Lekeler, Çiller Tca asit deneyimim (resimsiz:) )

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

sbeden

Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
10.890
20.099
Arkadaşlar gerek burdan olsun gerek diğer siteler üzerinden tca hakkında araştırmalar yaptım.
Ve doğakimya'dan yüzde 15 lik bir tca sipariş ettim. 1 kasımda sadece alnıma uyguladım. Yazilip cizildiği kadar yanma olmadi alnimda. Alnima kiyasla asil yanma 9 gün sonra uygulama yaptığım yüzümde oldu. Alnim ince zar gibi soyuldu. Ama çok ince . Ve genelde pul pul dökülerek soyulma işlemi bitti. alnım hiç sağlıklı görünmüyordu. Sıkmaktan ve sayısı fazlaca olan sivilce izlerimden. Balık pulu gibi parça parça parlayan ama döküntü olmayan bir derisi vardı alnımın. Simdi rengi tazelendi parlama yok balik pulu görünümü yok. Mat ve saglikli görünüyor. Bu beni mutlu etti. Ayrica sanki alnim önceden engebeli bir araziydi simdi bir düzlesme de var. Çok memnun oldum bu durumdan. Araligin 1 inde alnima tekrar yapacagim. Bu sefer yuzde 15 değil yuzde 25 lik asit alacağım. Bu sefer resimde koyarim belki. Bu arada beyaz tenliyim. Asiti yuzumde 2 dakika beklettim. Ama yuzde 25 ligi kullandigimda 1 bucuk dakikayi gecirmem
Derin dogum catlaklarimada sürdüm. Ince zar gibi soyuldu. Derin catlaklarimda solma gözlemledim. Ama oralar için bu yuzde 15 lik asit yetersiz.
Diğer arkadaşların dediği gibi sürdüğümde önce beyazlama sonra kararma filan olmadi. Kullananlara önerim solumayin gözlerinize cok dikkat edin.. buhari gozlerinize gelmesin. Benim sag gozum ilk gun rahatsiz oldu sonra gecti cok sukur . Kontrollu bir sekilde yapilip aceleye getirilmemeli.
Tekrar yazacagim.

Güncelleme

Yüzde 25 lik tca elime ulaştı. Ilk olarak bacağıma sürdum. 15 liğe göre fark çok yakıyor malesef
Alnıma sürdüm yok böyle bişey yandım hala yanıyorum şuanda. Alnım beyaz oldu öyle kaldı . Sadece 1dakika 20 saniye bekleyebildim. Çok fazla yakıyor haberiniz olsun. Alnim ve basim alev atti şuanda alnımda mimik yapamiyorum. Bakalim ne olacak. Eğer sıkntı çıkmazsa yüzüme bir kaç gün sonra düşünüyorum. Ama yüzüm 15 lik tcada çok yanmışti bu sefer sadece 1 dakika dayanmaya calisicam 1 dk 20 saniye asla dayanamam..gayet detayli yazdim. simdilik durum bu

Son düzenleme:
15 lik yapınca günlük hayata devam edebildiniz mi? Ben çalışıyorum soyulma kaç gün sonra başladı ? Soyulmayi Haftasonuna denk gelecek şekilde yapmak lazim.

Benim durum şöyle oldu, aldıktan sonra önce bacağıma sürdüm çok küçük bir yere hiç yanma olmadı, (kokusu kötü idi sirkeli şu gibi) . Sonra bileğime sürdüm yine yanma olmadı. Ben de sahte zannederek çöpe attım, sonra doa kimyadan aldım. Bu da aynı kokuyor tekrar bacağıma sürdüm, sürerken tca peelingi comdan aldığım solüsyonu sürdüğüm yerlerin soyuldugunu fark ettim. İlk başta doa kimyada kinida sahte sandım. O da bacaklarımı yakmadı. Sonra bileğime sürdüm onuda yine yanma yok.dedim biraz daha fazla alana süreyim, 6cm uzunlukta bir alana sürdüm, ve fena yakmaya başladı. Sonra eyvah dedim ilk aldığım da sahte değilmiş demek yanması için biraz daha büyük alana sürmek gerektiğini anladım. Yüzüme haftaya uygulama yapacağım çünkü geçen hafta acnelyse sürmüştüm, zaman geçmesi gerekiyor.

Selam

Canım sen tca asiti leke içinmi kullandın benim güneş lekelerim var acaba lekeler için kullansam lekeyi yok eder mi acaba acnelyse expigment locoid üçlüsünü kullandım daha önce lekeler gitti ama bahar ayında geri geldiler bunda da öyle olur mu

15 lik yapınca günlük hayata devam edebildiniz mi? Ben çalışıyorum soyulma kaç gün sonra başladı ? Soyulmayi Haftasonuna denk gelecek şekilde yapmak lazim.
Kullandıktan sonra hafif kizariklik olabiliyor bölge bölge.Fondoten kullanabilirsiniz. Zaten alt tabakaya geçemez üst deri işlem gördügu için. Bence pazartesi sürün ve nemlendirici kullanın. Bu sayede en şiddetli soyulma hafta sonuna denk gelebilir. Ama nemsiz tutarsaniz erken soyulur.

Bir de ben tca peelingi. com dan aldım orada ki sahte lahim suyu gibi bir şey gönderdi. Umarım doa kimya reklamcisi değilsinizdır :)
Yo yoo asla reklamci değilim.. ben gözenek ve sivilce izlerimden sikayetciyim. Arastirirken tca pleeng i ogrendim sonra arastirinca herkesin doakimyayi onerdigini duydum. Hatta hylaronic asit ve keratinde aldim siteden memnun kaldin

Keşke atmasaydınız. Bacak karin kol derileri yüzümüz gibi değil ki. Bendede yanmadı . Ust bacaklrimada sürdüm. Kocaman kocaman soyuldu. Bu ay sonuna doğru yüzde 25 lik veya 30luk alacağım cesaret edebilirsem

Lekelerimi önemsemedim gözenek ve sivilce izlerim için kullandım. Lekeleriniz geçer ama yine çıkar okumuştum bi yerde. Malesef benim çillerimde öyle kurtulmanın yolu yok

Güneş kremi kullanilmazsa leke oluşur yinede leke kalmaması için gündüz güneş kremi mutlaka her gün kullanın. Bende bir ara yazın fondöten kullanmadım hemen leke ve kırışıklık oldu fondöten yüzümü çok ta iyi koruyormus( içinde güneş koruması olan fondöten)

Teşekkür ederim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…