Ben bunların hepsini aldım bepanthenol cilt bakım için oksizinc 40 lık olanını e vitamin ampul bir tek b 5 vitamini alıcam madecassol da varBepanten veya bepanthol alirsan pisik kremi degilde cilt bakim kremi olanini al. Bu arada oksizinc zaten pisik kremi icinde balik yagi ve cinko var paraben icermiyor. Bu arada ben bir elimin ustune denemistim tca. Ama elime hic krem surup bakim yapmadigim icin o elimin derisi daha kirisik ve sert bir hal aldi
bakimla toparlicam hemen. Yani bu islemler bakimi şart kılıyor
Rica ederim canim. Benimde doğum çatlaklarım var. Bende deneyeceğim umarim hafifletir. Karın derisi yüzümüz gibi değil yaklaşık 2 dakika bekletebiliriz diye düsünüyorum.Selam canım çok teşekkür ederim bende dün verdim siparişi dogum sonrası karnımdaki çatlak için de kullanıcam 25 lik 2 şişe sipariş ettim
Bu konuda bilgim yokGelişmelerden sana da yazarım bide bişey sorucaktım kimyasal peeling yaparken lazer epilasyon kullanılmıyor murat ben philips lumea evde kendim yapıyorum bacaklarıma bir bilgin bu konuda bilgin varmı
Çok güzel bende pazartesi alirim ancak b 5 vitaminini.Ben bunların hepsini aldım bepanthenol cilt bakım için oksizinc 40 lık olanını e vitamin ampul bir tek b 5 vitamini alıcam madecassol da var
Ben vazgectim b5 ten . Zaten bepantholun iceriginde var b5 . Ben simdi yuzume tca yapicam cünkü alnim iyi durumda görünüyor.AYNEN bende sadece b5vitamin kaldı onu alıcagım pazartesi bir birimizi haberdar edelim gelişmelerden bizden başka kullanıcak kimse yok galiba
Bepanthol cilt bakim kremini gündüz tek kullaniyorum. Gece de oksizinc, e vitamin ampul ve bepanthol karisimini suruyorum. Dolapta tutuyorum. Simdi yuzume yapayim. Yarinda karnima ve bacaklarimdaki catlaklara denerimSen bepanthol sade nemlendirici olarakmı kullanıyorsun yoksa karışımmı yapıyorsun
Canım çok dikkatli kullanB
Bepanthol cilt bakim kremini gündüz tek kullaniyorum. Gece de oksizinc, e vitamin ampul ve bepanthol karisimini suruyorum. Dolapta tutuyorum. Simdi yuzume yapayim. Yarinda karnima ve bacaklarimdaki catlaklara denerim
Teşekkürler daha öncede yaptık genede sag olun uyarı içinBu tarz kimyasal peelingleri uzmanına yaptırmalısınız. Birkaç saniye fazla tutmanız bile kalıcı hasara sebep olabilir.
Evet canim en son mart ayinin basinda yapabilirim. Yuz icin ayda bir oldugunu biliyorumm ama vucut icin bilmiyordum. Vucut daha gec soyuluyor 1 ay beklemek daha mantikli. Alnim alciya alinmis gibi suanYüzün için ayda 1 kere diyorlar vücut için 21 günde kullanılmalı demişler
Evet 1 dk 30 saniye tutmamiz gerekiyor. Yeterince arastirma yaptim. 1 dk 20 saniyeyi bile gecmdim. Guzellik merkezlerinde bu is para tuzagi. Hem onlar 7 8 seans yapmak istiyorlar. Ben hem o kadar seans yapip yuzmu yormam. Her ay ay :)Bu tarz kimyasal peelingleri uzmanına yaptırmalısınız. Birkaç saniye fazla tutmanız bile kalıcı hasara sebep olabilir.