-
- Konu Sahibi RozerinRotinda
Taze embriyoda testi etkiliyo mu? Benim de bugun 5.gunum dayanamadim test yaptim bu sekilde çok silik cizgi oldu. Acaba ilaclardan ya da dediginiz gibi taze transfer diye mi?Ben de 29 Ekim'de oldum. Benim transferim taze olduğu için iğnenin etkisinden dolayı ikinci çizgiyi görmüştüm. Şimdi iğnenin etkisi geçmiş olsa bile idrarda kesin sonuç almam diye cuma günü test günümü bekliyorum. Sizin sanırım dondurulmuş embriyo transferi oldu. Test gününüz ne zaman
İğnenizi kaç gün önce yapmıştınız? 13-14 gün sonra etkisi geçiyor diyorlarTaze embriyoda testi etkiliyo mu? Benim de bugun 5.gunum dayanamadim test yaptim bu sekilde çok silik cizgi oldu. Acaba ilaclardan ya da dediginiz gibi taze transfer diye mi
Bana igneyi transfer oldugum gun baslattilar, gunde 1/2 gonapeptyl oluyorumİğnenizi kaç gün önce yapmıştınız? 13-14 gün sonra etkisi geçiyor diyorlar
Test günümüz aynı sanırım 11 kasımMerhaba. Ne zaman transfer oldunuz? Ben 30 ekimde oldum transfer günümle beraber 4.gün test yaptım negatif çıktı tek çizgi vardı. Bidaha test yapmadım bekliyorum
Ben erken gebelik test yaptım bugün 10.gün oluyor pozitif çıktı. Kan testi günüm 11 kasımTest günümüz aynı sanırım 11 kasım
Benim dünden beri karın ağrım var sabah az lekelenme olu sizde var mı belirtiBen erken gebelik test yaptım bugün 10.gün oluyor pozitif çıktı. Kan testi günüm 11 kasım
Sizin ilk deneme mı benim ikinci transfer ilkinde düşük yaşadım bu sefer inşallah allah tamamına erdirir benim sizin tüm isteyenlerinBen erken gebelik test yaptım bugün 10.gün oluyor pozitif çıktı. Kan testi günüm 11 kasım
Benim ilk denemem, benim dün aşırı adet sancım vardı geçti şimdi bi ağrım falan yok lekelenmem de hiç olmadı henüz. Sadece göğüslerim ağrıyor. Bel ağrısı falan da yok yani iki test yaptım ikisi de pozitif çıktı.Benim dünden beri karın ağrım var sabah az lekelenme olu sizde var mı belirti
Ne yaptınız test verebildiniz mı kaç çıktı hcg merak ettim siziBenim ilk denemem, benim dün aşırı adet sancım vardı geçti şimdi bi ağrım falan yok lekelenmem de hiç olmadı henüz. Sadece göğüslerim ağrıyor. Bel ağrısı falan da yok yani iki test yaptım ikisi de pozitif çıktı.
Evet bugün verdim kan sonuç 194 çıktıNe yaptınız test verebildiniz mı kaç çıktı hcg merak ettim sizi
SİZE NE ZAMANA KESE RANDEVUSU VERLDİEvet bugün verdim kan sonuç 194 çıktı
Çarşamba 20 kasımSİZE NE ZAMANA KESE RANDEVUSU VERLDİ
banada 21 perşembe gününe verildiÇarşamba 20 kasım
Tüp bebek tedavi süreci tamamlandı ve 3. Gün embriyosu ile transfer oldum. Erken davrandım biliyorum ama dayanamadım erken gebelik testi yaptım bugün 4 günümdeyim. Dün akşam yapmış olduğum test fotoğrafını yüklüyorum. Şimdi ben hamiş miyim?