- 13 Kasım 2017
- 195
- 158
- 46
Canim ben bir seans yaptim. 15 likle. Hala bitmedi. Ama sürmedigim yer kalmadi. Bir elimin ustune kollarima denedim. Bacaklarima karnima kasik bolgemdeki dogum catlaklarina ic bacaklara kadar sürdümiyi akşamlar cnm bişey sorucaktım bit şişe tca 25 kaç seansa yetiyor daha önce 15 lik kullandıgın için bir bilgin vardır diye soruyorum
Tamam cnm teşekkür ederim sabırsızlıkla resimlerini bekliyorum
Canım çok dikkatli kullanTca geldi. Bu sefer seviye yüksek korkuyorum :)
Önce bacagıma degdiricem. Sonra alnima yapicam . Yuzumude bi kac saat sonra yaparim. Ayni anda tum yuze uygulamak zaman sıkıntisi olusturuyor. Gözlerede dikkat ediyoruz. En iyisi 2 parca halinde hadi bismillah.
Ben onceden hazirlamistim dolapta sakliyordum canim. Ben e vitamin ampulu bepanthol ve oksizinc karisimi yapmistim. Biraz önce surdum. Cunku gergin kaldi alnim. Ilk.sayfayada yazdim biseyler. Bu arada yüzüme cesaret edebilir miyim bilmiyorum cunku bu ayin sonuma burun ameliyatim var aksilik olmazsa duruma gore bi bakayim. Olmazsa yuzume parca parca subat ayinda yaparimBirde okudugum yorumlara göre tca kullandıktan sonraki birkaç gün oksizinc b5vitamin e vitamin ampul şekilde aķşam sürülyormuş sabah madecassol b5 e vitamin ampul kullanıyorlarmış
4 seansa yeter ama.. kac seansa ihtiyacin olur 15 lik mi yoksa 20 lik mi iyi olur bilemicem.Ben sadece yüzüm için kullanıcagım alnımda sag da çok az leke var solda kiçok küçük ve yanaklarımda sivilce izleri var sence benim için bir şişe 4 seansa yetermi
Beni en korkutan sey yanlislikla gözlerime sıçratmak insan geriliyor yaparkenCanım çok dikkatli kullan
Bende gene bakayım okuduklarıma önemli bişey bulursam yazarım sanaBen onceden hazirlamistim dolapta sakliyordum canim. Ben e vitamin ampulu bepanthol ve oksizinc karisimi yapmistim. Biraz önce surdum. Cunku gergin kaldi alnim. Ilk.sayfayada yazdim biseyler. Bu arada yüzüme cesaret edebilir miyim bilmiyorum cunku bu ayin sonuma burun ameliyatim var aksilik olmazsa duruma gore bi bakayim. Olmazsa yuzume parca parca subat ayinda yaparim
Canim bence guvenlidir yillarin sitesi. Hem 3 d security vardir muhtemelen. Tlefona sms gelir. Ben kapidan ödeme yaptimCanım kredi kartı ile mi aldın. Doa kimyadan yanlış anlama güvenli. Sitemi diye sorucaktım
Siteye sifre girilmiyor kart bilgilerini yazarsinSonuçta şifre falan herşeyi giriyorsun
MantikliGöz kenarlarına vazelin sürülmesi öneriliyordu
Zaten alnima yaptim bitti risk. Yukardan asagi akar sıçrar diye cekinmistim.Bide acaba gözlük mı kullansan acaba