor. Bu arada ben bir elimin ustune denemistim tca. Ama elime hic krem surup bakim yapmadigim icin o elimin derisi daha kirisik ve sert bir hal aldi
bakimla toparlicam hemen. Yani bu islemler bakimi şart kılıyor

Selam canım çok teşekkür ederim bende dün verdim siparişi dogum sonrası karnımdaki çatlak için de kullanıcam 25 lik 2 şişe sipariş ettim

Gelişmelerden sana da yazarım bide bişey sorucaktım kimyasal peeling yaparken lazer epilasyon kullanılmıyor murat ben philips lumea evde kendim yapıyorum bacaklarıma bir bilgin bu konuda bilgin varmı

Ben bunların hepsini aldım bepanthenol cilt bakım için oksizinc 40 lık olanını e vitamin ampul bir tek b 5 vitamini alıcam madecassol da var

Selam canım çok teşekkür ederim bende dün verdim siparişi dogum sonrası karnımdaki çatlak için de kullanıcam 25 lik 2 şişe sipariş ettim
Rica ederim canim. Benimde doğum çatlaklarım var. Bende deneyeceğim umarim hafifletir. Karın derisi yüzümüz gibi değil yaklaşık 2 dakika bekletebiliriz diye düsünüyorum.
Gelişmelerden sana da yazarım bide bişey sorucaktım kimyasal peeling yaparken lazer epilasyon kullanılmıyor murat ben philips lumea evde kendim yapıyorum bacaklarıma bir bilgin bu konuda bilgin varmı
Bu konuda bilgim yok
Ben lazer yaptircaktim sonra vazgectim.

AYNEN bende sadece b5vitamin kaldı onu alıcagım pazartesi bir birimizi haberdar edelim gelişmelerden bizden başka kullanıcak kimse yok galiba

AYNEN bende sadece b5vitamin kaldı onu alıcagım pazartesi bir birimizi haberdar edelim gelişmelerden bizden başka kullanıcak kimse yok galiba
Ben vazgectim b5 ten . Zaten bepantholun iceriginde var b5 . Ben simdi yuzume tca yapicam cünkü alnim iyi durumda görünüyor.

Bu tarz kimyasal peelingleri uzmanına yaptırmalısınız. Birkaç saniye fazla tutmanız bile kalıcı hasara sebep olabilir.

Yüzün için ayda 1 kere diyorlar vücut için 21 günde kullanılmalı demişler
Evet canim en son mart ayinin basinda yapabilirim. Yuz icin ayda bir oldugunu biliyorumm ama vucut icin bilmiyordum. Vucut daha gec soyuluyor 1 ay beklemek daha mantikli. Alnim alciya alinmis gibi suan hic mimik yapamiyorum. Bepantholu bolca surdum . Hafif gunesten yanmis gibi gorunuyor sadece. Yanagim ise simdi simdilik kasılmıyor. Bu aksam hem yuzumun diger tarafina hemde karnima filan yaparim. Iyiki yarim yarim yapiyorum. Cok yaniyor

Bu tarz kimyasal peelingleri uzmanına yaptırmalısınız. Birkaç saniye fazla tutmanız bile kalıcı hasara sebep olabilir.
Evet 1 dk 30 saniye tutmamiz gerekiyor. Yeterince arastirma yaptim. 1 dk 20 saniyeyi bile gecmdim. Guzellik merkezlerinde bu is para tuzagi. Hem onlar 7 8 seans yapmak istiyorlar. Ben hem o kadar seans yapip yuzmu yormam. Her ay ay :)
Uyari icin tesekkurler :)
Ayrica evde yuzde 30 a kadar izin var. Guzellik merkezlerinde yuzde 70 lere varan asit kullaniliyor bedava yapsalar yaptrmam cok yanıyor.

Bendeki bepanthol plus krem cilt için buda olurmu yoksa normal bepanthol var yüzüm ve vücut için onu mu alicam bide hametan var pişik için ciltte tahriş için oda karnım için kullansam nemlendirici olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…