Lekeler, Çiller Tca asit deneyimim (resimsiz:) )

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Bendeki bepanthol plus krem cilt için buda olurmu yoksa normal bepanthol var yüzüm ve vücut için onu mu alicam bide hametan var pişik için ciltte tahriş için oda karnım için kullansam nemlendirici olarak
Hametan bilmiyorum ama sonucta tahris ve pisik icin bir kremmis. Cildi onarip kalinlastiracaktir. Plus olan kuru ciltler icin daha iyiymis. Benim cildim yagli o nedenle hafif dokulu olan cilt bakim kremini kullaniyorum.

Gece oksizincli krem kullaniyorsan sabah ne ile çıkartıyorsun malum oksizinç kolay çıkmıyor
Benim dermokozmetik bir cilt temizleme kopugum var soyulma baslamadigindan onu kullaniyorum şuan.soyulma basladiginda ise Bu sefer 25 lik tca oldugu icin onu kullanamayacam ne ile arindiririm bilmem

Selam ben oksizinc kremi maske olarak kullandığımda maden suyu ile çıkartmıştım şimdi tca yapacağım için tereddüt ettim

Birde bir doktor hanım yazmış kendisi cildiye uzmanıymış tca kullanılan zamanlarda her türlü epilasyon işlemi yapılamazmış en az bir ay geçmesi gerekiyormuş yeni epilasyon yaptırdıysan eger bir ay sonra yapılacak tca diyor tca uygulandıktan sonrada bir ay bekleyip daha sonra epilasyon işlemi yapabilecek mişsin aklında olsun olur ya kadınız sonuçta

Teşekkürler biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…